Περί ποινών, συμπεριφορών και εξηγήσεων...

Status
Not open for further replies.
Re: Nova EMMs και CCcam attack;

κυριοι καλως σας βρηκα και παλι (ελειπα 2 μηνες εκτος Ελλαδος) ειμαι στο κουρμπετι του Avclub απο ιδρυσεως του και θα ηθελα να σας διαβεβαιωσω οτι ολοι μας κανουμε τα αδυνατα δυνατα να περνατε και να περναμε καλα διοτι πανω απο ολα, ολοι μας θελουμε να μπαινουμε και να βγαινουμε απο το Φορουμ εχοντας κερδισει κατι ,έχοντας μαθει κατι ,εχοντας παρει κουραγιο για να αντιμετωπισουμε το κακο μας τον καιρο που ερχεται μερα με την μερα.......

δεν υπαρχει καμια διαφοροποιηση απλων μελων ,Δχστων,Sm's μελων Σωματειου Avclub και ΔΣ Σωματειου Avclub παρα μονον στον βαθμο ευθυνης που ο καθενας μας στις παραπανω κατηγοριες εχει

Θα ηθελα να ζητησω λοιπον να σταματησουμε την οποια δημιουργια λανθασμενων εντυπωσεων που μονον κακο κανει στην κατηγορια και στο Avclub

και κατι τελευταιο ,μιλατε σηκωστε ενα τηλεφωνο ,ζητηστε ενα τηλ του ανθρωπου που σας απασχολησε και λυστε σε dt χρονο ολα τα ζητηματα

30 λεπτα στο πληκτολογιο ειναι 3 λεπτα στο τηλεφωνο

και παλι καλως σας βρηκα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Επειδή ήδη έχουμε καταχρασθεί το νήμα σε υπερθετικό βαθμό, ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι... διαφωνούμε και μάλιστα (σχεδόν) κάθετα.
Είναι σαφές (αλλά και λογικό ασφαλώς) ότι είναι διαφορετικά τα κριτήρια του καθενός μας για το τι είναι προσβλητικό και τι όχι καθώς και πότε δικαιολογημένα (ή μη) εξαντλείται η υπομονή της διαχείρισης. Εγώ θεωρώ υπερβολή το ban του Πάνου (καθώς και άλλων που έτυχε να παρακολουθήσω πρόσφατα) ενώ η διαχείριση το θεωρεί αυτονόητο και μάλιστα χαριστικώς δεν έγινε και νωρίτερα...
Οφείλω να επαναλάβω ότι εσύ έχεις κρατήσει καλές και σωστές ισορροπίες σε αυτή την κατηγορία και ελπίζω να παραμείνει έτσι...

Τέλος πάντων, αν και όπως είπα διαφωνώ κάθετα, δεν είμαι αγώ αυτός που ορίζει τους διαχειριστές ούτε και μου πέφτει μερίδιο στις αποφάσεις, οπότε απλά αποδέχομαι την κατάσταση. Η κατάσταση αυτή όμως προσωπικά με εκνευρίζει και τη θεωρώ άδικη. Θα μπορούσα απλά να αγνοήσω αυτό το φόρουμ αλλά πλέον έχω κάνει αρκετούς φίλους ώστε να πάψω να τους "συναντώ" καθημερινά για χατήρι κάποιων. Οπότε, απλά θα περιοριστώ στην κατηγορία των δορυφορικών και μόνο. Αφήνω τις υπόλοιπες κατηγορίες σε αυτούς που τις θεωρούν κτήμα τους...

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Welcome back.

Συμφωνώ με αυτά που λες, σε αυτό το κλίμα έχω συνηθίσει και εγώ σε όσα φόρουμ συμμετέχω.
Ωστόσο, αυτό που λες...

και κατι τελευταιο ,μιλατε σηκωστε ενα τηλεφωνο ,ζητηστε ενα τηλ του ανθρωπου που σας απασχολησε και λυστε σε dt χρονο ολα τα ζητηματα

30 λεπτα στο πληκτολογιο ειναι 3 λεπτα στο τηλεφωνο

... η διαχείριση το θεωρεί ανεπιστρεπτί ξεπερασμένο...

Η ευκολία με την οποία στο παρελθόν λύναμε τα πάντα "αναμεταξύ μας" με ένα τηλέφωνο έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Φίλε μου (μου επιτρέπεις αυτή την τιμή ελπίζω...) οπωσδήποτε έχουν μερίδιο ευθύνης τα μέλη αλλά κάποιος θα έπρεπε να "τραβήξει το αυτί" και της διαχείρισης θυμίζοντάς της και της δικές της ευθύνες...

Ζητώ συγνώμη για τα συνεχόμενα off topic...
Δεν θα ξανασχολιάσω σε αυτό το νήμα οτιδήποτε σχετικό. Μπορεί να γίνει μια κουβέντα σε άλλο νήμα...

Φίλιππε καλησπέρα,
αυτό με τον παλιό διαχειριστή δεν έχει να κάνει με εσένα. Συγνώμη, που δεν το ξεκαθάρισα από την αρχή και το άφησα έτσι να αιωρείται. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το αναλύσω παραπάνω δημόσια...

καιρος να κανουμε μια δορυφορικη συναντηση να τα πουμε και απο κοντα εγω επιμενω οτι οσα φερνει μια συναντηση δεν τα φερνει μια χρονιας μυνηματα

καιρος να κανουμε μια δορυφορικη συναντηση να τα πουμε και απο κοντα εγω επιμενω οτι οσα φερνει μια συναντηση δεν τα φερνει μια χρονιας μυνηματα
Επ ο Larry:grinning-smiley-043, Καλως επεστρεψες παππου.....αντε εδω ειμαι θεσσαλονικη.

Το μπαν του Παναγιώτη ήταν εφταήμερο και οταν επανέλθει θα γραψει σίγουρα ένα ποστ, αλλά δεν ξέρω αν μετα θα ξαναγραψει άλλο.
Το θέμα με το μπαν εδώ (επειδή το πέρασα κι εγω) είναι ότι γίνεται ακαριαία και δεν σου δίνει ούτε καν μιά υποτυπώδη δυνατότητα απολογίας (δεν εξετάζω αν ειναι δίκαιο ή άδικο), το σωστό για μένα θα ήταν να δέχεσαι πρώτα ένα warning στο οποίο να αιτιολογείται και ο λόγος για τον οποίο θα γίνεις στην συνέχεια μπαν, αν δεν συμμορφωθείς (και έτσι γίνεται αλλού). Το μπαν του Παναγιώτη αρχικά δεν έγινε καν αντιληπτό απο πολλούς που συνέχισαν να του απαντούν σε προηγούμενα ποστ του, ενω βέβαια ως μπαναρισμένος δεν μπορούσε να ανταπαντήσει...
Δεν θα πω περισσότερα γιατι δεν έχω καμία όρεξη να ακούσω εκ νέου νουθεσίες απο γενικούς διαχειριστές.

Κάτω κάτω στην σελίδα λέει Επικοινωνήστε μαζί μας.αυτό μπορείς να το χρησιμοποιείσεις ακόμα και εάν είσαι αποκλεισμένος.Οπότε αμέσως αναιρείται το ότι δεν σου δείνει δυνατότητα απολογίας.Το warming-infraction δίνονται και από Συντονιστές κατηγορίας,αλλά επειδή δεν το συνηθίζουν,πιό πολλές φορές στέλνουν πμ.Και δυστιχώς δεν αρκεί αυτό για κάποια άτομα,οπότε και κατά την κρίση των συντονιστών δίνεται ban,αυτό είναι όλο.

Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Κάτω κάτω στην σελίδα λέει Επικοινωνήστε μαζί μας.αυτό μπορείς να το χρησιμοποιείσεις ακόμα και εάν είσαι αποκλεισμένος.Οπότε αμέσως αναιρείται το ότι δεν σου δείνει δυνατότητα απολογίας.Το warming-infraction δίνονται και από Συντονιστές κατηγορίας,αλλά επειδή δεν το συνηθίζουν,πιό πολλές φορές στέλνουν πμ.Και δυστιχώς δεν αρκεί αυτό για κάποια άτομα,οπότε και κατά την κρίση των συντονιστών δίνεται ban,αυτό είναι όλο.

Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτό που λές ?

Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Για την επικηνωνία αποκλεισμένου χρήστη με διαχειριστική ομάδα;Απολύτως σίγουρος,για το υπόλοιπο,αρκετά σίγουρος ότι πολλοί συντονιστές το κάνουν.

Να μην είσαι τόοοοοοσο σίγουρος Ανδρέα ...
Το "Contact Us" δέν πέφτει στη διαχειριστικη ομάδα ... Forward γίνεται απο τα παλληκάρια που φροντίζουν το site ....

Οσο δε, για το τί μπορούν και τί ΔΕΝ μπορούν να κάνουν οι Συντονιστές, πολύ θα ήθελα να σου δείξω, αλλά θα πρέπει να πάρω το ΟΚ απο τη Διαχείριση ...

Να μην είσαι τόοοοοοσο σίγουρος Ανδρέα ...
Το "Contact Us" δέν πέφτει στη διαχειριστικη ομάδα ... Forward γίνεται απο τα παλληκάρια που φροντίζουν το site ....

Οσο δε, για το τί μπορούν και τί ΔΕΝ μπορούν να κάνουν οι Συντονιστές, πολύ θα ήθελα να σου δείξω, αλλά θα πρέπει να πάρω το ΟΚ απο τη Διαχείριση ...

Ανέφερα το Contact Us επειδή είναι ένας τρόπος που μπορούν να επικηνωνήσουν οι αποκλεισμένοι χρήστες με την διαχειριστική ομάδα,όσον αφορά το δεύτερο,γνωρίζω τα δικαιώματα των συντονιστών.(να φανταστώ δεν υπονοεί κάτι το τελευταίο;).

Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Ανέφερα το Contact Us επειδή είναι ένας τρόπος που μπορούν να επικηνωνήσουν οι αποκλεισμένοι χρήστες με την διαχειριστική ομάδα,όσον αφορά το δεύτερο,γνωρίζω τα δικαιώματα των συντονιστών.(να φανταστώ δεν υπονοεί κάτι το τελευταίο;).

Ακόμα και αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο ....

Edit: Γνωρίζεις μόνο οσα φαίνονται. Αυτα που δεν φαίνονται απ' έξω ΔΕΝ τα γνωρίζεις ....
Μην επιμείνεις ;)

Τελικά ποιο είναι το θέμα που μιλάμε εδώ ;

Έχεις δίκιο,έχουμε φύγει πολύ από το θέμα(Φίλιππε,εάν θέλεις μπορείς να μου απαντήσεις με πμ ώστε να μην συνεχείσει το offtopic).

Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Μαμισετα Λεφα, ουτανας το καγκελο εχει γινει το θεμα αυτο. Μουρατος κλειστο να μην μαμησω βραδιατικα, με εχουν σπασει τα νευρα. Μπαινω στο φορουμ, ερχομε εδω μεσα και αντι να διαβασω επι του θεματος, παλι μακαριες ακουω.
Αμαν ποια ρε παιδια, σαν της καλογριες κανετε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Οπότε, απλά θα περιοριστώ στην κατηγορία των δορυφορικών και μόνο.
Το έχω εφαρμόσει εδώ και πολύ καιρό και, πίστεψέ με, είναι μια χαρά!:ernaehrung004:

εχετε δικιο...... μεχρι το πρωι καποιος απο τα παιδια, αρμοδιο για τετοια δουλεια θα καθαρισει το νημα απο oλα τα offtopic

θα συνεχισουμε και παλι στο θεμα μας

Status
Not open for further replies.