Περί καλωδίων ο λόγος...

Μα αυτός είναι χρυσός από μόνος του (champagne gold το έλεγε η Marantz αυτό το χρώμα τότε) τι να τα κάνει τα επίχρυσα βύσματα;

• Like
Reactions: christos56
Επίσης,έχω έναν φίλο,συνάδελφο του Βλαδίμηρου ο οποίος προσπαθησε να παίξει τα ATC scm40 με καλώδια πορτατίφ.Απο τότε δεν τον αναγνωρίζω.Τα μαλλιά του από το συνεχες τράβηγμα έχουν φθάσει ως την μέση.Σαν χεβυμεταλλας έχει γίνει.
Μηπως το νέο μέλος αναγνωρίζει αυτά τα ηχεία;

• Haha
Reactions: anop
Το νέο μέλος δεν ξέρει από καλώδια.
Δεν ξέρει ομως μ' αυτά καλωδιωνει τα ξυλινα "πολυπριζα" που κατασκευάζει.Την εποχή αυτή,το κρύο στην Περιφέρεια Ηπείρου είναι πολυ τσουχτερό.Χαρις στο "πολυπριζο"-γκουμουτσα, το τζάκι θα τον ζεστάνει κι απόψε.

• Haha
Είναι έργο σοφωτατου ανδρος διότι θα το δοκιμάσεις πρώτα στο σύστημά σου όπως έγραψα πριν.
Οι σοφωτατοι θα το αγοράσουν άμεσα.
Οι υπόλοιποι ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
Αυτοι που θ' αρχίσουν τις "εκπτώσεις" σε μοντέλο,μήκος,βύσματα και τελικά δεν θ' αγοράσουν το ίδιο καλώδιο που δοκίμασαν.
Αυτοί που θα προσπαθήσουν να διαψευσουν τ' αυτιά τους ώστε να μην το αγοράσουν.
Τέλος,οι ναι μεν αλλά,οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν την ίδια απόδοση με πιο φθηνα καλωδια,μπλέκοντας σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Mατιασμενος μου ακουγεσαι σημερα!

Αυτός ο ΡΜ 7200 στην εποχή του ήταν πολύ ζόρικο μηχάνημα.. όμως αν θυμάμαι καλά το καλώδιο του ρεύματος ήταν "φυτευτό" και διπολικό.

Το άλλαξες με κάτι άλλο ;;
Οχι δεν το αλλαξα το εργοστασιακο εχω ΝΑΙ δεν εχει γειωση

• Like
Reactions: vlad66
https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxos-HiEnd-HiFi-Kalodia-Hxeiwn-AudioQuest-Dragon-Zero-Bass-Bi-Wire
Θρησκε;) αν δεν παρεις αυτο το καλωδιο δεν δικαιουσαι να ομιλεις:p
Δεν με συγκινεί.Αυτη η τιμή και χαλκός; Όχι,προτιμω την πλήρη γκάμα του Neotech Amazon και μου μένουν ρέστα όμως προηγείται η αγορά νέων ηχείων.

Last edited:
  • Like
Εισαι σιγουρος οτι προκειται για αυθεντικο Acrolink ?
Δεν θυμαμαι τετοιο κωδικο. Ομως , ετυχε να δοκιμασω Κινεζικο "ACROLINK PC4030" σε συστημα φιλου και μου φανηκε καλο. Δοκιμασε το αφου το εχεις.
Δεν ξερεις καμια φορα.

Ακομα υπαρχει στο ebay και αλλου.
Θα ελεγα οτι δεν ειναι αυθεντικο . Η τιμη , διατομη ( η ACROLINK δεν ειχε 2.5μμ/13awg καλωδιο αλλα 2.0μμ/14awg) , ο κωδικος και αλλες λεπτομερειες αυτο δειχνουν. Ομως, οπως ειπα και πιο πανω , ναι , αξιζει να το δοκιμασεις.

• Like
Reactions: petronik