Περί photoshop, πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας... όλες οι εκδόσεις

Re: Adobe Photoshop CS 6

Η εξέλιξη του Lens Blur, με όνομα Iris Blur υπόσχεται να "υποκαταστήσει" την αναγκαιότητα για φωτεινούς φακούς (ή μεγάλους αισθητήρες) όταν το ζητούμενο είναι περιορισμένο βάθος πεδίου...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Adobe Photoshop CS 6

Καλό που ενσωμάτωσαν στοιχεία του magic bullet photolooks

Γνωρίζουμε τι προδιαγραφές υπολογιστή θα χρειάζεται και πόσο πιο βαρύ θα είναι από το cs4-5 ?

Μολις δοκιμασα το ACR 7,1 με το νεο εργαλειο για defridge... τα κανει αορατα... πολυ καλο μου φανηκε...

...εχω μια ψιλοεντυπωση οτι βγαζει χρωμα και απο μερη που δεν πρεπει, αλλα δεν το πολυεψαξα...

Απο χθες μου βγαζει αυτο.... Bridge's Parent Application Is Not Active μου εχει σπασει τα νευρα και ακρη δεν βγαζω...

Δεν με αφηνει να μπω στο ACR απο το bridge, αλλα μονο απο το φωτοσοπ... ετσι ομως δεν μπορω να ανοιξω τα tiff στο ACR χωρια την ολη αναστατωση...

Πρεπει να εχει κατι να κανει με την trial εκδοση που μαλλον εληγε αυτες τις μερες... καμμια λυση κανεις...????????

Το προβλημα παραμενει.. τουλαχιστον λειτουργει κανονικα το μινι bridge...

Δεν εχω ομως στον πινακα εξπορτ του bridge ουτε το flickr ουτε το φεις μπουκ και το ειχα συνηθισει... επισης διαδεδομενο προβλημα στο γκουγκλ, αλλα επισης... αλυτο... κατι λενε για απντειτ, αλλα τα εχω κανει ολα...

To CS6 χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών μέσω του πρότυπου openCL.

Εφόσον το PC σας υποστηρίζει openCL κάποιες διεργασίες μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά πιο γρήγορα
http://www.tomshardware.com/reviews/photoshop-cs6-gimp-aftershot-pro,3208-13.html

Εάν σχεδιάζετε να φτιάξετε καινούριο υπολογιστή ή να κάνετε upgrade το παλιό
Ας το έχετε υπ όψη

..φροντίστε μόνο να μήν έχετε δεύτερη κάρτα γραφικών γιατι το CS6 μετά σέρνεται ενω το 5 δουλέυει ροδάνι.
jworthin said:
It is currently my understanding that Photoshop has troubles with multiple GPU card drawing contexts. This is on our list of issues to look into but we have limited engineering time and we try to find features/improvements that will improve workflows for a broad range of customers and most Photoshop users run with a single GPU card.
http://forums.adobe.com/message/4475716#4475716

Re: Απάντηση: Adobe Photoshop CS 6

To CS6 χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών μέσω του πρότυπου openCL.

Εφόσον το PC σας υποστηρίζει openCL κάποιες διεργασίες μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά πιο γρήγορα
http://www.tomshardware.com/reviews/photoshop-cs6-gimp-aftershot-pro,3208-13.html

Εάν σχεδιάζετε να φτιάξετε καινούριο υπολογιστή ή να κάνετε upgrade το παλιό
Ας το έχετε υπ όψη

Very nice tip thanks.

Παιδια επειδή θα αγοράσω το cs6 με φοιτητική έκπτωση.... Για να το κανω αναβάθμιση στην κανονική (όταν θα βγει το καινούριο) και επειδη δεν θα ειμαι τότε φοιτητής για να το αγοράσω με τη φοιτητικη ξέρουμε πόσο θα κοστίζει;

Μια βλακώδης έλλειψη του CS6 είναι ότι δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να βλέπουμε τα thumbnails των φωτογραφιών όταν ανοίγουμε ένα φάκελο.
Με την εντολή open δηλαδή βλέπουμε μόνο τη λίστα των αρχείων χωρίς το preview image στο κάτω μέρος του dialog box.

Λογικά το έκαναν επίτηδες για να βασίζεσαι περισσότερο σε άλλα προγράμματά τους όπως το Bridge. Κακώς. Αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το plugin για να βλέπεις κατευθείαν τα thumbnails από τα Windows:
http://code.google.com/p/sagethumbs/

Re: Περί photoshop

Καλησπέρα.

Με ποιο εργαλείο μπορώ στο ps να βγάλω τα σημάδια από τις τιράντες? Μια δύο κινήσεις θα με βοηθούσαν αφάνταστα.

Attachments

• DSC_2134.jpg
    DSC_2134.jpg
    67 KB · Views: 94
Re: Περί photoshop

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δες αυτές τις μεθόδους μια από αυτές πιστεύω σου κάνουν.

Απάντηση: Περί photoshop

Στο παραδεγμα λεει με χαμηλο flow
Ποια ειναι η διαφορά των 2 opacity με flow?