Περί πλοήγησης.

Enjoy. Και μόλις νομίσεις ότι είδες όλες τις δυνατότητές του έλα να συζητήσουμε προγράμματα που μπορείς να βάλεις πάνω (weather forecast, PIM, skins, utilities etc) :Banane0:

AAAAAAAAAAAXXXXXXXXXX!!!!!!!!!! Δεν κρατιέμαι! Bέβαια σήμερα έμαθα ότι τέλος του μηνός έρχεται και το X500 της ETEN.

http://shop.eten.hu/eten-x500-p-84.html

Tί να πρωτοεπιλέξει κανείς... Eγώ πάντως μόλις βγεί με destinator από την cosmote το χτυπάω το HTC εκτός και αν καθυστερήσει πολύ και αξίζει να περιμένω για να δώ τί εστί X500...

Απο τις 20 ιουνιου που ανοιξες το θεμα μεχρι σημερα, αν εκοβες βολτες με παπακι στην αθηνα , θα ειχες μαθει ολους τους δρομους απεξω κι ανακατωτα......

Εχεις χρονο παντως...........χαχαχαααααα!!!

Ξαναμανα, γεια σου ρε ΜΗΤΣ!!!!!!!

H αλήθεια είναι ότι από την αρχή του θέματος υπήρξαν κάποιες επενδύσεις και έτσι δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου τότε. Tώρα όμως i'm back και πιστεύω μέχρι το τέλος του χρόνου (το πολύ) να έχω κάτι στην κατοχή μου!

Ευχαριστώ Θάνο, θα σε χρειαστώ σύντομα !!! :firstprize:

ΜΗΤΣ σίγουρα είναι υποκειμενικό αλλά πιστεύω ότι το P300 έχει πιο ωραίο design . :grinning-smiley-043 ( Το έχεις ερωτευτεί ήδη απο ότι κατάλαβα :music-smiley-005: )

Browser said:
Απο τις 20 ιουνιου που ανοιξες το θεμα μεχρι σημερα, αν εκοβες βολτες με παπακι στην αθηνα , θα ειχες μαθει ολους τους δρομους απεξω κι ανακατωτα......

Εχεις χρονο παντως...........χαχαχαααααα!!!

Ξαναμανα, γεια σου ρε ΜΗΤΣ!!!!!!!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Επιτέλους δοκίμασα και εγώ εχθές τα δικά μου σε πραγματικές συνθήκες
HTC TyTN
Holux GPSlim236
Destinator 6
Είχε πολύ πλάκα και αν και είχα ακούσει απόψεις ότι το 6 είναι beta κλπ (κατεβασμένο από το ευρωπαϊκό site) δούλεψε μια χαρά και ειδικά όμορφο με τα add-on για τις κάμερες στους δρόμους.
Έχω καταχαρεί πάντως με το νέο μου κινητό, μέσα στο σαββατοκύριακο θα γράψω περισσότερα.

Σπύρος Προδρόμου said:
Γίωργο μήπως ξέρεις πότε κυκλοφορεί η έκδοση 6 ? Θα μπορώ να κάνω Upgrade απο PN σε 6 με κάποιο μικρό κόστος ?

Αν διαβάσεις στο φόρουμ της NGI θα δεις ότι λένε ότι θα κυκλοφορίσει πολύ σύντομα (αν και το καλοκαίρι έλεγαν ότι θα την κυκλοφορούσαν πριν το τέλος του). Δεν υπάρχει κόστος αν έχεις αγοράσει το Destinator PN, υπάρχει μικρό κόστος αν έχεις το Destinator 3. H έκδοση που έχω εγκαταστήσει την είχε κατεβάσει φίλος μου αρχές καλοκαιριού από το γερμανικό site της εταιρίας αφού είχε κάνει register κανονικά εκεί το λογισμικό.

Γιώργος Κυριακαράκος said:
Αν διαβάσεις στο φόρουμ της NGI θα δεις ότι λένε ότι θα κυκλοφορίσει πολύ σύντομα (αν και το καλοκαίρι έλεγαν ότι θα την κυκλοφορούσαν πριν το τέλος του). Δεν υπάρχει κόστος αν έχεις αγοράσει το Destinator PN, υπάρχει μικρό κόστος αν έχεις το Destinator 3. H έκδοση που έχω εγκαταστήσει την είχε κατεβάσει φίλος μου αρχές καλοκαιριού από το γερμανικό site της εταιρίας αφού είχε κάνει register κανονικά εκεί το λογισμικό.

Ευχαριστώ . -bye-

Υπάρχει κανένα site με reviews για τις νέες pda συσκευές καθώς και συγκρίσεις μεταξύ τους ;

Σπύρο ξαναπέρασα χθες από το πλαίσιο και ερωτεύτηκα ξανά! Eίμαι έτοιμος πλέον να το πάρω από την cosmote! Tο αποφάσισα...

Απάντηση: Re: Περί πλοήγησης.

MHTΣ said:
Σπύρο ξαναπέρασα χθες από το πλαίσιο και ερωτεύτηκα ξανά! Eίμαι έτοιμος πλέον να το πάρω από την cosmote! Tο αποφάσισα...

Welcome to the club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Banane0:

Αν το παρεις πες μας εντυπωσεις.Εχω το mio A701 και με εχει εκνευρισει αφανταστα ενα bug που εχει με το BT ακουστικο.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο.

Αν το παρεις πες μας εντυπωσεις.Εχω το mio A701 και με εχει εκνευρισει αφανταστα ενα bug που εχει με το BT ακουστικο.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο.

Nα είσαι σίγουρος! Tην Cosmote περιμένω και εγώ και πολλοί άλλοι...

Πάντως είναι καταπληκτικό ... :award:

Πολύ ωραίο design (τα εύσημα στον φίλο ΜΗΤΣ) , ελαφρύ και όλα σε ένα ... :Banane0:

Τα βασικά τα έχω μάθει . Δεν τα πάω καλά με τα reviews οπότε όποιος έχει ερωτήσεις και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως .

Ο βασικός προβληματισμός μου είναι ο εξής : Ποιά προγράμματα είναι "απαραίτητα" ? πχ Το SpbToday Suite ?

Για προγράμματα ακόμη δεν έχω ασχοληθεί τόσο φίλε για να σου πώ την γνώμη μου. Mόλις το πάρω στα χέρια μου όμως...