Και το "στρωτηρι" μου είναι ο,τι πρέπει!Στο δίνω δεν έχω πρόβλημα !!
Και κράτα το όσο θέλεις!
Και τα 2 θα σου δώσω !
Φερε μόνο το καλύτερο,το διμετρο αρκεί να μην είναι άκαμπτο διότι δεν θα μπορέσω να το τακτοποιήσω.
Και το "στρωτηρι" μου είναι ο,τι πρέπει!Στο δίνω δεν έχω πρόβλημα !!
Και κράτα το όσο θέλεις!
Και τα 2 θα σου δώσω !
Και όταν το καλώδιο δεν μιμείται κάποια γνωστή και ακριβή φίρμα ;;
Όπως εδώ για παράδειγμα ;;;
Ή δεν αναφέρει καθόλου brand ;;
Λέω να χτυπήσω το 2ο και μετά ένα λύσιμο για να δω αν έχει ατσαλιές για να τις διορθώσω...
Δεν μου κάνει ;;
Θα το κάνω να μου κάνει, αλλιώς χάρισμα σε φίλο που δεν έχει απαιτήσεις![]()
Με τέτοιες τιμές θα χτυπήσω και τα 2 ...![]()
Χτύπησα το 1ο σε 1,5μ μήκος και το 2ο στα 2μ
Free shipping με τον φόρο κάτω από 70€ και τα 2
Τιμές που δεν πονάνε ότι και να βγουν τα καλώδια... αρκεί να έρθουν φυσικά....
Τελικά τα δοκίμασε κανείς με προενισχυτή/ενισχυτή/DAC να μας πει μία γνώμη;Πλάκα μου κάνετε.....
View attachment 264225
View attachment 264226
Καλά στο πολύπριζο.. κάθετο θα είναι, δεν τρέχει τίποτα από πλάγιες πιέσεις..
Το iec ;;
Αυτό θέλει τάκο για φορτηγά για να μην κάνει ζημιά σε συσκευή...
View attachment 264227
Σαν γενική όψη μιλάμε για καλωδιάρα όχι αστεία....
Να το δει κανας κοινός θνητός και να πάθει συγκοπή....
![]()
Μάικ,τα έχει και το temu.Τελικά τα δοκίμασε κανείς με προενισχυτή/ενισχυτή/DAC να μας πει μία γνώμη;
Εϊναι στ' αλήθεια "καλωδιάρα;
Αν είναι πραγματικά καλό, σκέφτομαι παραγγελία για 7-8 κομμάτια.
Τελικά τα δοκίμασε κανείς με προενισχυτή/ενισχυτή/DAC να μας πει μία γνώμη;
Εϊναι στ' αλήθεια "καλωδιάρα;
Αν είναι πραγματικά καλό, σκέφτομαι παραγγελία για 7-8 κομμάτια.
Το YYAUDIO είναι ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα (brand) που ειδικεύεται σε Hi-Fi καλώδια ήχου και αξεσουάρ, γνωστό κυρίως μέσω πλατφορμών όπως το AliExpress και το Amazon.
Η μάρκα απευθύνεται σε audiophiles που αναζητούν ποιοτική κατασκευή σε προσιτές τιμές. Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων τους περιλαμβάνουν:
Θέλετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο τύπο καλωδίου (π.χ. RCA σε 3.5mm) ή ψάχνετε κριτικές για την απόδοση κάποιου συγκεκριμένου μοντέλου;
- Υλικά Υψηλής Ποιότητας: Χρήση χαλκού υψηλής καθαρότητας (OFC), επαργυρωμένων αγωγών και επιχρυσωμένων βυσμάτων 24K για βέλτιστη μεταφορά σήματος.
- Ποικιλία Προϊόντων: Η γκάμα τους περιλαμβάνει καλώδια RCA, καλώδια ηχείων με βύσματα banana, καλώδια XLR, καθώς και καλώδια τροφοδοσίας AC για ενισχυτές.
- Κατασκευή: Πολλά από τα καλώδιά τους διαθέτουν θωράκιση (shielding) για την αποφυγή παρεμβολών και εξωτερική επένδυση από νάιλον ή PVC για αντοχή.
- Ηχεία: Εκτός από καλώδια, η εταιρεία προσφέρει και ορισμένα μοντέλα ηχείων hi-fi (π.χ. 10-ιντσα bookshelf).
Οι απαντήσεις AI μπορεί να περιλαμβάνουν λάθη.
Η YYAUDIO είναι μια κινεζική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή καλωδίων ήχου υψηλής πιστότητας (Hi-Fi) και αξεσουάρ DIY, έχοντας αποκτήσει φήμη για την προσφορά ποιοτικών υλικών σε τιμές "Value for Money".
Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία που γνωρίζουμε για την ταυτότητά της:
Ενδιαφέρεστε για την αγορά κάποιου συγκεκριμένου καλωδίου (π.χ. για ηχεία ή RCA) ή θέλετε να συγκρίνουμε τις προδιαγραφές της YYAUDIO με κάποια άλλη μάρκα;...
- Έδρα & Εργοστάσιο: Η εταιρεία έχει την έδρα της στην επαρχία Guangdong της Κίνας. Η πλήρης επωνυμία της νομικής οντότητας πίσω από το brand είναι η Guangzhou Yang Yang Smart Electronics Co., Ltd..
- Ιστορία: Αν και η εμπορική επωνυμία άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή στις διεθνείς πλατφόρμες (AliExpress, Alibaba) γύρω στο 2016, οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι δραστηριοποιούνται στην παραγωγή καλωδίων ήχου και εικόνας για πάνω από 12 χρόνια, έχοντας λειτουργήσει και ως κατασκευαστές (OEM) για πολλές άλλες γνωστές μάρκες.
- Δυναμικό: Το γραφείο και οι εγκαταστάσεις τους απασχολούν περίπου 11 έως 50 άτομα.
- Φιλοσοφία Προϊόντων: Εστιάζουν στη χρήση υλικών όπως ο χαλκός OCC (Ohno Continuous Cast), οι επαργυρωμένοι αγωγοί και η θωράκιση υψηλής πυκνότητας. Τα προϊόντα τους συχνά συγκρίνονται από την κοινότητα των audiophiles με πολύ ακριβότερα καλώδια δυτικών εταιρειών.
Τα καλώδια δεν έχουν φύγει για τον Παναγιώτη (Θρήσκο) ακόμα, ούτε εγώ τα δοκίμασα "out of the box"Χτύπησα το 1ο σε 1,5μ μήκος και το 2ο στα 2μ
Free shipping με τον φόρο κάτω από 70€ και τα 2
Τιμές που δεν πονάνε ότι και να βγουν τα καλώδια... αρκεί να έρθουν φυσικά....

Αν και ξέπεσα στην "ζητιανιά",είμαι "ζητιάνος" πολυτελείας.Θελω το άλλο καλωδιο με το βύσμα α λα Nordost Odin.Μετά τις παρεμβάσεις μου (οι οποίες αποτελούν μόνιμο σημείο τριβής με τους φίλους μου), οι Μ4 (5mm) τρύπες περιμένουν σκουλικόβιδες τις οποίες δυστυχώς δεν έχω και πρέπει να αγοράσω μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά.
View attachment 264976
Στο iec τα πράγματα είναι πιο απλά, αλλά πάλι δεν αφήνω γυμνό αγωγό
View attachment 264977
View attachment 264978
Εδώ η αυτοβουλκανιζόμενη ταινία έμεινε και απλά καλύφθηκε με θ/σ
View attachment 264979
Η πλευρά του iec δεν περιμένει τίποτα και είναι έτοιμη
View attachment 264980
Το καλώδιο όμως είναι ημιτελές και εσύ Παναγιώτη ( @Θρησκος ) θα περιμένεις να το τελειώσω για να το δοκιμάσεις (και να το στρώσεις)
View attachment 264981
Τις επόμενες μέρες θα ανοίξω και το ακριβότερο 2μετρο της YYaudio για να δούμε και εκεί τι κάνουν οι σχιστομάτηδες ....
Ok, θα πάρεις μόνο το πολυτελείας αλλά αφού το τσεκάρω πρώτα.Αν και ξέπεσα στην "ζητιανιά",είμαι "ζητιάνος" πολυτελείας.Θελω το άλλο καλωδιο με το βύσμα α λα Nordost Odin.
Στρώνουν τα καλώδια;Ανήκουστο!
Απλα λεω τι μου θυμιζει η εμφανιση, δεν ειναι μομφη κατα της ποιοτητας του.Οχι ρε. Από εμφάνιση σκίζουν. Και απο δουλειά μεσα, αν εξαιρέσεις τη τσιγκουνιά με τις βίδες που έλειπαν και το μήκος του απογυμνωμενου καλωδίου στις επαφές μια χαρά φαίνονται.
για να ...ξεπλένονται τα ...βρώμικα ηλεκτρόνιαΣαν σπιραλ ντουζιερας ειναι το ενα.![]()
Αυτα δεν τα ξεπλενει τιποτα!για να ...ξεπλένονται τα ...βρώμικα ηλεκτρόνια![]()

Σωστός !!!Παρε τις σκουληκοβιδες και βαλτες σε ενα καλωδιο ωστε να ειναι ετοιμο το ενα, και για το αλλο παιρνεις καινουριες.
Το σκέφτομαι στο τι θα κάνω εκεί..Βαλε ταινια στο σημειο που παταει η σκουληκοβιδα στη καλτσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.