Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,698
Re: Αβαπτιστο μωρό μπορεί να μπει στην εκκλησία?
Ενας εντιμος ανθρωπος που προσπαθει, και κανει το καλυτερο για τα παιδια του. Κατα τα αλλα δεν ειμαι κριτης, δεν μπορω να κρινω, αλλα νομιζω δεν εισαι μακρυα απο εκει που ειμαι.
Αυτο που ειπες προηγουμενος, οποιος θελει να πιστεψει να κρατησει την πιστη του δηλ. τις προσευχες στον κορφο του ( παντελονι του αλλα ας κανω ποως το ξεχασα
) Ε αυτο το ιδιο ειπε και ο Ιησους περιπου. Μην φωναζεις και μην επιδικνυεσαι οτι κανεις προσευχες, κλεισου στο δωματιο σου και καντες.
Ειδες οτι δεν εισαι τοσο μακρυα.
Τωρα μην το ριξετε στο τι συμβανει την Ημερα της κρισεως, αυτο κανεις δεν το ξερει.
Τη μεγάλη εβδομάδα νήστεψα κανονικά. Νηστεία δυσκολότερη από τη δική σου γιατί δεν μπορώ να καταναλώσω υδατάνθρακες.
Ουδέποτε.
Seriously?
Έχεις δει κάτι τέτοιο να πάω και εγώ να γελάσω μαζί τους;
Εδώ κάπου σε έχασα...
Που έχεις πλέξει; Πρέπει να αναθεωρήσεις τις παρέες σου!
Σοβαρά τώρα...
Νηστεύω στις μεγάλες νηστείες, προτιμώ να πηγαίνω τα παιδιά μου στην μικρή ανάσταση για να την χαίρονται μακριά από τους κάφρους, η μεγάλη μου κόρη θέλει να πηγαίνει να παρακολουθεί λειτουργίες εκτός των κλασσικών (μου ήθελε να ακούσει και τα 12 ευαγγέλια την Μεγάλη Πέμπτη το χαμένο!), αλλά δεν πιστεύω ότι η μοναδική αληθινή θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός και δεν πιστεύω ότι μόνο οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι θα πάνε στον παράδεισο (?!!??!)!
Τι είμαι;
Αν η πρώτη ερώτηση πάρει μία απάντηση του στυλ "υπάρχει θεός αλλά δεν ξέρω ποιος είναι", πόσο βαθιά στην κόλαση θα πάει αυτός που απάντησε;
Γιατί αυτός είναι ο αγνωστικιστής.
Πίστευε και μη, ερεύνα δεν διδάσκει ο Χριστιανισμός;
Ενας εντιμος ανθρωπος που προσπαθει, και κανει το καλυτερο για τα παιδια του. Κατα τα αλλα δεν ειμαι κριτης, δεν μπορω να κρινω, αλλα νομιζω δεν εισαι μακρυα απο εκει που ειμαι.
Αυτο που ειπες προηγουμενος, οποιος θελει να πιστεψει να κρατησει την πιστη του δηλ. τις προσευχες στον κορφο του ( παντελονι του αλλα ας κανω ποως το ξεχασα
Ειδες οτι δεν εισαι τοσο μακρυα.
Τωρα μην το ριξετε στο τι συμβανει την Ημερα της κρισεως, αυτο κανεις δεν το ξερει.