skaloumbakas
Banned
- 24 December 2006
- 261
Και να ευχαριστήσω και τον Εκτορα που έκανε split τα posts και δημιουργήθηκε αυτό το ενδιαφέρον topic...

Οκ...Προτείνω λοιπόν 'cubanita' για malibu καπάκι 'αστέρια' για ένα μπουκαλάκι chivas στα όρθια και τελείωμα 'fragelico' με absolut on ice για να ακούσουμε τις μεσαίες χροιές της τραγουδιάρας και να καρατσεκαριστούμε absolutement.....(αχαχαχααα...Γέλια ατέλειωτα)....(πριν το κανετε όμως, σοβαρά το λέω, ελέγξτε την ακοή σας!!!)
Θα κάνει όμως ίδια 'ζημιά' και στα δύο κυκλώματα οπότε το αποτέλεσμα δεν θα επηρεασθεί.
Με μεγαλη προσοχη στη φορα των male κατα το βαλε βγαλε. Κανει ΜΠΑΜ![]()
Αν και δεν έχω καταλάβει πως θα φτιεάξεις το output iec να εφαρμόζει στον τελικό απ'ευθείας χωρίς να στηρίζεται κάπου π.χ, καθώς και τι θα κάνουμε αν οι τελικοί είναι monoblocks αν παρ'όλα αυτά μπεις στον κόπο κάν το με 3 inputs για να μπορούμε να συγκρίνουμε 3 καλώδια.Σήμερα ελπίζω να βρω χρόνο να φτιάξω τον συγκριτή καλωδίων ρεύματος. Θα τον δοκιμάσω στό σύστημα και θα σας πω τα νέα.
Αν και δεν έχω καταλάβει πως θα φτιεάξεις το output iec να εφαρμόζει στον τελικό απ'ευθείας χωρίς να στηρίζεται κάπου π.χ, καθώς και τι θα κάνουμε αν οι τελικοί είναι monoblocks αν παρ'όλα αυτά μπεις στον κόπο κάν το με 3 inputs για να μπορούμε να συγκρίνουμε 3 καλώδια.
????? !!!!! ;;;;;θελει το σωστο χωρο οσο αφορα τις καλωδιωσεις στους τοιχους και ολοι ξερουμε οτι διαφερει απο περιοχη σε περιοχη και σωστη ωρα γιατι εχουμε διαφορες στη διαρκεια της ημερας...νυχτας
+1Αν γινει το τεστ Θεσ/νικη μεσα και εγω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.