@Σεραφείμ, σημασία έχει η θερμοκρασία του νερού που βγαίνει από το group. Αν ο καφές που χρησιμοποιείς είναι ισορροπημένος (δηλαδή δεν είναι το φυσικό του να βγάζει οξύτητα), τότε οξύτητα σημαίνει ότι πρέπει να ανεβάσεις τη θερμοκρασία.
Η αναλογία που γράφεις έχει να κάνει κυρίως με το σώμα του καφέ, δηλαδή πόσο πυκνό/σιροπιαστό θα είναι.
Για να κατεβάσεις την αναλογία, πρέπει να κόψεις πιο ψιλό τον καφέ.
Έχεις κάποιο
θερμόμετρο της πλάκας να μετρήσεις τη θερμοκρασία του νερού που βγάζει το group ?
Αυτά που γράφετε για το Pid / Offset δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω.