Ε μα ναι.Ο Λάκης έχει πάρει ένα καλώδιο που είχα αναφέρει παλιότερα, στείλε του μήνυμα να σου πει εντυπώσεις..
Αν θες να μιλήσουμε για αυτό εδώ δεν έχω θέμα..
Τώρα αν θες προτάσεις μεχρι 100 ευρώ το μέτρο έχω διάφορα στο μυαλό μου..
Ε μα ναι.Ο Λάκης έχει πάρει ένα καλώδιο που είχα αναφέρει παλιότερα, στείλε του μήνυμα να σου πει εντυπώσεις..
Αν θες να μιλήσουμε για αυτό εδώ δεν έχω θέμα..
Τώρα αν θες προτάσεις μεχρι 100 ευρώ το μέτρο έχω διάφορα στο μυαλό μου..
Όλοι ξέρουν ότι έχω μια μεγάλη αγάπη στα Neotech..Ε μα ναι.
Το άκουσε όλο, δεν το έβαλε στα πόδια !!!![]()
Λύσαμε το πρόβλημα της γείωσης στο δίκτυο που είχα τα τελευταία 2-3 χρόνια....Καλού κακού να έχεις πρόχειρο ένα δοκιμαστικό να βρεις σε ποιο σασί σου έβαλε τη φάση.![]()
Να ρωτήσω λοιπόν...Ότι άλλο θες ρωτά με..
Supra και Ludic που ανέφερε και ο φίλος..Να ρωτήσω λοιπόν...
Προτάσεις για καλό αλλά οικονομικό τερματισμένο καλώδιο ρεύματος. Χρήσεις: Προενισχυτές, ενισχυτές, DAC's, Streamers, κ.ά.
Ευχαριστώ πολύ, αν είναι 3 μέτρο πιστεύω να με φτάσει οριακά..Έχω ένα δίμετρο η τρίμετρο δεν θυμάμαι όταν πάω σπίτι που το μετρήσω, καλό καλώδιο με αρκετή Ενέργεια και λεπτομέρεια αν θέλεις στο δανείζω να το ακούσεις
Εχει βγει σχετικα προσφατα η εκδοση 10 για ολα τα ethernet της wireworld και στο chroma το κιτρινο υπαρχει η 10 . Πριν υπηρχε η 8. Για ποια εκδοση μιλατε?
Αγορασα το audioquest forest coax 1.5m το οποιο προτιμω απο το προηγουμενο audioquest cinnamon coax 1.5m γιατι μου αρεσει ο πιο smooth και ζεστος ηχος και η πιο ορισμενη σκηνη. Το κακο ειναι με το mxn 10 οτι δεν μπορω να ριξω μειωσω την ενταση στις ψηφιακες εξοδους, αλλιως μου αρεσει πιο πολυ το dac του attessa. Ισως πουλησω ενα δευτερο ζευγαρι audioquest pearl 1.5m ethernet μαζι με το audioquest red river rca 1m και ενα audioquest pearl optical 1.5m και να το δοκιμασω
Εχει αλλα πχ μπορει καποια tracks να ειναι δυνατα και να μη μπορω να κανω fine tune το volume οπως θελω. Αλλωστε παντα οι ενισχυτες θελουν λιγο ανοιγμα στο volume για να αποδωσουν καλυτερα. Αρα μια καλη υλοποιηση ψηφιακης μειωσης στο transport δινει το headroom τοσο για αποφυγη intersample overs για peaks κοντα στα 0dbfs σε καποιες ηχογραφησεις ( μονο η benchmark εχει ενσωματωσει στα dacs της headroom γι'αυτο) αλλα και καλυτερο fine tune του gain staging για να μπορεις να ανοιξεις πιο πολυ την ενταση στον ενισχυτη ωστε να εισαι παντα στο ιδανικο ευρος λειτουργιας του. Και αυτο χωρις να ειναι ουσιαστικη η επιρροη της μειωσης εντασης του ηχου πχ σε επιπεδο 32 bit floating point η επιδραση ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το noise floor του ιδιου του dac ! (δεν μιλαμε να μειωσεις πολυ, πχ 2-4 db αναλογα)Έχω κι εγώ ένα forest από χάρισμα αλλά είναι κοντό και δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω κάπου.
Την ένταση στην ψηφιακή έξοδο γιατί να θες να την μειώσεις; Δεν έχει ο attessa volume control;
Άσε που όταν υπάρχει η δυνατότητα να μειώνεις την ένταση της ψηφιακής εξόδου, αυτό έχει τεράστια συνέπεια στον ήχο. Γιατί να μειώσεις το δυναμικό εύρος των bit;
Εχει αλλα πχ μπορει καποια tracks να ειναι δυνατα και να μη μπορω να κανω fine tune το volume οπως θελω. Αλλωστε παντα οι ενισχυτες θελουν λιγο ανοιγμα στο volume για να αποδωσουν καλυτερα. Αρα μια καλη υλοποιηση ψηφιακης μειωσης στο transport δινει το headroom τοσο για αποφυγη intersample overs για peaks κοντα στα 0dbfs σε καποιες ηχογραφησεις ( μονο η benchmark εχει ενσωματωσει στα dacs της headroom γι'αυτο) αλλα και καλυτερο fine tune του gain staging για να μπορεις να ανοιξεις πιο πολυ την ενταση στον ενισχυτη ωστε να εισαι παντα στο ιδανικο ευρος λειτουργιας του. Και αυτο χωρις να ειναι ουσιαστικη η επιρροη της μειωσης εντασης του ηχου πχ σε επιπεδο 32 bit floating point η επιδραση ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το noise floor του ιδιου του dac ! (δεν μιλαμε να μειωσεις πολυ, πχ 2-4 db αναλογα)
Περίμενα με ανυπομονησία τις σχετικές παρατηρήσεις σου. Διότι η τιμή είναι χώμα. Και αν είναι πραγματικά καλό θα χρειαστώ 7-8 κομμάτια.Προτείνω το YY Audio το οποίο πήρε ο @vlad66 και το χρησιμοποιώ ακόμη.Πολυ καλό και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.
Προσθετω και αυτο για το ludic aesirΠερίμενα με ανυπομονησία τις σχετικές παρατηρήσεις σου. Διότι η τιμή είναι χώμα. Και αν είναι πραγματικά καλό θα χρειαστώ 7-8 κομμάτια.
Αν μπορείς δώσε κι' άλλες λεπτομέρειες.
Διάβασα με ενδιαφέρον σχετικά με τα Ludic. Η τεχνολογία και το υλικό τους (χαλκός 6N, κρυογένεση και τεφλόν διηλεκτρικό) τα κάνουν πολύ υποσχόμενα. Η τιμή μάλλον προσιτή. (150/180 ευρώ περίπου το 2μετρο αναλόγως το μοντέλο). Τα φέρνει στην Ελλάδα η Ακουστική Κρήτης (Γλυφάδα). Οπότε είναι εύκολη μία ερώτηση αν δίνουν προς δοκιμή.
(Βέβαια εγώ ενδιαφέρομαι για 8 κομμάτια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)...

Εχει αλλα πχ μπορει καποια tracks να ειναι δυνατα και να μη μπορω να κανω fine tune το volume οπως θελω. Αλλωστε παντα οι ενισχυτες θελουν λιγο ανοιγμα στο volume για να αποδωσουν καλυτερα. Αρα μια καλη υλοποιηση ψηφιακης μειωσης στο transport δινει το headroom τοσο για αποφυγη intersample overs για peaks κοντα στα 0dbfs σε καποιες ηχογραφησεις ( μονο η benchmark εχει ενσωματωσει στα dacs της headroom γι'αυτο) αλλα και καλυτερο fine tune του gain staging για να μπορεις να ανοιξεις πιο πολυ την ενταση στον ενισχυτη ωστε να εισαι παντα στο ιδανικο ευρος λειτουργιας του. Και αυτο χωρις να ειναι ουσιαστικη η επιρροη της μειωσης εντασης του ηχου πχ σε επιπεδο 32 bit floating point η επιδραση ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το noise floor του ιδιου του dac ! (δεν μιλαμε να μειωσεις πολυ, πχ 2-4 db αναλογα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.