ετσι ακριβως !!! και ακομα χειρότερα!! (ωσ προς τι ο γέλωτας?)H ΔΕΗ είναι μεγάλη και σοβαρή επιχείρηση![]()
![]()
![]()
Γι αυτό έχει τριφασικά, υποσταθμούς, άεργα φορτία διόρθωσης του ΣΙ ισχύος και και και ώστε να μη μασάει και να μην καταλαβαίνει τζίζους από αστεία φορτία μερικών ΚVA.:BDGBGDB55:
Δηλαδή Μανώλη το καλώδιο ρεύματος πρέπει να το δούμε ως μέσο προσαρμογής για μέγιστη μεταφορά ενέργειας;
Πετυχημένο!
Ρώτησα και μερικές σελίδες πριν αλλά μάλλον σας διέφυγε, οπότε ξαναρωτώ, πραγματικά ελπίζω χωρίς παρεξήγηση...
Χωρίς να γνωρίζω την ηλικία σας αλλά επειδή απο όσα μας λέτε έχετε δουλέψει πολλές ώρες δίπλα σε ηχεία που έπαιζαν σε τρελές εντάσεις, πριν αρχίσετε να μιλάτε για άσχετους (βλ. mp3) και να καμαρώνετε για τα χρυσά αυτιά σας ("Για φώναξε όμως κι εμένα να δούμε αν θα το καταλάβω!!!... Εμένα που χρησιμοποιώ το σύστημά μου για να ακούω μουσική και όχι να κοροιδεύω τον κόσμο..."), ήθελα να ρωτήσω: Έχετε κάνει πρόσφατα ακοόγραμμα?
Επίσης, πιστεύετε πως σε ένα ABX blind test ένα special γκρουπ με εσάς και μερικούς ακόμα που "χρησιμοποιούν το σύστημά τους για να ακούν μουσική και όχι να κοροιδεύουν τον κόσμο" θα πετύχει καλύτερο "σκορ" απο ότι ένα γκρουπ με ανθρώπους άσχετους με το...σπορ?
Δεν ανέχομαι όμως την ισοπέδωση... Για να κρίνεις δυο(2) πράγματα πρέπει να τα γνωρίζεις καλά και τα δύο... Οι περισσότεροι εδώ μέσα κρίνουν το 'Hi-End' χωρίς να έχουν ΚΑΜΙΑ επαφή μ' αυτό...
Γι αυτό έχει τριφασικά, υποσταθμούς, άεργα φορτία διόρθωσης του ΣΙ ισχύος και και και ώστε να μη μασάει και να μην καταλαβαίνει τζίζους από αστεία φορτία μερικών ΚVA.:BDGBGDB55:
VaSiLiS-T said:Απόσπασμα:Αρχική Δημοσίευση από tonal
H ΔΕΗ είναι μεγάλη και σοβαρή επιχείρηση
Γι αυτό έχει τριφασικά, υποσταθμούς, άεργα φορτία διόρθωσης του ΣΙ ισχύος και και και ώστε να μη μασάει και να μην καταλαβαίνει τζίζους από αστεία φορτία μερικών ΚVA.
ετσι ακριβως !!! και ακομα χειρότερα!! (ωσ προς τι ο γέλωτας?)
Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said:Και επειδή , εσύ (που ασχολείσαι με τα εφαρμοσμένα και τα εφαρμόσιμα ) καταλαβαίνεις οτι αντιμετωπίζουμε και το χρόνο και το μέγεθος και το μεγεθος/χρόνο
Εδώ και πολλά χρόνια , όποτε βρίσκω κάποια χρονική ανάπαυλα , το ψάχνω και απο Μαθηματικής πλευράς και έχω καταλήξει να προσπαθήσω να μοντελοποιήσω κάποιο δίθυρο δίκτυο , το οποίο στήν αρχή , δέν ήξερα αν θα έπρεπε να είναι αμφίδρομο , αλλά εκεί έχω καταλήξει στο αμφίδρομο (για να βάλω και τήν διαφοροποίηση τής εμπέδησης απο πλευράς line )
Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said:Σε μερικά δε πειράματα "παίζει μπάλα" και το γνωστό RC στις εξόδους του DC , το οποίο εξομαλύνει τήν εμπέδηση συγκεκριμμένης περιοχής .
Costas Coyias said:tonal said:Γι αυτό έχει τριφασικά, υποσταθμούς, άεργα φορτία διόρθωσης του ΣΙ ισχύος και και και ώστε να μη μασάει και να μην καταλαβαίνει τζίζους από αστεία φορτία μερικών ΚVA.
Δηλαδή;
fftopic:
Μανώλη με τα εφαρμοσμένα και τα εφαρμόσιμα Μαθηματικά κάποιος άλλος (νομίζω ο KostasF) είπε πως ασχολείται, αλλά τεσπα, πες πως με παίρνει και μένα η μπάλα. Γιατί δίθυρο; Βάζεις και τη γείωση στο παιχνίδι και ποιο κομμάτι αφορά η μοντελοποίηση;
Ναι , έχεις δίκιο , δικό μου λάθος , αλλά εντάξει κι εσυ ασχολείσαι
Λοιπόν , κοντολογίς , επειδή προσπαθώ να βοηθηθώ συγχρόνως και απο τα εξομοιωτικά μου , έχω στο πισω μέρος του μυαλού μου το καμμάτι που αφορα στήν γωνία αγωγιμότητας τών διόδων (αυτό κι αν είναι πίκρα ...) και για να μπορέσει το προσομοιωτικό να δείξει σοβαρά και σωστά αποτελέσματα χρειαζεται αναφορά στήν Γή ...οπότε πρός το παρόν με βολεύει.
Εννοείς R και C σε σειρά συνδεδεμένες μεταξύ + και γείωσης και αντίστοιχα μεταξύ - και γείωσης με την R 1 -2 Ω; Αν ναι ακούγεται λογικό και ίσως είναι και ένας καλός τρόπος να καταναλωθούν υψίσυχνα σκουπίδια και να πάνε στα τσακίδια.
Το τριφασικό=σταθερή στιγμιαία ισχύς στο δίκτυο της ΔΕΗ
Άεργα φορτία=επαγωγές και χωρητικότητες ώστε το Ι και το V να είναι συμφασικά οπότε να καταναλώνεται πραγματική(πραγμτική ισχύς) και όχι άεργος(φανταστική) ισχύς.
Υποσταθμοί=σωστή κατανομή των φορτίων ανά φάση ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των φάσεων δηλαααδή το πλάτος τάσης για κάθε μία φάση να είναι ίσο και να μην διαρρέεται ο ουδέτερος από ρεύμα.
Costas Coyias said:Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;
Καλημέρα.
Αν εννοείς τοfftopic: ναι.
Κατά τα άλλα αυτά ισχύουν.![]()
Κώστα να τα εξηγήσω όσο μπορώ, αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρουν και τόσο πολύ τους υπόλοιπους. Όποτε μπορέσω θα σου στείλω ΠΜ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.