Ειχα μια αμφιθυμια με το θεμα του Σαββοπουλου τις τελευταιες μερες. Απο τη μια ολη αυτη η ανθρωποφαγια στα social media ειναι εντελως κακογουστη. Και σιγουρα ο καλλιτεχνης δεν κρινεται ως καλλιτεχνης απο τον χαρακτηρα του. Οταν ομως ο ιδιος μπλεκει το εργο του με τα κοινωνικα δρωμενα και ενιοτε πουλαει επαναστα, κρινεται ως προς την συνεπεια του.
https://www.youtube.com/watch?v=nO4DPePXOt8
Κοίταξε την ημερομηνία που έγινε , οι άλλοι τι κάνανε τότε και θα καταλάβετε ....εάν όχι τότε μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε για μουσική.....
Κοίταξε την ημερομηνία που έγινε , οι άλλοι τι κάνανε τότε και θα καταλάβετε ....εάν όχι τότε μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε για μουσική.....
μπα δεν θα καταλαβουν
ψαχνουν να βρουν καποια φωτο με την καλομοιρα τον Τζοχατζοπουλο τον Πλουταρχο για να μας αποδειξουν ποσο ψευτικος ειναι ..
για μουσικη κανεις
ο Grio ξερει αλλα δεν γραφει .....
μπα δεν θα καταλαβουν
ψαχνουν να βρουν καποια φωτο με την καλομοιρα τον Τζοχατζοπουλο τον Πλουταρχο για να μας αποδειξουν ποσο ψευτικος ειναι ..
για μουσικη κανεις
ο Grio ξερει αλλα δεν γραφει .....
Είμαι αρνητικά προκατειλλημένος με το Σαββόπουλο μόνο για το γεγονός ότι σαράντα χρόνια μετά τις σημαντικές του δουλιές, συνεχίζει να κεφαλαιοποιεί με κάθε τρόπο (πολιτικό και εμπορικό κυρίως), το συναισθηματικό δέσιμο που διατηρεί με ένα μέρος του κοινού του. Όχι για τα πολιτικά του πιστεύω. Η μουσική ή τα λόγια του δεν με συγκίνησε, ποτέ δεν τον αισθάνθηκα "δικό" μου και γιαυτό δεν μου καίγεται καρφάκι τι έλεγε τότε με το "μητσοτακ", με τους "κωλλοέλληνες" ούτε τωρα με το "σκάι που μπορεί με όλους μαζί", συνεπώς αδιαφορώ, αν και αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους ισχύει το ακριβώς αντίθετο (σεβαστό).
Για να πάμε παρακάτω, μπορούμε να μπούμε τουλάχιστον στη λογική ότι πχ η Πλάτωνος (ένα παράδειγμα από τα δυστοπικά 80s) ήταν για ένα ακροατήριο της γενιάς της ότι ο Σαββόπουλος για ένα (σαφώς μεγαλύτερο) της δική του?
Το σίγουρο είναι ότι να λικνίζεσαι μπροστά σε κόσμο φορώντας ροζ φουλάρι θέλει @ρχίδι@ χεχε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.