Περί καλωδίων ο λόγος...

Στο μονόκλωνο by default θα έχεις χειρότερη επαφή στους διανεμητές και στα schuko.

Μιλάμε για απλή φυσική.
Ακόμη και ακροχιτώνια να μπουν θα έχουμε σημειακή επαφή.
Το οποίο δημιουργεί arcs.
Επίσης δεν γίνεται αυτό που έχω στο μυαλό μου, να περάσω διπλή καλωδίωση στη πρίζα του ενισχυτή.

Στους μονόκλωνους τα ακροχιτώνια είναι περιττά (και άχρηστα).. τα βάζουμε μόνο στους πολύκλωνους για να μην σπάνε τα strands.

Συμφωνώ σε όλα.. άλλωστε δεν έχει νόημα να βάλεις μονόκλωνους αγωγούς σε πολύπριζο αφού το καλώδιο που θα το τροφοδοτήσει θα είναι 99,9% πολύκλωνο.

• Like
Reactions: Tzimisce
Στους μονόκλωνους τα ακροχιτώνια είναι περιττά (και άχρηστα).. τα βάζουμε μόνο στους πολύκλωνους για να μην σπάνε τα strands.

Συμφωνώ σε όλα.. άλλωστε δεν έχει νόημα να βάλεις μονόκλωνους αγωγούς σε πολύπριζο αφού το καλώδιο που θα το τροφοδοτήσει θα είναι 99,9% πολύκλωνο.
Που κολλάει ότι δεν βάζουμε μονόκλωνο στα πολυμπριζα από την στιγμή που τα υπόλοιπα είναι πολυκλωνα;...
Τι συλλογισμός είναι αυτός;

Που κολλάει ότι δεν βάζουμε μονόκλωνο στα πολυμπριζα από την στιγμή που τα υπόλοιπα είναι πολυκλωνα;...
Τι συλλογισμός είναι αυτός;

Δεν είπα ότι δεν βάζουμε.. είπα ότι δεν έχει νόημα να βάλουμε.

Μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο ;;

Απορω γιατι ασχολεισαι.
Αφου σε χαλανε τα καλωδια και τα παραφερναλια γιατι, χαλιεσαι με τους αλλους που ακουνε διαφορες
και τους αρεσει να δινουν τα λεφτα τους σε αυτα;
Εσένα γιατί σε ενοχλεί που ασχολούμαι;

Ότι έχει νόημα το μονόκλωνο σε σχέση με το πολύκλωνο σε πολύπριζο
Ο μόνος τρόπος να στο αποδείξω είναι να φτιάξουμε δύο ίδια πολυμπριζα εσύ με πολυκλωνο, εγώ με μονόκλωνο και να τα βάλουμε πάνω στο setup σου..
Το αποτέλεσμα και την απάντηση μου θα την καταλάβεις μόνος σου..
Εγώ δεν θα χρειαστεί να μιλήσω καν..
Λοιπόν, τι λες; Θα το κάνουμε;

@wnet,πες στον φίλο σου να σου στείλει ένα από τα Audio Note που έχει για να κάνεις Ανάσταση!
Δεν του στέλνω τίποτα.
Δεν έχει αρκούντως αναλυτικό σύστημα.

Δεν ισχύει αυτό που λες για τους μονοκλωνους αγωγούς...

Τι εννοείς αυτό με τον ενισχυτή;

Όταν θα σφίξει η βίδα θα πιάσει σε ένα σημείο το καλώδιο και άλλο ένα θα ακουμπήσει από την απέναντι μεριά.
Όσο και να το παραμορφώσεις με το σφίξιμο θα υπάρχουν σημεία που δεν θα ακουμπάνε σε μέταλλο.

Στον ενισχυτή σκέφτομαι να βάλω διπλή καλωδίωση.
Κάτι σαν 6*2mm αντί για 3*6.
Με μονόκλωνο δεν παίζει