Στα 17 χρονια που κατοικω στη Γερμανια,δυο φορες με σταματησε στο δρομο η αστυνομια για υπερβαση του οριου ταχυτητος.Την πρωτη φορα ηταν μετα τα μεσανυχτα καθως ημουν μονη στο αυτοκινητο και βιαζομουν να επιστρεψω στο σπιτι...Μεσα στο σκοταδι της αουτομπαν,βλεπω ξαφνικα πισω μου κατι ν αναβοσβηνει αλλα δεν αντιλαμβανομουν τοτε -δεν ειχα εμπειρια ακομη-

οτι θα επρεπε να του δωσω σημασια,ωσπου κολλησαν το περιπολικο πισω μου με την φωτεινη επιγραφη :"Παρακαλω σταματηστε!"
Αυτο που φοβομουν,εγινε πραγματικοτητα...Κατεβασα πολυ λιγο το παραθυρο,του εδωσα τα απαραιτητα εγγραφα...με ρωτησε αν ηξερα το λογο που με σταματησαν...απαντησα καταφατικα...συνεχισε λεγοντας πως το οριο των 70χω ταχυτητας λιγο εξω απο την πολη εχει τη σημασια του...απαντησα πως το κατανοω,οτι εχει δικαιο,αλλα βιαζομουν πολυ να φτασω στο σπιτι μου,,,κτλ κτλ...Μου εδωσε τα χαρτια μου πισω και μου ευχηθηκε καλο δρομο....
Την δευτερη φορα που με ακολουθησαν με πολιτικο αυτοκινητο,με σταματησαν με την ιδια επιγραφη,την οποια ομως εβγαλαν απο το παραθυρο και μ αιφνιδιασαν στο φαναρι του χωριου μου.Δεν "αντισταθηκα",ομολογησα οτι βιαζομουν να παρω τα παιδια απο το σχολειο,αρνηθηκα να δω τα "πειστηρια"τους -με βιντεοσκοπουσαν-,ειπα πως τους εμπιστευομαι....να κανουν αυτο που πρεπει,,,ρωτησα για το χρηματικο ποσο που θα επρεπε να πληρωσω...ποσους ποντους μου "δωριζουν" κτλ κτλ.....Ακομα περιμενω να μου στειλουν την κληση....Εχουν περασει οκτω χρονια απο τοτε περιπου...
Μεγαλη κατανοηση εχω αποκομισει απο την γερμανικη αστυνομια...Respekt!:driver::adore: