christos56
New member
- 22 April 2017
- 9
Eγω που εχω αυτον τον ενισχυτη και εχει καλωδιο απ την μαμα του επιπεδου πορτατιφ δεν παιζ καλα;;
Eγω που εχω αυτον τον ενισχυτη και εχει καλωδιο απ την μαμα του επιπεδου πορτατιφ δεν παιζ καλα;;
Δεν ξέρει ομως μ' αυτά καλωδιωνει τα ξυλινα "πολυπριζα" που κατασκευάζει.Την εποχή αυτή,το κρύο στην Περιφέρεια Ηπείρου είναι πολυ τσουχτερό.Χαρις στο "πολυπριζο"-γκουμουτσα, το τζάκι θα τον ζεστάνει κι απόψε.Το νέο μέλος δεν ξέρει από καλώδια.
Ή τον Copland μου να δούμε ποιο γατί θα κάτσει σε 4xKT120.
Θα κάθονται γύρω γύρω και τα τρία χαρούμενα.![]()
Mατιασμενος μου ακουγεσαι σημερα!Είναι έργο σοφωτατου ανδρος διότι θα το δοκιμάσεις πρώτα στο σύστημά σου όπως έγραψα πριν.
Οι σοφωτατοι θα το αγοράσουν άμεσα.
Οι υπόλοιποι ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
Αυτοι που θ' αρχίσουν τις "εκπτώσεις" σε μοντέλο,μήκος,βύσματα και τελικά δεν θ' αγοράσουν το ίδιο καλώδιο που δοκίμασαν.
Αυτοί που θα προσπαθήσουν να διαψευσουν τ' αυτιά τους ώστε να μην το αγοράσουν.
Τέλος,οι ναι μεν αλλά,οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν την ίδια απόδοση με πιο φθηνα καλωδια,μπλέκοντας σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Το νέο μέλος δεν ξέρει από καλώδια.
Οχι δεν το αλλαξα το εργοστασιακο εχω ΝΑΙ δεν εχει γειωσηΑυτός ο ΡΜ 7200 στην εποχή του ήταν πολύ ζόρικο μηχάνημα.. όμως αν θυμάμαι καλά το καλώδιο του ρεύματος ήταν "φυτευτό" και διπολικό.
Το άλλαξες με κάτι άλλο ;;
Δεν με συγκινεί.Αυτη η τιμή και χαλκός; Όχι,προτιμω την πλήρη γκάμα του Neotech Amazon και μου μένουν ρέστα όμως προηγείται η αγορά νέων ηχείων.https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxos-HiEnd-HiFi-Kalodia-Hxeiwn-AudioQuest-Dragon-Zero-Bass-Bi-Wire
Θρησκεαν δεν παρεις αυτο το καλωδιο δεν δικαιουσαι να ομιλεις
![]()
Εξαρτάται.Με ποιο καλώδιο θα συγκριθεί;Καπου μέσα στα καλώδια μου ανακάλυψα ένα acrolink ac313 cu Αξιζει να το τερματίσω και να το δοκιμάσω ;
Να το τερματίσεις και να το δοκιμάσεις..Καπου μέσα στα καλώδια μου ανακάλυψα ένα acrolink ac313 cu Αξιζει να το τερματίσω και να το δοκιμάσω ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.