petronik
Μέλος Σωματείου
Το απάντησα και επιβεβαίωσα ότι όντως γραφειΗ Oyaide γραφει.
Το απάντησα και επιβεβαίωσα ότι όντως γραφειΗ Oyaide γραφει.
Κύριε Προϊστάμενε ευπειθώς αναφέρω ότι επιλογή μου εδώ και δεκαετίες είναι τα καλώδια του Keith Aschenbrenner (...προσβάσιμα τότε) και τα Belden.Περί Καλωδίων ...ΕρωτήσειςΑγαπητοί Καλωδιάδες,
Έχετε αγοράσει και φτιάξει πολλά καλώδια,Αλλά δε βοηθάτε καθόλου εμάς που έχουμε λιγότερη εμπειρία από σας.
(Με κάποιες εξαιρέσεις...)
Γκρινιάζετε για υλικά, το χαλκό, το ασήμι, το ρόδιο, αλλά τίποτα δε λέτε.
Πέστε μας με απλά λόγια ποια καλώδια σας αρέσουν ανά κατηγορία καλωδίου και τιμής.
Με συγκεκριμένες προτάσεις, π..χ.:
Καλώδια ρεύματος:
-Οικονομικής κατηγορίας το Α.-Μεσαίας κκατηγορίας το Β.-Υψηλής κατηγορίας το Γ.
Interconnects, Καλώδια ηχείων παρομοίως.
Πόσο δύσκολο είναι να γράψετε λίγα λόγια, όπως τα νοιώθετε;
Όχι πολλά: "Έχω δοκιμάσει τούτο κι' εκείνο το καλώδιο σ' αυτή την κατηγορία και μου άρεσε"!
Δεν αναλαμβάνετε καμμία ευθύνη στο κάτω-κάτω, μεγάλα παιδιά είμαστε!
Ναι, Απαντησα πριν δω οτι το εγραψεςΤο απάντησα και επιβεβαίωσα ότι όντως γραφει
Προϊστάμενος; -Ποτε!Κύριε Προϊστάμενε ευπειθώς αναφέρω ότι εδώ και δεκαετίες τα καλώδια του Keith Aschenbrenner (...προσβάσιμα τότε) και τα Belden μου δίνουν απλόχερα ότι επιθυμώ.

Πάρε class d που παραμένει "πάγος" και δεν θα υπάρξει ξανά καυγάς.Τάμπυ και Σπότυ πλακώθηκαν για την θέση στον τελικό...
Ο Τάμπυ είναι αυτός που κοιτάει με μίσος τον Σπότυ που δεν φαίνεται (και λόγω χρώματος αφού είναι κατάμαυρος σαν μαύρος πάνθηρας)
View attachment 263541
Ο Σπότυ κέρδισε και έδιωξε από την ζεστή θέση τον Τάμπυ..
View attachment 263542
View attachment 263543
Που κολλάει η "μάχη" των γατιών μου με το νήμα ;;
Κάτι τέτοιο μου θύμισε η "κόντρα" του Λευτέρη με τον Παναγιώτη...![]()
Και αφού πήγες -πολύ σωστά - στις μπόρνες των ηχείων ,ας πάμε λίγο παραμέσα να δούμε την εσωτερική καλωδίωση ....
Οσον αφορά τον χρυσό και τον λευκόχρυσο ,το ιδανικό είναι να γίνει επιχάλκωση ,επινικέλωση και επιροδίωση .Δυστυχώς οι αναθυμιάσεις από την επινικέλωση είναι πάρα πολλές και την καθιστούν δύσκολη .Και υπάρχει χρωματική διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα μεταξύ επιχρωμίωσης και επινικέλωσης ,αλλά δεν θυμάμαι τώρα ποιό από τα δύο δίνει πιο φωτεινή επιφάνεια και πιο στιλπνή
Περί Καλωδίων ...ΕρωτήσειςΑγαπητοί Καλωδιάδες,
έχετε αγοράσει και φτιάξει πολλά καλώδια,Αλλά δε βοηθάτε καθόλου εμάς που έχουμε λιγότερη εμπειρία από εσάς.
(Με κάποιες εξαιρέσεις...)
Γκρινιάζετε για υλικά, το χαλκό, το ασήμι, το ρόδιο, αλλά τίποτα δε λέτε.
Πέστε μας με απλά λόγια ποια καλώδια σας αρέσουν ανά κατηγορία καλωδίου και τιμής.
με συγκεκριμένες προτάσεις, π..χ.:
Καλώδια ρεύματος:
-Οικονομικής κατηγορίας το Α.-Μεσαίας κκατηγορίας το Β.-Υψηλής κατηγορίας το Γ.
Interconnects, Καλώδια ηχείων παρομοίως.
Πόσο δύσκολο είναι να γράψετε λίγα λόγια, όπως τα νοιώθετε;
Όχι πολλά: " Έχω δοκιμάσει τούτο κι' εκείνο το καλώδιο σ' αυτή την κατηγορία και μου άρεσε "!
Δεν αναλαμβάνετε καμμία ευθύνη στο κάτω-κάτω, μεγάλα παιδιά ε
Κόντρες δεν κάνω ποτέ εγώ με τον φίλο μου Παναγιώτη..Τάμπυ και Σπότυ πλακώθηκαν για τη θέση στον τελικό...
Ο Τάμπυ είναι αυτός που κοιτάει με μίσος τον Σπότυ που δεν φαίνεται (και λόγω χρώματος αφού είναι κατάμαυρος σαν μαύρος πάνθηρας)
View attachment 263541
Ο Σπότυ κέρδισε και έδιωξε από την ζεστή θέση του Τάμπυ..
View attachment 263542
View attachment 263543
Που κολλάει η "μάχη" των γατιών μου με το νήμα ;;
Κάτι τέτοιο μου θύμισε η «κόντρα» του Λευτέρη με τον Παναγιώτη...![]()
Πάρε class d που παραμένει "πάγος" και δεν θα υπάρξει ξανά καυγάς.
Αν είναι καλό το class d μια χαρά θα ματσαρει με τα ATC..Class D και ATC ;;;;
Χμ.... δύσκολα τα πράγματα...
Άλλωστε δεν με νοιάζει το τι κάνουν τα γατιά μου στις "κόντρες" τους... άμα δεν δω αίμα δεν επεμβαίνω.. και αίμα δεν "κυλάει" ποτέ στους τσακωμούς τους...
Αν είναι καλό το class d μια χαρά θα ματσαρει με τα ATC..
Γιατί έχετε παρεξηγήσει τα Class d;
Ναι, δεν διαφωνώ στην κουβέντα σου, πιθανόν να μην άκουσες σωστό μάτσαρισμα το δέχομαι..Δεν το "χώνεψα" ποτέ !!
Όπου και αν άκουσα class D κάτι με χάλαγε...
Μπορεί να μην έχω ακούσει καλό συνδυασμό , μπορεί να είμαι κολλημένος...
Όπως και να'χει ενισχυτή δεν θέλω να αλλάξω , και δεν με απασχολεί το ζήτημα...
Είναι έργο σοφωτατου ανδρος διότι θα το δοκιμάσεις πρώτα στο σύστημά σου όπως έγραψα πριν.
Αν υπηρχε ενα καλυτερο θα το επαιρναν ολοι απ'την αρχη και θα ξεμπερδευαν.
Το να παρεις ενα υποτιθεμενο καλυτερο απο καποιο αλλο και να κλαις τα λεφτα σου,
δεν ειναι εργο σοφου ανδρος.
Αμα κανει δουλεια το φτηνο, τοτε παιρνεις και το ακριβοτερο αργοτερα, αν οχι, εχεις γλυτωσει τα χειροτερα.
Αμ πωςνήμα ...μεταλλουργών
Πάρε class d που παραμένει "πάγος" και δεν θα υπάρξει ξανά καυγάς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.