Περί photoshop, πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας... όλες οι εκδόσεις

Re: Περί photoshop

Αν δεν εχεις κανενα πρησετ ενεργοποιημενο ισως φταινε τα κολορ προφιλ (αν τραβας σε adobe rgb και δεν κανεις μετατροπη σε sRGB).

Re: Περί photoshop

Αν δεν εχεις κανενα πρησετ ενεργοποιημενο ισως φταινε τα κολορ προφιλ (αν τραβας σε adobe rgb και δεν κανεις μετατροπη σε sRGB).

δεν έχω κανενα preset. Αρα για να έχω καλύτερο αποτέλεσμα τι προτείνετε να κάνω;

Απάντηση: Re: Περί photoshop

Το νήμα αυτό θα έχει συγκεντρωμένα πληροφορίες για όλες τις εκδόσεις του photoshop. Παλαιότερα νήματα θα συγχωνευθούν.

Scene stitch το λέει ο ένας, deep fill ο άλλος, αλλά όπως και να το πείς είναι εντυπωσιακό! Αν έχετε δουλέψει το content aware fill, αυτό το νέο χαρακτηριστικό το πάει ένα βήμα παραπέρα: με την βοήθεια AI γεμίζει το ανεπιθύμητο τμήμα της φωτογραφίας χρησιμοποιώντας κομμάτια από το τεράστιο database εικόνων της adobe...

https://petapixel.com/2017/10/21/ad...feed&utm_campaign=Feed:+PetaPixel+(PetaPixel)

https://www.dpreview.com/news/27580...s-an-incredible-ai-powered-content-aware-fill

...και μπορείτε να υποδείξετε ακόμα και την μορφή που θα έχει το "γέμισμα"...

Aυτά είναι μια σειρά απο λειτουργίες ακόμα σε πειραματικό στάδιο εξού και το "Sneak Peeks"...
Δεν υπάρχουν σε αυτήν την έκδοση, και ίσως στο μέλλον να υλοποιηθεί μια μορφή τους.
To Scene stitch & Deep fill δέν είναι τα ίδια, βασίζονται σε διαφορεκό κώδικα, το δεύτερο ανώτερο εξού και τα αποτελέσματα.
https://blogs.adobe.com/conversations/2017/10/top-tech-sneak-peeks-max-2017-that-wowed.html

Αναβάθμισα σε 2018 σήμερα, σε πρώτη φάση δεν μου δουλεύανε το Nik και το Web sharpener αλλά μετά από 2 (!) restart ήρθαν στα ίσα τους.

Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Περί Lightroom... όλες οι εκδόσεις

Το μέλλον είναι εδώ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Re: Περί Lightroom... όλες οι εκδόσεις

Το μέλλον είναι εδώ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πραγματικά holy shit.-
Το subject selection ειναι απο τα πιο χρονοβορα κομματια του editing.
Ευγε. :worshippy:

Last edited by a moderator:
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
Εδώ και μια βδομάδα περίπου αδυνατώ να χρησιμοποιήσω σωστά τα 2 προγράμματα.
Επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου στο Lightroom. Mέχρι τώρα πατούσα δεξί κλικ και επέλεγα edit in Photoshop για επιπλέον επεξεργασία στο Photoshop.
Πλέον πατώντας αυτή την επιλογή, μεταφέρομαι στο Photoshop αλλά η φωτογραφία μου δεν ανοίγει.
Επιπλέον, πηγαίνοντας στο folder που έχω τα αρχεία raw, αν επιλέξω κάποιο dng αρχείο για να το επεξεργαστώ στο Photoshop μου βγάζει το μήνυμα: Could not complete your request because the file was not found.
Το ίδιο μήνυμα παίρνω κι όταν δοκιμάσω να ανοίξω το αρχείο μέσω Adobe Bridge. Αν όμως επιλέξω να ανοίξει με Camera Raw τότε ανοίγει.
Δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις ώστε να δικαιολογεί κάποια αλλαγή.
Όλα τα προγράμματα είναι αυθεντικά και χρησιμοποιώ υπολογιστή mac. Όλα είναι αναβαθμισμένα στην τελευταία έκδοση.
Χθες απεγκατάστησα και ξαναεγκατάστησα το Photoshop αλλά τίποτα δε λύθηκε.

Απεγκατάσταση όλα; Πρέπει δηλαδή να αντιγράψω το library του Lightroom για να το επαναφέρω. Σωστά;

Αν δεν κάνω λάθος έχω σε όλα τις τελευταίες εκδόσεις. Το έλεγξα πριν 2-3 μέρες.

Apεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων κι επαναφορά.
Αποτέλεσμα... μηδέν!!!
Καμιά άλλη εισήγηση?

Ναι. Από το λινκ έβαλα το camera raw. Θα δοκιμάσω και το clean install και ενημερώνω.