Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,698
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αβαπτιστο μωρό μπορεί να
Kαι ο ναρκομανης στον εαυτο του πιστευει σιγα την αυτοπεποιθηση.
Και ο τρελλος εχει πεποιθηση οτι θα ξανακανει το Βατερλω και θα το κερδισει.
Τελικα ποιος πιστευει στον εαυτο του και γιατι ;
Ο αθεος πιστευει στον εαυτο του ντε φακτο ;
Αν καποιος δεν λουφαζει κατω απο πετραχηλια κατω απο τι επρεπε να λουφαξει ;
Και αυτος που κατω απο τα πετραχηλια δεν λουφαζει ;
Ποιος ειναι ο ορος του λουφαχτου για να κρινουε την αυτοπεπιθηση ;
Ο πιτσιρικας που δεν πιστευει τιποτα εχει απολυτο κενο στη ζωη του και αυτοκτονει (δευτερη ατια θανατου στους ανηλικες στην Ευρωπη), εχει περισσοτερη πεποιθηση απο αυτον που εχει καρκινο του πνευμονα για παραδειγμα και το παει μεχρι τελους, "δοξαρι ειμαι θε μου στα χερια σου, τεντωσε με κι ας σπασω" (που ελεγε και ο αφορησμενος ο Καζαντζακης)....
Η πεποιθηση της αυτοπεποιθησης....
Έλλειψη αυτοπεποίθησης έχει κάποιος που πιστεύει στον εαυτό του η κάποιος που επικαλείται συχνά το Θείο something σε κάθε μανούρα.
Μην μπερδεύουμε τα πράγματα.Δηλαδη τι αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει κάποιος που λουφαζει ευλαβικά κάτω από πετραχήλια;
Kαι ο ναρκομανης στον εαυτο του πιστευει σιγα την αυτοπεποιθηση.
Και ο τρελλος εχει πεποιθηση οτι θα ξανακανει το Βατερλω και θα το κερδισει.
Τελικα ποιος πιστευει στον εαυτο του και γιατι ;
Ο αθεος πιστευει στον εαυτο του ντε φακτο ;
Αν καποιος δεν λουφαζει κατω απο πετραχηλια κατω απο τι επρεπε να λουφαξει ;
Και αυτος που κατω απο τα πετραχηλια δεν λουφαζει ;
Ποιος ειναι ο ορος του λουφαχτου για να κρινουε την αυτοπεπιθηση ;
Ο πιτσιρικας που δεν πιστευει τιποτα εχει απολυτο κενο στη ζωη του και αυτοκτονει (δευτερη ατια θανατου στους ανηλικες στην Ευρωπη), εχει περισσοτερη πεποιθηση απο αυτον που εχει καρκινο του πνευμονα για παραδειγμα και το παει μεχρι τελους, "δοξαρι ειμαι θε μου στα χερια σου, τεντωσε με κι ας σπασω" (που ελεγε και ο αφορησμενος ο Καζαντζακης)....
Η πεποιθηση της αυτοπεποιθησης....