Σωστός και συ !!!Μπορείς να του βάλεις ένα κομμάτι μπλεντάζ χοντρό από αυτό που σου άφησα.
Το είχα ξεχάσει....
Σωστός και συ !!!Μπορείς να του βάλεις ένα κομμάτι μπλεντάζ χοντρό από αυτό που σου άφησα.

Θα συνδεθεί στο T8 και θα συγκριθεί με το Isotek Evo3 Elite με πρωτη αναφορά το ακόλουθο αγαπημένο:Με ταλαιπώρησε αλλά το τελείωσα.
Στην μεριά του iec δεν έκανα καμία παρέμβαση.. όλα ήταν οκ εκεί.
Στις σκουλικόβιδες του σώματος απλά έβαλα loctite 638 για να μην ξεσφίξουν
View attachment 265027
Το περίβλημα (των αγωγών) φαίνεται ότι είναι πολύ ενισχυμένο και περίπτωση ατυχήματος είναι αδύνατη
View attachment 265028
Κανόνισα ήδη με τον Παναγιώτη να του το πάω απόψε πριν την δουλειά...
Για να ακούσουμε την γνώμη του Πανάγου αφού το στρώσει....
View attachment 265029
Εννοείται ότι βαριέμαι του θανατά να το βάλω στον τελικό μου και να περιμένω μέρες ολόκληρες.....![]()
Δεν μπορείς να το βάλεις στο Eversolo;Με ταλαιπώρησε αλλά το τελείωσα.
Στην μεριά του iec δεν έκανα καμία παρέμβαση.. όλα ήταν οκ εκεί.
Στις σκουλικόβιδες του σώματος απλά έβαλα loctite 638 για να μην ξεσφίξουν
View attachment 265027
Το περίβλημα (των αγωγών) φαίνεται ότι είναι πολύ ενισχυμένο και περίπτωση ατυχήματος είναι αδύνατη
View attachment 265028
Κανόνισα ήδη με τον Παναγιώτη να του το πάω απόψε πριν την δουλειά...
Για να ακούσουμε την γνώμη του Πανάγου αφού το στρώσει....
View attachment 265029
Εννοείται ότι βαριέμαι του θανατά να το βάλω στον τελικό μου και να περιμένω μέρες ολόκληρες.....![]()
Αυτό που έχει το eversolo το πέρασα ηλεκτροκόλληση για να μη μπορεί να βγει...Δεν μπορείς να το βάλεις στο Eversolo;
Είναι χαριτωμενια του φίλου μας.Για ποιό λόγο; Τι εξυπηρετεί η κόλληση;
Απόδειξη, ότι δεν είναι όλα για όλους.
Και ακόμα μια απόδειξη ότι αν δεν κάτσεις στ' αυγα σου, μια ζωή θα ψάχνεις και τελειωμό δεν θα 'χεις.
Δεν υπάρχουν επιλεκτικές διαφορες σε επιλεκτικά είδη μουσικής.Η υπάρχουν παντού η δεν υπάρχουν πουθενά.Έτσι ακριβώς. Κι εγώ ακούω διαφορές μεταξύ καλωδίων, Ε, και;
Κάθε φορά που ακούω διαφορά πρέπει να την πληρώνω; Κι άντε άκουσα διαφορά σε συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια και σε άλλα όχι. Τι πρέπει να κάνω; Να έχω συγκεκριμένα καλώδια για jazz κι όταν θέλω να ακούσω rock να τα αλλάζω με άλλα επειδή ακούω διαφορές;
Φτάνει πια. Τη μουσική θέλω να ακούω και να την ευχαριστιέμαι. Όχι να ρίχνω νερό στο πιθάρι των Δαναΐδων.
Διαφωνώ κάθετα. Αν δεν υπάρχει στην εγγραφή κομματιού jazz βαθύ χαμηλό και σε αντίστοιχη ροκ υπάρχει τι γίνεται τότε? π.χ bags' groove και the road to hell part2.Δεν υπάρχουν επιλεκτικές διαφορες σε επιλεκτικά είδη μουσικής.Η υπάρχουν παντού η δεν υπάρχουν πουθενά.
Αφού τις ακούς,συμβαινει το πρώτο.
Το καλώδιο πως "κολλα" σ' αυτά;Διαφωνώ κάθετα. Αν δεν υπάρχει στην εγγραφή κομματιού jazz βαθύ χαμηλό και σε αντίστοιχη ροκ υπάρχει τι γίνεται τότε? π.χ bags' groove και the road to hell part2.
Το καλώδιο που "κολλα" σ' αυτά;
Διαφωνώ κάθετα. Αν δεν υπάρχει στην εγγραφή κομματιού jazz βαθύ χαμηλό και σε αντίστοιχη ροκ υπάρχει τι γίνεται τότε? π.χ bags' groove και the road to hell part2.
Όχι βέβαια ένα track. Τα προαναφερθέντα είναι ένα παράδειγμα μόνο και ισχύει για το χώρο μου, τον εξοπλισμό μου και το προσωπικό μου γούστο.Μα μόνο με ένα τρακ θα ακούσεις ένα καλώδιο ή οτιδήποτε ;;
Ποικιλία μουσικής θα ακούσεις.
Ωραία.Τι σε εμποδίζει να κρατήσεις το Mogami και να δώσεις το Kimber;Δε θα ακούσεις διαφορά μεταξύ των 2 καλωδίων στο κομμάτι που δεν έχει βαθύ χαμηλό.
Στο bag's groove τα ηχείων kimber 8tc και mogami 3103 δεν φανέρωσαν διαφορά. Στο the road to hell με το 3103 το χαμηλό ήταν πιο εκτεταμένο.
Δε θα ακούσεις διαφορά μεταξύ των 2 καλωδίων στο κομμάτι που δεν έχει βαθύ χαμηλό.
Στο bag's groove τα ηχείων kimber 8tc και mogami 3103 δεν φανέρωσαν διαφορά. Στο the road to hell με το 3103 το χαμηλό ήταν πιο εκτεταμένο.
Εδώ γίνεται το "λάθος" από πλευράς χρήστη. Με το που ακούει μια διαφορά, αμέσως προβαίνει σε αλλαγή. Και μετά ξανά μανά ακούει άλλη διαφορά με άλλο καλώδιο και αλλάζει πάλι.Ωραία.Τι σε εμποδίζει να κρατήσεις το Mogami και να δώσεις το Kimber;
Ωπα...!!
Για καλώδια ρεύματος μιλάμε.. εκεί κάποιο ή κερδίζει συνολικά κάποιο άλλο ή δεν κερδίζει.
Δεν γίνεται κάπου να κερδίζει , κάπου να χάνει...
Στα ηχείων ναι, γίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.