Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Είσαι σαφής, σ' ευχαριστώ!Τέτοιο ρούτερ
Ως άσχετος με τα εργαλεία και τις κατασκευές μπέρδεψα τα ρούτερ!
Είσαι σαφής, σ' ευχαριστώ!Τέτοιο ρούτερ
Είσαι επαγγελματίας του χώρου;.......υπάρχουν και άλλα μυστικά που δεν μπορω να αναφέρω διότι όλη η κατασκευή είναι μυστική..
Δεν μπορώ να τα λέω όλα δημόσια, σορυ..
Ούτε να δημοσιεύσω φωτογραφίες πως τα φτιάχνω..
Τι εννοείς;Είσαι επαγγελματίας του χώρου;
Η διάμετρος είναι 2 φορές η ακτίνα.Ε ναι. Σίγουρα. Η διάμετρος είναι 3.14 φορές η ακτίνα, άρα λογικά η ρόδα του φορτηγού κάνει και για το Ι.Χ.
....βέβαια υπάρχουν και άλλα μυστικά που δεν μπορω να αναφέρω διότι όλη η κατασκευή είναι μυστική..
Δεν μπορώ να τα λέω όλα δημόσια, σορυ..
Ούτε να δημοσιεύσω φωτογραφίες πως τα φτιάχνω..
Είσαι επαγγελματίας του χώρου;
Τι εννοείς;
Όλοι με ξέρουν στον χώρο, δεν είμαι επαγγελματίας, έμπορος, πωλητής, αντιπρόσωπος...Τι εννοώ;
Πολύ απλό. Ρωτάω αν είσαι επαγγελματίας στο χώρο μας (στο χώρο του Audio).
Δηλαδή, έμπορος, πωλητής, αντιπρόσωπος, σχεδιαστής, κατασκευαστής, κ.λπ. Οτιδήποτε από τα παραπάνω. Ή φιλοδοξείς ή σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά στο μέλλον.
Αν είσαι επαγγελματίας ή το σκέφτεσαι για το μέλλον, είναι πολύ λογικό και δικαιολογημένο να κρατάς μυστικά και να μη θες να αποκαλύψεις τεχνικές λεπτομέρειες για τις εργασίες σου.
Ειδάλλως, γιατί;...
Επομένως σωστά υπέθεσα σχετικά με μελλοντικά σχέδια!. Οπότε συνεννοούμαστε πλήρως!Κάποια πράγματα όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω δημόσια διότι έχω κάποια πλάνα στο μυαλό μου για το μέλλον..
Η διάμετρος είναι 2 φορές η ακτίνα.
Η περίμετρος είναι 3.14 φορές η διάμετρος
Η περίμετρος είναι 6.28 φορές η ακτίνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.