Περί photoshop, πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας... όλες οι εκδόσεις

Re: Photoshop - φίλτρο για υποβρύχιες λήψεις

Περίμενε. Στο site της μηχανής λέει πως σε 640Χ480 τραβάει σε 30fps για 10''.

Αυτό υποθέτω είναι με την εσωτερική μνήμη της μηχανής. Έχεις βάλει εξτρά μνήμη και πάλι τραβάει 10''?

Μαζί γράφαμε. Φαίνεται (απ'ότι βλέπω στο site της olympus) σαν να έχει κάποιο είδους στοπ σε αυτό το χρόνο.

Απάντηση: Photoshop - φίλτρο για υποβρύχιες λήψεις

Οχι όχι αφού το γράφει στα specs. Βασικά και οι αρχικές εκδόσεις της 850 έγρφαν μέχρι 10" αλλά ανέβασαν αναβάθμιση που ισχύει ΜΟΝΟ για την 850 που ξεκλειδώνει τον χρόνο αυτό.

Ναι αλλα απο ότι βλέπω δεν είναι και για πολλά πολλά...
Μόλις μέχρι 3 μέτρα και διαβάζω οτι δέν είναι και για πολύ ώρα. Σε αυτήν του πλαισίου (που είναι αυτή με άλλαγμένο όνομα)
πάει μέχρι 10 μέτρα.

Ναι αλλα απο ότι βλέπω δεν είναι και για πολλά πολλά...
Μόλις μέχρι 3 μέτρα και διαβάζω οτι δέν είναι και για πολύ ώρα. Σε αυτήν του πλαισίου (που είναι αυτή με άλλαγμένο όνομα)
πάει μέχρι 10 μέτρα.

Αλέξη τουλάχιστον πάρε την Vivitar στην ίδια τιμή. Πολύ καλύτερη του πλαισίου.

Απάντηση: Re: Photoshop - φίλτρο για υποβρύχιες λήψεις

Αλέξη τουλάχιστον πάρε την Vivitar στην ίδια τιμή. Πολύ καλύτερη του πλαισίου.

Τις έχεις δει ή απλώς πιστεύεις ότι θα είναι καλύτερη λόγω turboX;

Re: Απάντηση: Re: Photoshop - φίλτρο για υποβρύχιες λήψεις

Τις έχεις δει ή απλώς πιστεύεις ότι θα είναι καλύτερη λόγω turboX;

Την έχω δει. Τα multirama την έδιναν 99 με δώρο επαναφορτιζόμενες. Την πήρε ένας γνωστός μου και απ'ότι την είδα λιγάκι ήταν αρκετά καλή.

Την turboX δεν την έχω δει.

Άρα δεν ξέρουμε αν όντως είναι καλύτερη του πλαισιου.

Εξαιρετικες οι προσπαθειες των παιδιων σε υποβρυχιες !!!!!

το θεμα με την υποβρυχια φωτο ειναι οτι ολες αυτες οι μικρες μηχανες δεν εχουν καλης ποιοτητας φακο και μεσα στο νερο επειδηνωνετε η κατασταση .....

εγω σκεφτομαι να φτιαξω μια πατεντα με χοντρο ναυλον για να βαζω ολη την μηχανη μου η την SLR που σκεφτομαι ..... μεσα και μπροστα να εχει κρυσταλο για τον φακο.......

αναρωτιεμαι ομως αν αντεχει η σιλικονη στο αλατι....

Μιας και δεν την πρόλαβα για τις φετινές διακοπές λέω να το ξανασκεφτώ. 100Ε δεν είναι πολλά αλλα αν δεν σου κάνει αυτο που παίρνεις πολλά ειναι.
Μήπως να κοίταγα για καμιά used Nikonos τελικά? Ή μιά αδιάβροχη θήκη για την F90? Μιάς και εκτός απο υποβρίχιες θα έχει χρήση και στην ιστιοπλοία που κάνω και στα χειμερινά σπόρ, ακόμα και στην βροχή...

Με μία πρώτη ματιά βρίσκονται κομμάτια γύρω στα 100-200Ε.
Έχει νόημα λέτε?

Να και τι τράβηξα με τις μιας χρήσεως. Τις πέρασα όλες απο μια γρήγορη απο Photoshop (levels, curves και hue για να κάνω τα νερά πιό μπλέ η πράσινα ανάλογα)
δεν είναι και τελείως για πέταμα αλλα δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά απο πλαστικό φακό...

Attachments

• u1.jpg
    u1.jpg
    150.8 KB · Views: 56
  • u2.jpg
    u2.jpg
    78 KB · Views: 55

Μια χαρα.Αυτες τις μιας χρησεως ειναι καλες μεχρι τα 2-3μ.Πρεπει να τραβας απο πολυ κοντα ομως.Στα 10μ. απο την επιφανεια που τις εχω δοκιμαση δεν δουλευουν, με σχετικη θολουρα στο νερο.

Οι φωτογραφίες είναι ωραίες σαν σύλληψη.

Σαν εκτέλεση, για "πλαστικό φακό", έχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Μπράβο Alex!