mech_eng
Established Member
- 11 November 2011
- 299
10 λεπτά και δείχνει 94 βαθμούςΣτους καφέδες που γευεσαι οξύτητα την μηχανή σου πόση ώρα την έχεις αναμμένη πριν φτιάξεις τον καφέ..
10 λεπτά και δείχνει 94 βαθμούςΣτους καφέδες που γευεσαι οξύτητα την μηχανή σου πόση ώρα την έχεις αναμμένη πριν φτιάξεις τον καφέ..
94 έχεις κάποιο offset? Αν όχι τότε πρέπει να πας 99-10110 λεπτά και δείχνει 94 βαθμούς
Εγω θα ελεγα να ξανασκεφτεις την ολη διαδικασια που θα απαιτειται πηγαινοντας σε πιο χειροκινητη διαδικασια παρασκευης, ειδικα αν θα εχεις να φτιαχνεις πανω απο ενα καφε ταυτοχρονα, πχ για σενα και τη συζυγο η καποιο φιλο κτλΠροέρχομαι από μηχανή illy με κάψουλες
Εγω θα ελεγα να ξανασκεφτεις την ολη διαδικασια που θα απαιτειται πηγαινοντας σε πιο χειροκινητη διαδικασια παρασκευης, ειδικα αν θα εχεις να φτιαχνεις πανω απο ενα καφε ταυτοχρονα, πχ για σενα και τη συζυγο η καποιο φιλο κτλ
Η καλυτερη γευση και η ποικιλια δεν αμφισβητειται, αλλα η διαδικασια.... θελει γερα νευρακαι αυτοσυγκρατηση ή γερη τσεπη λογω -σιγουρων- επερχομενων αναβαθμισεων
![]()
Παντως καλυτερο καφε απο Καψουλα θα παρεις και με την safe επιλογη μιας αυτόματης...Ναι δεν έχεις άδικο σ αυτό αλλά είναι κι ένας λόγος που δεν θέλω να ξεφύγω στο budget.
Η επιλογή - προσφορά του bundle bambino μου φαίνεται πιο λογική και σίγουρα οι καφέδες θα είναι καλύτεροι από την κάψουλα.
Παντως καλυτερο καφε απο Καψουλα θα παρεις και με την safe επιλογη μιας αυτόματης...
Φίλε Δημήτρη μάλλον έχεις αποφασίσει ήδη την αγορά σου οπότε περισσότερο ρωτάς για επιβεβαίωση παρά ζητάς βοήθεια. Θα σε συμβουλέψω λοιπόν και εγώ να μελετήσεις περισσότερο τις επιλογές που έχεις και να μη βιαστείς γιατί τα χρήματα που θα δώσεις είναι αρκετά και είναι κρίμα να μη μείνεις ευχαριστημένος. Στα χρήματα που διαθέτεις είναι μονόδρομος η compo σειρά της Lelit όπως σου πρότειναν και τα παιδιά ποιο πάνω.Ναι δεν έχεις άδικο σ αυτό αλλά είναι κι ένας λόγος που δεν θέλω να ξεφύγω στο budget.
Η επιλογή - προσφορά του bundle bambino μου φαίνεται πιο λογική και σίγουρα οι καφέδες θα είναι καλύτεροι από την κάψουλα.
Ψάξε στο ιταλικό amazon, έχει συνήθως τις χαμηλότερες τιμές. Εγώ από το Ιταλικό την πήρα και τότε χωρίς το ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικής βγήκε σημαντικά κάτω από 500 ευρώ η Anita.Κόσμημα η Lelit και διαβάζοντας εδω μέσα εχω διαπιστώσει πως είναι παραπάνω από "τίμια" η αξία της.
Στο amazon πάντως που τσεκάρω, υπάρχει μόνο σε μεταχειρισμένη..
Ψάξε στο ιταλικό amazon, έχει συνήθως τις χαμηλότερες τιμές. Εγώ από το Ιταλικό την πήρα και τότε χωρίς το ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικής βγήκε σημαντικά κάτω από 500 ευρώ η Anita.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.