Ποτέ δεν θα γίνει σαν τον μικρό εσπρέσο. Ότι πιο κοντά στο μικρό εσπρέσο σε αυτή τη μηχανή θα σου δώσουν κάψουλες που είναι για εσπρέσο ή διπλό εσπρέσσο. Οι κάψουλες που είναι για Mug προσομοιώνουν καφέ φίλτρου. Σαν καφέ φίλτρου πως θα τον αξιολογούσες;Γιωργο Κυρ. τον εκανα οπως ειπες, "συμμαζευθηκε" λιγακι αλλα σαν τον μικρο εσπρεσσο με τιποτα!
Κανει και φιλτρου; πως; αν εννοεις τον Mug σχεδον ...μπλιαχΠοτέ δεν θα γίνει σαν τον μικρό εσπρέσο. Ότι πιο κοντά στο μικρό εσπρέσο σε αυτή τη μηχανή θα σου δώσουν κάψουλες που είναι για εσπρέσο ή διπλό εσπρέσσο. Οι κάψουλες που είναι για Mug προσομοιώνουν καφέ φίλτρου. Σαν καφέ φίλτρου πως θα τον αξιολογούσες;
Συμφωνω, απλα ...κληρονομησα τη μηχανη απο το γιο μουΓι' αυτό επιμένω στην κλασική Nespresso αντί για Vertuo. Άσε που βρίσκεις και κάψουλες από δεκάδες πηγές.
Στόχευσε να δοκιμάσεις όσο περισσότερες κάψουλες μπορείς για μονο και διπλό εσπρέσσο. Δεν μπορεί κάποιες θα σου αρέσουν.Συμφωνω, απλα ...κληρονομησα τη μηχανη απο το γιο μου![]()
Παρηγγειλα:Στόχευσε να δοκιμάσεις όσο περισσότερες κάψουλες μπορείς για μονο και διπλό εσπρέσσο. Δεν μπορεί κάποιες θα σου αρέσουν.
Το κακο ειναι οτι η μηχανη μου παιρνει τη φαρδια καψουλα κι οχι την στενη κλασικηΑπό καψουλες, μόνο το iperespresso σύστημα της Illy πίνεται. Όλα τα άλλα μου φαίνονται χάλια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το κακο ειναι οτι η μηχανη μου παιρνει τη φαρδια καψουλα κι οχι την στενη κλασικη
Τον επομενο χειμωνα γιατι εχω παρα πολλες "φαρδιες" καψουλεςΠρέπει να πάρεις μηχανή iperesprsso αλλά είναι φθηνή. Εχει κατά καιρούς κάτι προσφορές κανένα 130ρι μαζί με μπόλικους καφέδες .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρηγγειλα:
Double Espresso Scuro
Double Espresso Chiaro
Sweet Almond and Hibiscus Vertuo
Altissio Decaffeinato
SAMRA Tanzania Blend Vertuo
Για να δουμε τι θα πιουμε!
Τζίμης η μηχανή θέλει φρεσκο καφέ και συντήρηση. Ενω η κάψουλα είναι γρήγορη απλή και με σταθερή γεύση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.