Περί καλωδίων ρεύματος

Ναι αλλά το πιο νέο μοντέλο με το Βat-Pak και το Super Pak.

Attachments

• image004.jpg
    image004.jpg
    24.7 KB · Views: 24
Last edited:
Τα των πολεμικών τεχνών και γενικά τα εκτός θέματος,μπορείτε να τα συζητάτε με τηλέφωνο ή με pm ή ακόμα ανοίγοντας νέο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία.

Last edited:
Αυτό κάνουμε btw.
Ε, βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...

Αλλά ούτως η άλλος θεωρώ το θέμα τόσο παρωχημένο που σε λίγο θα ξεκινάει ένα νέος γύρος για καλώδια και εμείς θα μιλάμε για μουσακά.
Το πολύ το πίρι πίρι κάνει το παιδί βαμπίρι...
Στο τέλος βαριέσαι και δεν απαντάς, κάποια στιγμή βαριέσαι ακόμη περισσότερο και φεύγεις, μέχρι που τελικά δεν μένει κουνούπι στο χωριό του Νούπι...

τεραστιο θεμα βλεπω.φυσικα δε τα διαβασα ολα αλλα ειναι προφανες κ χιλιοειπωμενο.οι μεν λενε το λογικο κ οι δε υπερασπιζονται με νυχια κ με δοντια το δικαιωμα τους ναναι "πελατες".κ το βαζω στα αυτακια για να εχει μια πιο ασχημη χροια.ειμαι της αποψης κ το χω ξαναπει οτι κ καλωδιο πορτατιφ μεσα σε PVC ακριβου,θα ακουστει απτους "ειδημονες" ως οτι αξιζε τα λεφτα του.

ενας πιο πανω ειπε το σωστο,(το αυτονοητο δηλ,αλλα φτασαμε να το επισημαινουμε κ να το επαινουμε...)οτι με αυτα τα λεφτα να μπει ενα regulator τασης.

αν ακομα νομιζετε οτι 3 μετρα καλωδιο απτη μπριζα φτιαχνουν τα 3 χιλιομετρα καλωδιου,ποσων χρονων μεσα στις κακουχιες του καιρου,ε τι να γινει,πρεπει να ζησουν κ αυτοι που βγαζουν καλωδια.κλεφτες θα γινουν?χαχαχα!τουλαχιστον τωρα κλεβουν κ κοβουν κ αποδειξη.σου λεει ελευθερο εμποριο εχουμε,ο καθεις αγοραζει οτι θελει.

υγ.δε θυμαμαι,τοχα ξαναρωτησει,αλλα απαντηση δε πηρα.equalizer χρησιμοποιει κανεις?η "μαζευει" το συστημα απο αλεπαλληλες αλλαγες καλωδιων?η το hi end ειναι τελειο εξ ορισμου κ δεν θελει EQ?

Last edited:
equalizer χρησιμοποιει κανεις?η "μαζευει" το συστημα απο αλεπαλληλες αλλαγες καλωδιων?η το hi end ειναι τελειο εξ ορισμου κ δεν θελει EQ?

εγω ναι
πριν το εξωτερικο ενεργο κρος

Ε άς το αφήσουμε να πάει στον...βυθό,μετά απο τόσες και τόσες κουραστικές επαναλήψεις των ίδιων και των ίδιων.-bye-

Μέχρι να ξαναπαρουσιαστεί ο επόμενος...χορηγός:devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Περί καλωδίων ρεύματος

Ε άς το αφήσουμε να πάει στον...βυθό

Μα εσύ μάνα μου το ψάρεψες ενώ πήγαινε πάλι να πατώσει! Μαζεύτηκαν πάλι! Τι κατάλαβες;

Πάω να κάνω ένα post Plasma VS LCD στις τηλεοράσεις, ένα Bon Jovi VS Europe στη μουσική και ένα Mac VS PC μπας και τους μαζέψω από εκεί... :BDGBGDB55:

equalizer χρησιμοποιει κανεις?η "μαζευει" το συστημα απο αλεπαλληλες αλλαγες καλωδιων?η το hi end ειναι τελειο εξ ορισμου κ δεν θελει EQ?

Χρησιμοποιώ digital room correction( Copland DRC-205),όχι equalizer, με θεαματικά αποτελέσματα.

και την υπαρξη ιδανικης η καθολου συζηγου/
Εκτος εαν με το κουραγιο εννοουμε αυτα που επακολουθησαν απο την συζηγο

Εγώ πάντως έχω Deja Vu...
Μια το AvClub με τα καλωδιά του και από την άλλη ο Χάρυ Κλυν...

- Άλογα βήματα χέρια μαχαίριααααα
τρένα καράβια ποδήλατα αεροπλάνααααα
Φίδιαααα...

- Μη λες φίδια! Άσε τα ερπετά! Άσε τα ερπετά!

- Φίδιααααα....

- Α! Μη φίδια! Άσε τα φίδια! Τέρμα τα φίδια!

- Μα είναι η σειρά ξέρετε...

-Εντάξει! Εντάξει! Αλλά άσε τα φίδια έξω από τη σειρά! Έξω! Έξω!

:flipout: