εσυ που δεν πας καθολου τον Αλεχαντρινο βρηκες αυτη την φωτο για να αποθεωσης την ανεξαρτησια του ?
αλλου να κοιταξεις
στο κέντρο εχει ενα λευκό βελάκι, κάνε κλικ πάνω του.
καληνύχτα
εσυ που δεν πας καθολου τον Αλεχαντρινο βρηκες αυτη την φωτο για να αποθεωσης την ανεξαρτησια του ?
αλλου να κοιταξεις
Υπάρχει κάτι που ίσως τον σώζει και στο σήμερα,
Όταν είδα την παράσταση στην Επίδαυρο, πέρα από το μουσικό κομμάτι το οποίο ήταν άψογο κάτι ανάμεσα σε industrial και neo folk, το κεντρικό μήνυμα της παράστασης ήταν το "ελάτε όλοι μαζί μετρημένα να συμβιβαστούμε και να κάνουμε τα προαπαιτουμενα για να μείνουμε σταθεροί και κυρίαρχοι σε ένα ευρύτερο χώρο" ....μετάφραση δεν θα κάνω την πιάνετε εύκολα...
Πάνω που ήταν έτοιμες όλες οι ρουβιτσες να πεθάνουν στο χειροκρότημα και ενώ είχα χτυπήσει πίεση και ήμουν έτοιμος να μπουκαρω , κάτι ξεπρόβαλε μέσα από τα συντηρητικά κύτταρα του εγκεφάλου του αυγοκέφαλου.......
"Ναι βεβαια να συμβιβαστούμε αλλά καμία υποχώρηση δεν γίνεται αν η λογική δεν συμβαδίζει με τον έρωτα"
Ο καρ@@λης το ξέρει πως ο έρωτας είναι επανασταση.....
ειπε κανεις οτι η λογικη συμβαδιζει με τον ερωτα και δεν ακουσα
αλλα βρε παιδι οι Ρουβιτσες δεν τον ξερουν καν τον Νιονιο
το μονο που δεν ηξερα ειναι οτι ο ερωτας ειναι επανασταση
ηξερα οτι ειναι απλα μια ισχυρη επιθυμια για κατι ..
τωρα τι ειναι επανασταση σιγουρα δεν ειναι οι επαναστατες ...
αλλα μ αρεσεις Γιωργαρα
:flowers:
δεν έχεις διαβάσει ποτέ Ραφαηλιδη..
αλλα και άλλους, απο όπου το δανείστηκε και αυτός.
Ο έρωτας ειναι μια πράξη επαναστατικη, γιατί άραγες;
σκεπτόμενο παιδί εισαι, θα το βρεις :smile:
τι σκεπτομενο αφου δεν εχω διαβασει Ραφαηλιδη
GIYF
.αφού σου είπα ότι δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει για να το καταλάβεις.
Καλύτερα να το ανακαλύψεις μόνος σου! Δεν θέλω να σου στερησω την χαρά![]()
Υποχρέωση σε ποιόν, στον εαυτό του, στους άλλους; Όποιος έχει σχέση με δημιουργία (έστω και μικρή), ξέρει πως ποτέ το κίνητρο δεν είναι η υποχρέωση. Η δημιουργία είναι ανάγκη και όταν ο αποδέκτης, μέσα από το αποτέλεσμα, με τη δικιά του ανάγκη συναντήσει αυτή του καλλιτέχνη, τότε μιλάμε για τέχνη. Όσο για τα υπόλοιπα, τα αντιλαμβάνομαι ως προσωπική άποψη άλλα επουδενί σαν αδιαμφισβήτητο και νομοτελειακό αξίωμα.Η μονη υποχρεωση του δημιουργου ειναι να κανει το κεφι του...
.
αλλα δεν ακουσα κανεναν απο τους κυριους κατηγορους και αναλυτες του Σαβ
να αναφερθουν στο ποιο ουσιωδες τα τραγουδια του
και να μας αναλυσουν καποιο και ποσο ανοητο ειναι αυτο .
οχι δισκο τραγουδι
εεε γκουγκλαρεται τωρα ...ψαξτε ..
Απαντάς στις ερωτήσεις σου, οπότε γιατί ρωτάς;Φυσικα και ειναι προσωπικη αποψη , τι ειναι ? Αληθεια γιατι να αποσυρθει ? Και να αποσυρθει να κανει τι ? Να ασχολειται 10 ωρες την ημερα με ενα κηπο ?
Μου θυμιζει τις οπαδικες γκρινιες οταν ενας ποδοσφαιριστης ''γερασει'' πλεον η ενας ηθοποιος παιξει σε μαπα ταινια , οποτε θεωρειται οτι κολλαει ''ενσημα''.Οχι , να αποσυρθει και να το παιζει συνταξιουχος απο τα 40 για μην γκρεμιστει το ειδωλο που εχτισαν οι οπαδοι![]()
.... μέχρι και την αναγόρευση του προσωπικού μικρόκοσμου σαν το κέντρου του κόσμου όπου πρωταγωνιστής είναι ο εγωμανής, εγωκεντρικός με την υπερχειλίζουσα αυτοεκτίμηση.
Το ξαναλέω, δεν έχει νόημα ή ψυχανάλυση του δημιουργού....
...... εκτιμώ πως έπρεπε να σταματήσει όχι γιατί χαλάει την εικόνα του προς εμένα, η καταρρίπτεται ο μύθος του ή τα υπόλοιπα που εμφατικά αναφέρεις (σύνδρομα είναι κι' αυτά), αλλά για τον πολύ απλό και ουσιαστικό λόγο, ότι δεν είχε να πει κάτι παραπάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.