Περί Σαββόπουλου...

Το οποίο το βρήκα πρόσφατα σε κασέτα στον Ζαχαρία.. Τι hi-def και λαμπατες επανακυκλοφορίες..Στις σπηλιές κανονικά παρέα με τον πατήρ Κλεο. :)

Κασέτα!!! Πες μου τώρα αν υπάρχει περίπτωση να μην γίνεις σατανιασμένος φετιχιστής!!!!

Κασέτα!!! Πες μου τώρα αν υπάρχει περίπτωση να μην γίνεις σατανιασμένος φετιχιστής!!!!

Μιας και ήρθε η κουβέντα στις κασέτες να σου πω ετεροχρονισμένα ότι τελευταία την βρίσκω καλύτερα τις μεταμεσονυκτιες ώρες να ακούω blues χαμηλόφωνα αλλά με τις πρωτόλειες παραγωγές..Ούτε remasters ούτε τίποτα.

Να,τώρα ακούω Howlin' Wolf και την έχω καταβρει...Άλλη αίσθηση..Ούτε να κάθεσαι να ψειρίζεις τα πιατίνια ούτε τίποτα...Εσύ και ο δημιουργός.

Ενδιαφέρον γιατί ο Μουτσης είναι σοβαρός σαν άνθρωπος αλλά
ξέρουμε ποιά είναι "όλα αυτά που λέει ειδικά για το Χατζιδάκι" Σπύρο?

Ενδιαφέρον γιατί ο Μουτσης είναι σοβαρός σαν άνθρωπος αλλά
ξέρουμε ποιά είναι "όλα αυτά που λέει ειδικά για το Χατζιδάκι" Σπύρο?

Εννοείται...Screen save έκανα..Να το βίντεο .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν όντως ο Μούτσης έγραψε αυτά τα πράγματα γι' αυτά που ακούγονται στο video τότε χάνω πάσα ιδέα.
Όχι για το Σαββόπουλο βέβαια.

Ο Σαββόπουλος απώλεσε την ιδέα από μόνος του...Κράτησε την μάσα και τις επιχορηγήσεις ..
Και την Καλομοίρα ..Ξέχασα.

Re: Απάντηση: Re: Moυσεία

Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Σαββόπουλο, πλην επειδή έτυχε και έχω γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο τον Μούτση, ο τελευταίος είναι λίγο κουκουρούκου, τουλάχιστον στην κοινή θέα... Μέσα του δεν ξέρω με τι δαίμονες παλεύει... Σαν δημιουργός είχε τον θαυμασμό μου, σαν προσωπικότητα είναι στα όρια του κωμικού.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα είναι σοβαρά οράματα τώρα αυτά που είπε; Έχουν καμία σχέση μ´ αυτά που αναφέρει ο Σαββόπουλος στο συγκεκριμένο video;
Και βρήε αφορμή απο μια, θετική βεβαίως, αναφορά στο Χατζηδάκι για να μας πεί οτι αυτός ήταν απ´ τους εκλεκτούς που καθόταν στο τραπέζι του Μάνου, στο GB βεβαίως βεβαίως, ενώ ο Σαββόπουλος όχι;
Αν αυτό δεν είναι κατηνιά τί είναι;
Ίσως βέβαια να είναι κι αυτός ένας τρόπος να ασχοληθεί και κάποιος μαζί του μετά από 45 χρόνια.

μια χαρά σοβαρά είναι...
το όλο στημένο και σκηνοθετημένο βίντεο του Σαββόπουλου υποδηλώνει καλή σχέση Διονύση Μάνου (ευσεβεις πόθοι), που ακριβώς όπως θέλει να πει ο Μούτσης δεν υπήρξε ποτέ.
Αλλωστε δεν ξεχνάμε και το ιστορικό παράπονο: Χατζηδάκια μ´Θοδωράκια μ' σεις τρώτε κι πίνετε κι μενα μι τρώει αρκούδα....

Που είδες να μιλάει για σχέση;
Διαπιστώσεις και δικά του συμπεράσματα πάνω σε συγκεκριμένο τραγούδι του κάνει.

μια χαρά σοβαρά είναι...
το όλο στημένο και σκηνοθετημένο βίντεο του Σαββόπουλου υποδηλώνει καλή σχέση Διονύση Μάνου (ευσεβεις πόθοι), που ακριβώς όπως θέλει να πει ο Μούτσης δεν υπήρξε ποτέ.

Από το στόμα μου το πήρες..Λέγεται και καπηλεία αλλιώς...
Αλλά εγώ είμαι και μικρός για να εκφέρω γνώμη..Οι Jethro Tull το ξέρουν καλύτερα.

Επιστολη Χατζιδακι στην ελευθεροτυπια
«Αγαπητή Ελευθεροτυπία,

Συγχωρέστε με αν σας φανώ λίγο ανεπίκαιρος ως προς το θέμα που έρχομαι να σας απασχολήσω. Μεσολάβησαν οι δημοτικές εκλογές και φυσικά η σημασία τους υπήρξεν ισχυρότερη από τη έκπληξη που δοκίμασα παρακολουθώντας την εναρκτήρια εκπομπή του κ. Σαββόπουλου, όπου έλαμψε η αγωγή και το επίπεδό του.

Ο κ. Σαββόπουλος, θέλοντας να κοινοποιήσει δημοσίως, την όχι δημοσίως εκφρασθείσα επιθυμία μου, να μην μεταχειριστεί τη μουσική μου στις εκπομπές του, βρήκε την ευκαιρία να ειρωνευτεί την άρθρωσή μου με την κάπως ανορθόδοξη προφορά μου στο γράμμα Ρο. Τόσα χρόνια μιλούσα από το Τρίτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου και κανείς δε βρέθηκε -φίλος κι εχθρός- να σταθεί στην ιδιοτυπία της προφοράς μου. Και μόνον ο κ. Σαββόπουλος την επισήμανε. Τί οξυδέρκεια! Πρέπει ακόμη να προσθέσω πως δεν μου διέφυγε η ισχυρή δόση ειρωνείας και αναίδειας που περιείχε ο ίδιος στη συνομιλία του με τον κ. Θεοδωράκη.

Κατόπιν αυτών, του απαγορεύω όχι μόνο τη χρήση της μουσικής μου, αλλά και την απλή αναφορά του ονόματός μου στις τόσον εγωπαθητικές εκπομπές του. Θα φροντίσω και νομικά να κατοχυρωθώ. Είναι όμως θλιβερό, άτομα που κάποτε ξεκίνησαν με κάποιο ταλέντο, να καταλήγουν σε μια εξυπνάδικη χυδαιότητα για να καλύψουν έτσι τη ραθυμία τους και τη μουσική τους απραξία.»