Περί καλωδίων ο λόγος...

IMG_20260118_182852.jpg

Θ/Σ και την προηγούμενη ταινία..

Θα βάλω σκυλεύοντας το μπλε καλώδιο το δικό του εσωτερικό πλαστικό και με το σπασμένο θα δω τι θα κάνω, αν θα το κολλήσω κλπ...

IMG_20260118_183254.jpg

Μπορείς να του βάλεις ένα κομμάτι μπλεντάζ χοντρό από αυτό που σου άφησα.
Δυστυχώς τρυπιέται και διαλύεται για πλάκα..

Αλλά κάνει φοβερή δουλειά στο καθαρισμό της μύτης στα κολλητήρια !!

IMG_20260118_185036.jpg

• Haha
Reactions: Tzimisce
Με ταλαιπώρησε αλλά το τελείωσα.

Στην μεριά του iec δεν έκανα καμία παρέμβαση.. όλα ήταν οκ εκεί.

Στις σκουλικόβιδες του σώματος απλά έβαλα loctite 638 για να μην ξεσφίξουν

IMG_20260118_193756.jpg

Το περίβλημα (των αγωγών) φαίνεται ότι είναι πολύ ενισχυμένο και περίπτωση ατυχήματος είναι αδύνατη

IMG_20260118_194006.jpg

Κανόνισα ήδη με τον Παναγιώτη να του το πάω απόψε πριν την δουλειά...

Για να ακούσουμε την γνώμη του Πανάγου αφού το στρώσει....

IMG_20260118_194517.jpg

Εννοείται ότι βαριέμαι του θανατά να το βάλω στον τελικό μου και να περιμένω μέρες ολόκληρες..... :LOL:

• Like
Reactions: Θρησκος

View attachment 265027

Το περίβλημα (των αγωγών) φαίνεται ότι είναι πολύ ενισχυμένο και περίπτωση ατυχήματος είναι αδύνατη

View attachment 265028

View attachment 265029

Εννοείται ότι βαριέμαι του θανατά να το βάλω στον τελικό μου και να περιμένω μέρες ολόκληρες..... :LOL:
Θα συνδεθεί στο T8 και θα συγκριθεί με το Isotek Evo3 Elite με πρωτη αναφορά το ακόλουθο αγαπημένο:
The Saints: Memories are made of this

View attachment 265027

View attachment 265028

View attachment 265029

Δεν μπορείς να το βάλεις στο Eversolo;

Για ποιό λόγο; Τι εξυπηρετεί η κόλληση;
Είναι χαριτωμενια του φίλου μας.
Έβαλε ένα καλώδιο που είχε παραπεταμένο και όντως έκανε διαφορά από αυτό που είχε πάνω (όχι βέβαια το δικό του).
Απόδειξη,ότι δεν είναι όλα για όλους.
Και ακόμα μια απόδειξη ότι αν δεν κάτσεις στ'αυγα σου,μια ζωή θα ψάχνεις και τελειωμό δεν θα 'χεις.

Απόδειξη, ότι δεν είναι όλα για όλους.
Και ακόμα μια απόδειξη ότι αν δεν κάτσεις στ' αυγα σου, μια ζωή θα ψάχνεις και τελειωμό δεν θα 'χεις.

Έτσι ακριβώς. Κι εγώ ακούω διαφορές μεταξύ καλωδίων, Ε, και;

Κάθε φορά που ακούω διαφορά πρέπει να την πληρώνω; Κι άντε άκουσα διαφορά σε συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια και σε άλλα όχι. Τι πρέπει να κάνω; Να έχω συγκεκριμένα καλώδια για jazz κι όταν θέλω να ακούσω rock να τα αλλάζω με άλλα επειδή ακούω διαφορές;

Φτάνει πια. Τη μουσική θέλω να ακούω και να την ευχαριστιέμαι. Όχι να ρίχνω νερό στο πιθάρι των Δαναΐδων.

Έτσι ακριβώς. Κι εγώ ακούω διαφορές μεταξύ καλωδίων, Ε, και;

Κάθε φορά που ακούω διαφορά πρέπει να την πληρώνω; Κι άντε άκουσα διαφορά σε συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια και σε άλλα όχι. Τι πρέπει να κάνω; Να έχω συγκεκριμένα καλώδια για jazz κι όταν θέλω να ακούσω rock να τα αλλάζω με άλλα επειδή ακούω διαφορές;

Φτάνει πια. Τη μουσική θέλω να ακούω και να την ευχαριστιέμαι. Όχι να ρίχνω νερό στο πιθάρι των Δαναΐδων.
Δεν υπάρχουν επιλεκτικές διαφορες σε επιλεκτικά είδη μουσικής.Η υπάρχουν παντού η δεν υπάρχουν πουθενά.
Αφού τις ακούς,συμβαινει το πρώτο.

Last edited:
  • Like
Reactions: anop and vlad66
Δεν υπάρχουν επιλεκτικές διαφορες σε επιλεκτικά είδη μουσικής.Η υπάρχουν παντού η δεν υπάρχουν πουθενά.
Αφού τις ακούς,συμβαινει το πρώτο.
Διαφωνώ κάθετα. Αν δεν υπάρχει στην εγγραφή κομματιού jazz βαθύ χαμηλό και σε αντίστοιχη ροκ υπάρχει τι γίνεται τότε? π.χ bags' groove και the road to hell part2.

Το καλώδιο που "κολλα" σ' αυτά;

Δε θα ακούσεις διαφορά μεταξύ των 2 καλωδίων στο κομμάτι που δεν έχει βαθύ χαμηλό.
Στο bag's groove τα ηχείων kimber 8tc και mogami 3103 δεν φανέρωσαν διαφορά. Στο the road to hell με το 3103 το χαμηλό ήταν πιο εκτεταμένο.

Last edited:
  • Like
Reactions: Panoramix
Διαφωνώ κάθετα. Αν δεν υπάρχει στην εγγραφή κομματιού jazz βαθύ χαμηλό και σε αντίστοιχη ροκ υπάρχει τι γίνεται τότε? π.χ bags' groove και the road to hell part2.

Μα μόνο με ένα τρακ θα ακούσεις ένα καλώδιο ή οτιδήποτε ;;

Ποικιλία μουσικής θα ακούσεις.

Μα μόνο με ένα τρακ θα ακούσεις ένα καλώδιο ή οτιδήποτε ;;

Ποικιλία μουσικής θα ακούσεις.
Όχι βέβαια ένα track. Τα προαναφερθέντα είναι ένα παράδειγμα μόνο και ισχύει για το χώρο μου, τον εξοπλισμό μου και το προσωπικό μου γούστο.

Δεν υπάρχει καλώδιο που κάνει όλα τα είδη μουσικής να ακούγονται τέλεια ή σύμφωνα με το γούστο μας.
Αναγκαστικά θα κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς. Το θέμα είναι που και σε τι κι αυτό αφορά τον καθένα μας προσωπικά.

Δε θα ακούσεις διαφορά μεταξύ των 2 καλωδίων στο κομμάτι που δεν έχει βαθύ χαμηλό.
Στο bag's groove τα ηχείων kimber 8tc και mogami 3103 δεν φανέρωσαν διαφορά. Στο the road to hell με το 3103 το χαμηλό ήταν πιο εκτεταμένο.
Ωραία.Τι σε εμποδίζει να κρατήσεις το Mogami και να δώσεις το Kimber;

Ωπα...!!

Για καλώδια ρεύματος μιλάμε.. εκεί κάποιο ή κερδίζει συνολικά κάποιο άλλο ή δεν κερδίζει.

Δεν γίνεται κάπου να κερδίζει , κάπου να χάνει...

Στα ηχείων ναι, γίνεται.

• Like
Reactions: Θρησκος
Ωραία.Τι σε εμποδίζει να κρατήσεις το Mogami και να δώσεις το Kimber;
Εδώ γίνεται το "λάθος" από πλευράς χρήστη. Με το που ακούει μια διαφορά, αμέσως προβαίνει σε αλλαγή. Και μετά ξανά μανά ακούει άλλη διαφορά με άλλο καλώδιο και αλλάζει πάλι.
Και δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο αυτό μόνο στα καλώδια αλλά και σε συσκευές.

Καλείσαι να διαλέξεις λοιπόν. Κάποια ακούγονται καλύτερα με το Α καλώδιο, κάποια καλύτερα με το Β και κάποια το ίδιο.

Ωπα...!!

Για καλώδια ρεύματος μιλάμε.. εκεί κάποιο ή κερδίζει συνολικά κάποιο άλλο ή δεν κερδίζει.

Δεν γίνεται κάπου να κερδίζει , κάπου να χάνει...

Στα ηχείων ναι, γίνεται.

Με τα καλώδια ρεύματος δεν έχω ασχοληθεί. Δέχομαι ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των (ακόμα και σε 2 απλά μαύρα που δοκίμασα) αλλά δεν θέλω να τις πληρώσω. Θεωρώ υπερβολικές και τις τιμές και τις διατομές. Δε μπορεί να βάζεις 10awg ρεύματος σε συσκευή 0,5Α. Tότε π.χ σε Bryston 28B3 τελικούς τι θα βάλεις?