Περί καλωδίων ο λόγος...

Γιατι να μην ερθει;
Δεν ξέρεις τι βίτσια έχουν αυτοί οι εκτελωνιστές.

Το βρηκα προσφορα στο amazon.de (γερμανιας) 104 euro καινουριο με δωρεαν μεταφορικα και σκεφτομαι μην ερθει χαλασμενο η με προβλημα κλπ πχ απο καποια επιστροφη γιατι καμια φορα διαβαζω τετοια σχολια απο πελατες. Ηταν 50 ευρω κατω απο την λιανικη εδω.

• Like
Reactions: vlad66
Ναι θα σας πω πως μου φαινεται σε σχεση με το audioquest pearl, το supra cat 8 και το qed performance graphite αλλα και σε σχεση με απλα καλωδια.
Νίκο,μήπως το σύνολο των τιμών όλων αυτων των καλωδιων(και του παραγγελθεντος) ισούται με την τιμή ΤΟΥ καλωδίου το οποίο δεν θα σε αφήσει ανικανοποίητο σε βάθος χρόνου όπως τα προηγούμενα;

Νίκο,μήπως το σύνολο των τιμών όλων αυτων των καλωδιων(και του παραγγελθεντος) ισούται με την τιμή ΤΟΥ καλωδίου το οποίο δεν θα σε αφήσει ανικανοποίητο σε βάθος χρόνου όπως τα προηγούμενα;
Ναι οκ.. όμως υπήρχαν φορές που δεν προτίμησα το ακριβότερο σε καλώδια για λόγους συνέργειας .

Ναι οκ.. όμως υπήρχαν φορές που δεν προτίμησα το ακριβότερο σε καλώδια για λόγους συνέργειας .
Έχω να πω περί τούτου πως η συνέργεια διαπιστώνεται δοκιμάζοντας κι όχι υποθέτοντας.
Π.χ. πως ένα ασημένιο καλώδιο θα κάνει τα μύρια όσα κακα.

Έχω να πω περί τούτου πως η συνέργεια διαπιστώνεται δοκιμάζοντας κι όχι υποθέτοντας.
Π.χ. πως ένα ασημένιο καλώδιο θα κάνει τα μύρια όσα κακα.
Δοκιμάζοντας το κατάλαβα και γω

Δοκιμάζοντας το κατάλαβα και γω
Δεν εννοώ για τα ασημένια. Για αυτό που είπα για τη δική μου περίπτωση . Πχ το δικό μου σύστημα έχει ήδη πολλη ανάλυση και καθαρότητα . Δε θέλω να την υπέρ τονίσω

Δεν εννοώ για τα ασημένια. Για αυτό που είπα για τη δική μου περίπτωση . Πχ το δικό μου σύστημα έχει ήδη πολλη ανάλυση και καθαρότητα . Δε θέλω να την υπέρ τονίσω
Και πως γνωρίζεις πως θα την υπερτονιζε αφού δεν το δοκίμασες;

Και πως γνωρίζεις πως θα την υπερτονιζε αφού δεν το δοκίμασες;
Έχω δοκιμάσει δύο silver plated coaxial και ένα ρεύματος . Όπου υπήρχε ασημι η πιο πολύ ασημι ήταν πιο bright από χαλκό.