Θάνος Φούντας
AVClub Addicted Member
- 22 June 2006
- 1,878
Enjoy. Και μόλις νομίσεις ότι είδες όλες τις δυνατότητές του έλα να συζητήσουμε προγράμματα που μπορείς να βάλεις πάνω (weather forecast, PIM, skins, utilities etc) :Banane0:
Browser said:Απο τις 20 ιουνιου που ανοιξες το θεμα μεχρι σημερα, αν εκοβες βολτες με παπακι στην αθηνα , θα ειχες μαθει ολους τους δρομους απεξω κι ανακατωτα......
Εχεις χρονο παντως...........χαχαχαααααα!!!
Ξαναμανα, γεια σου ρε ΜΗΤΣ!!!!!!!
Σπύρος Προδρόμου said:Γίωργο μήπως ξέρεις πότε κυκλοφορεί η έκδοση 6 ? Θα μπορώ να κάνω Upgrade απο PN σε 6 με κάποιο μικρό κόστος ?
Γιώργος Κυριακαράκος said:Αν διαβάσεις στο φόρουμ της NGI θα δεις ότι λένε ότι θα κυκλοφορίσει πολύ σύντομα (αν και το καλοκαίρι έλεγαν ότι θα την κυκλοφορούσαν πριν το τέλος του). Δεν υπάρχει κόστος αν έχεις αγοράσει το Destinator PN, υπάρχει μικρό κόστος αν έχεις το Destinator 3. H έκδοση που έχω εγκαταστήσει την είχε κατεβάσει φίλος μου αρχές καλοκαιριού από το γερμανικό site της εταιρίας αφού είχε κάνει register κανονικά εκεί το λογισμικό.
MHTΣ said:Σπύρο ξαναπέρασα χθες από το πλαίσιο και ερωτεύτηκα ξανά! Eίμαι έτοιμος πλέον να το πάρω από την cosmote! Tο αποφάσισα...
Αν το παρεις πες μας εντυπωσεις.Εχω το mio A701 και με εχει εκνευρισει αφανταστα ενα bug που εχει με το BT ακουστικο.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.