Προς το παρον εχω εναν χειροκινητο της HARIO των 25 ευρω, αλλα ειναι κουραστικος οταν θελεις να κανεις πανω απο ενα καφε και περνει χρονο αν θες και 2πλη δοση 18 γρ η ρυθμιση του δεν ειναι αδιαλειπτη, οποτε εχεις θεματα στην εκχυλιση, ετσι παρηγγειλα και περιμενω εναν κινεζικο, τον HIBREW G5 που απο χαρακτηριστικα δειχνει καλος αλλα μενει να δοκιμαστει και στην πραξη.Τι μυλους έχετε;
Θα σκεφτόσασταν αγορά κινέζικου πχ varia vs3 ή σειρά df;
Υπάρχει κάποιος κάτοχος να μας πει εντυπώσεις;
Ηρθε χθες, εκανε 5 μερες για παραδοση απο αποθηκη στην Τσεχια και με πρωτοχρονια ενδιαμεσα, οποτε απο παραδοση ολα οκ.Από που τον αγόρασες;
Όταν παραλάβεις και έχεις χρόνο γράψε εδώ 2-3 εντυπώσεις
Θα είχε ενδιαφέρον μιας και πρόκειται και για μηχάνημα με κωνικα μαχαίρια
Αν θυμάμαι καλά, ο Λουμίδης έβγαζε πριν καμιά 15αρια χρόνια τον frio! Που ταν κρύος ελληνικός. Τον είχα πιεί στα εβερεστ θυμάμαι.Σωστος!
Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη ,γιατί κάποτε όταν μου τελείωσε ο καφές φίλτρου και έπρεπε να κάνω 40 χλμ για να πάρω άλλον, έβαλα στην καφετιέρα ελληνικό!!
Κάτι μαύρο βγήκε τέλος πάντων,το ήπια μεν δεν το ξανακάνω δε
Φοβάμαι ότι το κατακάθι θα περάσει και θα είναι μια αηδία.
Φυσικά και θα το δοκιμάσω.
Ενώ με μια σύριγγα,θα τραβήξω σιγά σιγά το ζουμί και μόλις φτάσω στο κατακάθι... στοπ.
Μπελαλοδουλεια βέβαια, γι'αυτό είπα να το ερευνήσω, μπας και κανένας φίλος έχει καμμία καλύτερη ιδέα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.