Re: Απάντηση: Re: Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Α!
Στους συσκευασμένους είμαι κολλημένος ανάμεσα σε New York XXXX, Hausbrandt Gourmet και Lavazza Tierra selections.
Και παίρνω φρέσκους από Cudu και Cafeistas για τον απογευματινό μου που και που.
Ε, πλέον οι συσκευασμένοι από τρεις θα γίνουν δύο, οι εξής ένας. Covim orocrema.
Άντε και κανέναν Gimoka Dulcis Vitae που είναι 100% Robusta για πρωινό.
Βλέπω έχει 60% καφέ από Αφρική. Αυτοί είναι συνήθως πολύ όξινοι. Τι παίζει με τον covim? Πόσο όξινος και πόσο γλυκός είναι;
Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Α!
Στους συσκευασμένους είμαι κολλημένος ανάμεσα σε New York XXXX, Hausbrandt Gourmet και Lavazza Tierra selections.
Και παίρνω φρέσκους από Cudu και Cafeistas για τον απογευματινό μου που και που.
Ε, πλέον οι συσκευασμένοι από τρεις θα γίνουν δύο, οι εξής ένας. Covim orocrema.
Άντε και κανέναν Gimoka Dulcis Vitae που είναι 100% Robusta για πρωινό.