Περί καλωδίων ο λόγος...

Αφού έχεις κάνει την σύγκριση, είναι απόδειξη για μένα.
Πιστεύω αυτά που λες.
Ρε συ, δεν είναι εκεί το θέμα, δηλαδή αν με πιστεύεις ή όχι, επειδή έχω κάνει πάρα πολλές δοκιμές με πολυμπριζα που φτιάχνω, το έχω ψάξει τόσο πολύ που πιστεύω κανένας άλλος Ντιουης δεν έχει ασχοληθεί τόσο, τουλάχιστον εγώ δεν έχω συναντήσει κανέναν τόσα χρόνια..

Τα δικά μου πολυμπριζα είναι ξύλινα, δεν μου αρέσουν ηχητικά οι μεταλλικές κατασκευές, δεν έχουν φυσικό ήχο τα αλουμίνια κλπ..

Το ξύλο έχει εξαιρετικό ήχο, Αν βάλεις σωστές πρίζες, iec, καλωδίωση , μόνωση, απόσβεση κλπ, φτιάχνεις υπέροχο ηχητικο αποτέλεσμα...
Τα πολυμπριζα είναι άλλη ιστορία στον ήχο...
Όσο και να φαίνεται περίεργο αυτό που λέω..

Αυτό είναι το τελευταίο κύριο πολυμπριζο που έφτιαξα από σάντουιτς ξύλων το οποίο σκάφτηκε με το ρούτερ ώστε να περάσουν οι καλωδιώσεις και έπειτα πρεσαριστηκαν τα ξύλα μεταξύ τους..
Δεν ανοίγει, τέλος..
Το ηχητικό αποτέλεσμα, εξαιρετικό..

IMG_20260302_135745.jpg

• Like
Reactions: wnet
Οκ, τώρα κατάλαβα, Ναι, κάντο αυτό..
Πώς κάνεις τις συνδέσεις μέσα στο πολυμπριζο; Πώς ενώνεις τις πρίζες με το iec;

Με τρία ELECAUDIO Gold plated domino interconnect distributor 24k.
Αυτή τη στιγμή έχω ξύλινο αλλά δεν μου φτάνουν οι πρίζες, οπότε αναγκαστικά θα πάω στο αλουμίνιο της audiophonics.

Αυτή τη στιγμή έχω ξύλινο αλλά δεν μου φτάνουν οι πρίζες, οπότε αναγκαστικά θα πάω στο αλουμίνιο της audiophonics.
Έχω αλουμινένιο σασί της Audiophonics 6 θεσεων, αν θες, το έχω για πούλημα..
Για τη καλωδίωση που λες δεν συμφωνώ..

Στου στέλνω να δεις το σασί..

Ρε συ, δεν είναι εκεί το θέμα, δηλαδή αν με πιστεύεις ή όχι, επειδή έχω κάνει πάρα πολλές δοκιμές με πολυμπριζα που φτιάχνω, το έχω ψάξει τόσο πολύ που πιστεύω κανένας άλλος Ντιουης δεν έχει ασχοληθεί τόσο, τουλάχιστον εγώ δεν έχω συναντήσει κανέναν τόσα χρόνια..
Και μάλλον δεν θα συναντήσεις....

Τα δικά μου πολυμπριζα είναι ξύλινα, δεν μου αρέσουν ηχητικά οι μεταλλικές κατασκευές, δεν έχουν φυσικό ήχο τα αλουμίνια κλπ..
Παράξενο αυτό αλλά για να το λες...
Βέβαια αφού σου αρέσει στους άλλους περισσεύει.

Το ξύλο έχει εξαιρετικό ήχο, Αν βάλεις σωστές πρίζες, iec, καλωδίωση , μόνωση, απόσβεση κλπ, φτιάχνεις υπέροχο ηχητικο αποτέλεσμα...
Τα πολυμπριζα είναι άλλη ιστορία στον ήχο...
Όσο και να φαίνεται περίεργο αυτό που λέω..
Είναι περίεργο αλλά όπως είπα και πριν εσύ δοκιμάζεις, εσύ ξέρεις καλύτερα.