Ναι αλλά εσύ μιλάς για κανονικό λάπτοπ, με ισχυρό διπύρηνο... καμία σχέση με τα netbook όπως το δικό μου... Και με άλλες παραξενιές όπως διπλούς SSD δίσκους, 3πλά power saving modes, atom κλπ...
παιδιά πως μπαίνει λογισμικό σ αυτά, εφ όσον δεν έχουν cd ?
Ο ευκολότερος τρόπος είναι ένα εξωτερικό drive Usb .
Το bios τους υποστηρίζει bootάρισμα από usb stick. Ούτε cd ούτε dvd χρειάζεται. Περνάς στο στικάκι το λειτουργικό και η εγκατάσταση γίνεται από εκεί...
Το bios τους υποστηρίζει bootάρισμα από usb stick. Ούτε cd ούτε dvd χρειάζεται. Περνάς στο στικάκι το λειτουργικό και η εγκατάσταση γίνεται από εκεί...
εννοείς αντιγράφεις το cd εγκατάστασης στο στικάκι και το περνάς ?
ισχύει και γιά τα windows ?
επίσης ubuntu 8.10 θα το ήθελα πολύ είναι η αλήθεια, μιας και τώρα αποτελεί το βασικό μου λειτουργικό στο λάπτοπ. Εχουμε κανέναν δοκιμασμένο οδηγό? Κατά περίεργο τρόπο δεν παίζει το live ubuntu 8.10 στικ μου όπως έγραψα.
τελευταία σκέψη μου είναι να μπουν πρώτα τα ΧΡ (αναγκαστικά για τα προγράμματα που θέλουν win, και δεδομένης της δυσκοιλιότητας των win όταν υπάρχει ήδη άλλο λειτουργικό) στον SSD,ό μου.
αφου προσπαθεις που προσπαθεις να δεις που θα καταληξεις,δωσε μια ευκαιρια και στα seven,δεν χανεις και τιποτα,λιγο απο τον χρονο σου μονο.
τωρα θα με ρωτησεις γιατι επιμενω τοσο πολυ?
διοτι ειναι η πρωτη φορα εδω και πολλα χρονια που καποιο λειτουργικο και ειδικα της ms με αφησε κυριολεκτικα αναυδο!!
Και για ωραια θηκουλα ριξτε μια ματια εδω : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35791&page=4
Ποστ 32
Απλα με την θηκη της μανας του δεν μπορεις να εχεις μαζι και τον φορτιστη του η καποιο αλλο αξεσουαρ. Και εγω την εχω αλλα μονο για προστασια πανω στο γραφειο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.