Περί καλωδίων ο λόγος...

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ο Λάκης έχει πάρει ένα καλώδιο που είχα αναφέρει παλιότερα, στείλε του μήνυμα να σου πει εντυπώσεις..
Αν θες να μιλήσουμε για αυτό εδώ δεν έχω θέμα..
Τώρα αν θες προτάσεις μεχρι 100 ευρώ το μέτρο έχω διάφορα στο μυαλό μου..
Ε μα ναι.

Ε μα ναι.
Όλοι ξέρουν ότι έχω μια μεγάλη αγάπη στα Neotech..
Από την στιγμή που τα έχεις δοκιμάσει και σου αρέσουν πάρε το Neotech που ανέφερες..
Σε άλλες προτάσεις τώρα ,αν και φώναζα το πρωί ότι δεν θέλω να προτείνω καλώδια, αλλά αλλαξα γνώμη και ας πουν ότι θέλουν θα σου έλεγα τα εξής:

Elecaudio 361B, φθηνό, occ, εξαιρετικό για εμένα.. Αυτό έχω στο δικό μου Switch και στο τροφοδοτικό του Reclock μου..
Τερματισμενο με βύσματα Viborg, (υβρίδιο, Σουκο 501G η 503G και IEC 501R η 503R)..
Με αυτόν τον συνδιασμό βυσμάτων το καλώδιο σκοτώνει, θέλει όμως πολύ πολύ πολύ στρώσιμο, άρα υπομονή..
Είναι μια συνταγή που δουλεύει άψογα, αν θες βέβαια το τερματίζεις και με 501-501G πάνω κάτω, (δεν γνωρίζω τον χαρακτήρα του συστήματος σου για να σου πω με σιγουριά).

Άλλο πιο πάνω σε τιμή είναι το Ramm Audio Amadeus 5 mkll, αρκετά καλό και αυτό για το κόστος του μεντα βύσματα που προτείνω..

Μετά πας σε Oyaide Tunami, το άσπρο ή το μαύρο, (και εκεί δεν ξέρω πως παίζει το σύστημα σου για να σου πω με σιγουριά πιο σου κάνει)..

Αν και με το Elecaudio θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος, δεν χρειάζεται να πας σε πιο ακριβό..

Τα Viborg βύσματα εισάγονται πια από την Lounge 64, πάρε τηλέφωνο να σου πουν τιμές, ο Βιργίλιος είναι εξαιρετικό παιδί, πες ότι σε στέλνω εγώ.

Ότι άλλο θες ρωτά με..