Περί ανέμων και υδάτων..

γνωριζει κανεις τους nitepalm και pelican 7060.για τους πρωτους γενικα εχω διαβασει κατι για τρελα runtimes και τον pelican οτι εχει πολυ καλο throw.

Ο δευτερος ειναι μεγαλος...οντως εχει καλο throw αλλα ο ρεφλεκτορας ειναι στανταρ στην εταιρια....

κατα τη γνωμη μου κια κυριως λογω της ειδικης μποαταριας δες αξιζει να αγοραστει αν ασχολεισαι με φακους...

Ο δευτερος ειναι μεγαλος...οντως εχει καλο throw αλλα ο ρεφλεκτορας ειναι στανταρ στην εταιρια....

κατα τη γνωμη μου κια κυριως λογω της ειδικης μποαταριας δες αξιζει να αγοραστει αν ασχολεισαι με φακους...
μπαταρια για τον nitepalm η ton pelican λες...τι τυπος μπαταριας ειναι

Πως τα φέρνει η ζωή... :p

Διάβαζα παλιά για τους RA και πολύ αργότερα για τους Quark με το σούπερ λόου σε κάτι δέκατα του λούμεν και σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να χρήσιμος ένας φακός που είναι "τόσο" λίγο φωτεινός.

Φαστ φόργουορντ στο σήμερα όπου σκέφτομαι να πάρω έναν Zebralight φακό για να τον δοκιμάσω, αλλά το λόου τους δεν είναι πολύ λόου!
Στον SC50 (πρώτη επιλογή) είναι 0,7 λούμεν και στον SC30 είναι 0,4! :SFGSFGS5:

Πως τα φέρνει η ζωή... :p

Διάβαζα παλιά για τους RA και πολύ αργότερα για τους Quark με το σούπερ λόου σε κάτι δέκατα του λούμεν και σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να χρήσιμος ένας φακός που είναι "τόσο" λίγο φωτεινός.

Φαστ φόργουορντ στο σήμερα όπου σκέφτομαι να πάρω έναν Zebralight φακό για να τον δοκιμάσω, αλλά το λόου τους δεν είναι πολύ λόου!
Στον SC50 (πρώτη επιλογή) είναι 0,7 λούμεν και στον SC30 είναι 0,4! :SFGSFGS5:
τα 2 και τα 10 των φακων ειναι πολλα το βραδυ,εχω ξυπνησει την γυναικα μπαινοντας στο δωματιο να βρω κατι πολλες φορες.θελω και γω εναν quark νομιζω 0,2 λουμενς βγαζει ειναι μια χαρα.

καλησπερα παιδια εχω ενα συντριβανι στο μπαλκονι και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να του βαλω καποια αδιβροχα λεντ διαφορων χρωματων και να εναλλασονται μεταξυ τους

τωρα εχει αυτα τα λεντ και αυτη τη πριζα

Attachments

• 26082010269 [ΓŽβ€˜ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒ»Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ· ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š].jpg
    26082010269 [ΓŽβ€˜ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒ»Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ· ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š].jpg
    70.5 KB · Views: 10
  • 26082010270 [ΓŽβ€˜ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒ»Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ· ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š].jpg
    26082010270 [ΓŽβ€˜ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒ»Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ· ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š].jpg
    97.8 KB · Views: 8
απο οτι βλεπω η τροφοδοσια ειναι μεχρι 250ma. Και 12V. που ειναι κατι πολυ λιγο.

Πρεπει να πας σε ledakia και με σταθεροποιητη τασης στα 3V. αλλιως παπαλα.

για αδιαβροχα δεν γνωριζω.

απο οτι βλεπω η τροφοδοσια ειναι μεχρι 250ma. Και 12V. που ειναι κατι πολυ λιγο.

Πρεπει να πας σε ledakia και με σταθεροποιητη τασης στα 3V. αλλιως παπαλα.

για αδιαβροχα δεν γνωριζω.
ενταξει η φωτεινοτητα μου κανει μονο η εναλαγη με ενδιαφερει.για λιγο φωτεινοτητα ακομη δεν εχω προβλημα αλλα μετα θα χαλασει ολο το σκηνικο

η εναλλαγη ειναι ευκολο να γινει. Μπορω να το κανω και εγω. Υπαρχει και ετοιμη πλακετα στο δικτυο αλλα μπορω να φτιαξω και εγω. Αν θελεις να σου στειλω κατι αλλα πρεπει να περιμενεις μεχρι να γυρισω απο αμερικη.

αυτο που εχω φτιαξει ειναι με 8 Leds. μπορεις να βαλεις οτι Led θελεις.

Η εναλλαγη γινεται γρηγορα. Το θεμα ειναι οτι αυτο που εχω ετοιμο και εχει πολλα mode.

παρε μια ιδεα.

http://picprojects.org.uk/projects/ledchaserpwm/index.htm

τα LEDs μπορεις να τα τραβηξεις οπου θελεις εσυ.

Για το νερο σκεφτηκα κατι. Τραβας τα LEDs μονο μεσα στο νερο και τα καλωδια τα κλεινεις με κατι μονοτικο και με σιλικονη

η εναλλαγη ειναι ευκολο να γινει. Μπορω να το κανω και εγω. Υπαρχει και ετοιμη πλακετα στο δικτυο αλλα μπορω να φτιαξω και εγω. Αν θελεις να σου στειλω κατι αλλα πρεπει να περιμενεις μεχρι να γυρισω απο αμερικη.

αυτο που εχω φτιαξει ειναι με 8 Leds. μπορεις να βαλεις οτι Led θελεις.

Η εναλλαγη γινεται γρηγορα. Το θεμα ειναι οτι αυτο που εχω ετοιμο και εχει πολλα mode.

παρε μια ιδεα.

http://picprojects.org.uk/projects/ledchaserpwm/index.htm

τα LEDs μπορεις να τα τραβηξεις οπου θελεις εσυ.

Για το νερο σκεφτηκα κατι. Τραβας τα LEDs μονο μεσα στο νερο και τα καλωδια τα κλεινεις με κατι μονοτικο και με σιλικονη
το καθε λεντ ειναι ισοδυναμο με ολα τα δικα μου γιατι αν αναβει λιγοτερο δεν θα λεει ειναι στα ορια ο φωτισμος καλος πιο κατω δεν θα φαινεται καλα.αν αναβει ενα λεντ καθε φορα ισως να μην φτανει.θα το δουμε παντως με ενδιαφερει.

αν ειδες το βιντεακι, υπαρχει και mode που αναβουν διαδοχικα ανα ομαδες.

Τα LED ειναι 5 mm. θα το φτιαξω θα σου το στειλω και κανε το οτι θες. Αλλα μετα τις 6 Σεπτεμβριου.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να εξαφανίσει (για μένα) το keyring attachment από τον αλουμινένιο Prevo;
DSC00943.jpg

[image source]

θα σε βαρεσω....δεν το ειπες....

πριονακι και ψιλες λιμιτσες κοσμηματοπωλων....και ταινια μασκαρισματος

:blush: Ναι, σόρρυ.
Μπα, δε νομίζω ότι μπορώ να το κάνω μόνος μου, ο κουλοχέρης. Η μια άκρη είναι πολύ φαρδιά.

Θα πάρω έναν όμως. Βγήκε ακριβώς τη στιγμή που βαρέθηκα τον Preon και ήμουν έτοιμος να χτυπήσω έναν LD01. :D