Περί καλωδίων ο λόγος...

Τέτοιο ρούτερ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Είσαι σαφής, σ' ευχαριστώ! :)
Ως άσχετος με τα εργαλεία και τις κατασκευές μπέρδεψα τα ρούτερ! 😁

.......υπάρχουν και άλλα μυστικά που δεν μπορω να αναφέρω διότι όλη η κατασκευή είναι μυστική..😉

Δεν μπορώ να τα λέω όλα δημόσια, σορυ..
Ούτε να δημοσιεύσω φωτογραφίες πως τα φτιάχνω..
Είσαι επαγγελματίας του χώρου;

Ε ναι. Σίγουρα. Η διάμετρος είναι 3.14 φορές η ακτίνα, άρα λογικά η ρόδα του φορτηγού κάνει και για το Ι.Χ.
Η διάμετρος είναι 2 φορές η ακτίνα.

Η περίμετρος είναι 3.14 φορές η διάμετρος

Η περίμετρος είναι 6.28 φορές η ακτίνα.

....βέβαια υπάρχουν και άλλα μυστικά που δεν μπορω να αναφέρω διότι όλη η κατασκευή είναι μυστική..😉
Δεν μπορώ να τα λέω όλα δημόσια, σορυ..
Ούτε να δημοσιεύσω φωτογραφίες πως τα φτιάχνω..
Είσαι επαγγελματίας του χώρου;
Τι εννοείς;

Τι εννοώ;
Πολύ απλό. Ρωτάω αν είσαι επαγγελματίας στο χώρο μας (στο χώρο του Audio).
Δηλαδή, έμπορος, πωλητής, αντιπρόσωπος, σχεδιαστής, κατασκευαστής, κλπ. Οτιδήποτε από τα παραπάνω. Ή φιλοδοξείς ή σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά στο μέλλον.

Αν είσαι επαγγελματίας ή το σκέφτεσαι για το μέλλον, είναι πολύ λογικό και δικαιολογημένο να κρατάς μυστικά και να μη θες να αποκαλύψεις τεχνικές λεπτομέρειες για τις εργασίες σου.

Ειδάλλως, γιατί?...

Τι εννοώ;
Πολύ απλό. Ρωτάω αν είσαι επαγγελματίας στο χώρο μας (στο χώρο του Audio).
Δηλαδή, έμπορος, πωλητής, αντιπρόσωπος, σχεδιαστής, κατασκευαστής, κ.λπ. Οτιδήποτε από τα παραπάνω. Ή φιλοδοξείς ή σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά στο μέλλον.

Αν είσαι επαγγελματίας ή το σκέφτεσαι για το μέλλον, είναι πολύ λογικό και δικαιολογημένο να κρατάς μυστικά και να μη θες να αποκαλύψεις τεχνικές λεπτομέρειες για τις εργασίες σου.

Ειδάλλως, γιατί;...
Όλοι με ξέρουν στον χώρο, δεν είμαι επαγγελματίας, έμπορος, πωλητής, αντιπρόσωπος...
Ειμαι σχεδιαστής, κατασκευαστής σε δικά μου πράγματα, ένας απλός χομπίστας που ασχολείται σοβαρά με το DIY...
Κάποια πράγματα όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω δημόσια διότι έχω κάποια πλάνα στο μυαλό μου για το μέλλον..

Κάποια πράγματα όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω δημόσια διότι έχω κάποια πλάνα στο μυαλό μου για το μέλλον..
Επομένως σωστά υπέθεσα σχετικά με μελλοντικά σχέδια!. Οπότε συνεννοούμαστε πλήρως! (y)