Ομορφιά μου εσύ μην κοιτάς τι γράφουν αυτοί.![]()
Καλοακουστο.Ευχομαι και εις ανωτερα.Παράγγειλα το audioquest cinnamon Ethernet 1.5m για να δούμε … ελπίζω να έρθει σώο και ασφαλές![]()
Γιατι να μην ερθει;Παράγγειλα το audioquest cinnamon Ethernet 1.5m για να δούμε … ελπίζω να έρθει σώο και ασφαλές![]()
Γιατι να μην ερθει;
Δεν ξέρεις τι βίτσια έχουν αυτοί οι εκτελωνιστές.
Όταν σου έρθει με το καλό γράψε την γνώμη σου...Παράγγειλα το audioquest cinnamon Ethernet 1.5m για να δούμε … ελπίζω να έρθει σώο και ασφαλές![]()
Ναι θα σας πω πως μου φαινεται σε σχεση με το audioquest pearl, το supra cat 8 και το qed performance graphite αλλα και σε σχεση με απλα καλωδια.Όταν σου έρθει με το καλό γράψε την γνώμη σου...
Νίκο,μήπως το σύνολο των τιμών όλων αυτων των καλωδιων(και του παραγγελθεντος) ισούται με την τιμή ΤΟΥ καλωδίου το οποίο δεν θα σε αφήσει ανικανοποίητο σε βάθος χρόνου όπως τα προηγούμενα;Ναι θα σας πω πως μου φαινεται σε σχεση με το audioquest pearl, το supra cat 8 και το qed performance graphite αλλα και σε σχεση με απλα καλωδια.
Ναι οκ.. όμως υπήρχαν φορές που δεν προτίμησα το ακριβότερο σε καλώδια για λόγους συνέργειας .Νίκο,μήπως το σύνολο των τιμών όλων αυτων των καλωδιων(και του παραγγελθεντος) ισούται με την τιμή ΤΟΥ καλωδίου το οποίο δεν θα σε αφήσει ανικανοποίητο σε βάθος χρόνου όπως τα προηγούμενα;
Έχω να πω περί τούτου πως η συνέργεια διαπιστώνεται δοκιμάζοντας κι όχι υποθέτοντας.Ναι οκ.. όμως υπήρχαν φορές που δεν προτίμησα το ακριβότερο σε καλώδια για λόγους συνέργειας .
Δοκιμάζοντας το κατάλαβα και γωΈχω να πω περί τούτου πως η συνέργεια διαπιστώνεται δοκιμάζοντας κι όχι υποθέτοντας.
Π.χ. πως ένα ασημένιο καλώδιο θα κάνει τα μύρια όσα κακα.
Δεν εννοώ για τα ασημένια. Για αυτό που είπα για τη δική μου περίπτωση . Πχ το δικό μου σύστημα έχει ήδη πολλη ανάλυση και καθαρότητα . Δε θέλω να την υπέρ τονίσωΔοκιμάζοντας το κατάλαβα και γω
Και πως γνωρίζεις πως θα την υπερτονιζε αφού δεν το δοκίμασες;Δεν εννοώ για τα ασημένια. Για αυτό που είπα για τη δική μου περίπτωση . Πχ το δικό μου σύστημα έχει ήδη πολλη ανάλυση και καθαρότητα . Δε θέλω να την υπέρ τονίσω
Έχω δοκιμάσει δύο silver plated coaxial και ένα ρεύματος . Όπου υπήρχε ασημι η πιο πολύ ασημι ήταν πιο bright από χαλκό.Και πως γνωρίζεις πως θα την υπερτονιζε αφού δεν το δοκίμασες;
Έτερον εκατερον.Έχω δοκιμάσει δύο silver plated coaxial και ένα ρεύματος . Όπου υπήρχε ασημι η πιο πολύ ασημι ήταν πιο bright από χαλκό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.