Περί Slingbox...

Re: Slingbox SOLO ή Slingbox HD Pro?

Γιώργο θα προσπαθήσω να σου περιγράψω τη διαδικασία όσο καλύτερα μπορώ:
Αφού περάσεις όλα τα αρχεία στις διαδρομές όπως περιγράφησαν........

Ξεκινάς την εφαρμογή slingplayer και τρέχεις το setup assistant!
Από τα edit settings πας configure video sources και πατάς πάνω στην υποδοχή που έχεις συνδέσει (composite/svideo/component).
Eπιλέγεις standalone dvr σαν τύπος συσκευής κ πατάς next....
Manufacturer of dvr πατάς other .........πατάς next
select code βάζεις custom ..και βάζεις το V2010 στο enter custom code.(κεφαλαίο V).
Πατάς test remote για να δεις αν ανταποκρίνεται το power on/off

Aυτά εν ολίγοις (βασισμένα σε win πάντα ,αλλά βλέπω κ στα mac δεν αλλάζει η διαδικασία.
όλη η διαδικασία γίνεται μέσα από το slingplayer (για win 2.0.4.521).

This ZIP file contains 2 BIN files.

V2010_PL.bin for USA (NTSC) Slingboxes
V2010_RV.bin for non-US (PAL) Slingboxes -------->αυτό θα βάλεις εσύ αν έχεις αγοράσει το ευρωπαϊκό

επιβεβαιωνω και εγω πως δουλευoυν αψογα και σε περιβαλλον win7 και στο iphone ολες οι λειτουργιες του remote control (για το slingbox classic) οποτε λογικα και για το pro hd

επιβεβαιωνω και εγω πως δουλευoυν αψογα και σε περιβαλλον win7 και στο iphone ολες οι λειτουργιες του remote control (για το slingbox classic) οποτε λογικα και για το pro hd

Το slingplayer mobile for iphone είχα την εντύπωση πως έπαιζε μόνο στο solo & to pro-hd

http://support.slingbox.com/get/KB-2000090.html

Γεια σας το περασα σε PC w7 αλλα μου εμφανισε το remote control αλλα δεν δουλευει

Θα ήθελα να σας ζητήσω την βοηθεια σε 2 θέματα:

1) Έχεις κανεις remote control files για τον MPEG4 αποκωδικοποιητή του Πλαισίου¨TURBO-X HD 2000"? Προσπάθησα να φτιάξω μόνος μου, αλλά μόνο το πλήκτρο 8 δουλεύει , αν κ το συστημα μου ειπε πως τα πηρε ολα..

2) Πιάνω τα πάντα μια χαρά μέσω coaxial/digital antenna, εκτος απο ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 που ΔΕΝ έχω ήχο. Είναι επειδή ο ήχος είναι ακόμη MPEG2 στα κρατικά? Τι λύση προτείνετε? Πήρα τον HD 2000 , για να τα περνω κομπλε ηχο μέσω component είσοδο και όχι tuner, αλλά δεν λειτουργεί το remote.

Μήπως παίζει ρόλο η χώρα? Δοκίμασα να βάλω Γερμανια, Ολλανδια, Αυστρία αλλά ήχο δεν πήρα. Ελλάδα δεν την εχουν προγραμματίσει ακόμη για ψηφιακά οπότε άσκοπο να τη βάλεις..

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας για ένα θέμα που με πονοκεφαλιάζει καιρό..

Eνδεικτικά:
Hardware version: 2.49.0 Ευρωπαϊκό
Hardware version: 1.0.0 Αμερικάνικο

Για το πως τα ξεχωρίζεις εξωτερικά δεν έχουν κάποια διαφορά, υποτίθεται από κει που τα αγοράζεις είναι συμβατά !

μολις πηρα ενα με Hardware version: 2.49.0 πως κατεβαζω τα ψηφιακα καναλια μονο τα αναλογικα εχει στο ANT IN

Το βυσμα ειναι κανονικης κεραιας αρσενικο θηλυκό

ευχαριστω

μολις πηρα ενα με Hardware version: 2.49.0 πως κατεβαζω τα ψηφιακα καναλια μονο τα αναλογικα εχει στο ANT IN

Το βυσμα ειναι κανονικης κεραιας αρσενικο θηλυκό

ευχαριστω

ρύθμισες από εδώ ?

Attachments

• prohd.JPG
    prohd.JPG
    45.7 KB · Views: 90

δεν μου δινει την επιλογη digital μονο analog

εχει λογισμικο 2.1.80 hardware version 2.49.0

SB300-111

Η τελευταία έκδοση είναι αυτή....... γίνεται over the internet αυτόματα.
Από κάποια έκδοση λογισμικού κ μετά προστέθηκε αυτή η δυνατότητα, δεν θυμάμαι ποια, πιθανών να χρειαστεί να την κάνεις χειροκίνητα.
Από κει κ μετά θα τις πέρνει αυτόματα.
Αν δεν κάνω λάθος όπως ανέφερε ένας άλλος φίλος εδώ, η δυνατότητα για mpeg4 digital tv δόθηκε με τα τελευταία λογισμικά.

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    6.1 KB · Views: 77

τι να κανω δηλαδη να βρω αλλη αναβαθμιση ? πως γινετε με την τελευταια να μη εχει την επιλογη digital και να ψαχνει τα καναλια της digea ?

τι να κανω δηλαδη να βρω αλλη αναβαθμιση ? πως γινετε με την τελευταια να μη εχει την επιλογη digital και να ψαχνει τα καναλια της digea ?

Μα η 2.1.80 που έχεις δεν είναι η τελευταία (κυκλοφόρησε η 2.1.320).
Βάσει αυτού βέβαια θα έπρεπε να σου παίζει.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1424012&postcount=178

Όταν έκανες το register ποια χώρα δήλωσες ;
Παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Μα η 2.1.80 που έχεις δεν είναι η τελευταία (κυκλοφόρησε η 2.1.320).
Βάσει αυτού βέβαια θα έπρεπε να σου παίζει.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1424012&postcount=178

Όταν έκανες το register ποια χώρα δήλωσες ;
Παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

αγγλια

το εκανα τζιφος εκανε και αναβαθμιση στην τελευταια τιποτα κατι αλλο ?

ακυρο αλλαξα χωρα σε ολλανδια και ολα καλα

Καλησπερα εχω μια απορια για το συγκεκριμενο μηχανημα.Το ενα κομματι εχει εισοδους για να συνδεσουμε αυτο που θελουμε.Το δευτερο κομματι εχει εξοδους για συνδεση με τηλεοραση η πρεπει να παρακολουθουμε το προγραμμα απο Η/Υ μεσω i.p αν καταλαβα σωστα ;

Tα μοντέλα έχουν εισόδους κ εξόδους για να κάνεις Passthrough το σήμα και στην δικιά σου τιβι.
Η δουλειά της συσκευής είναι να παίρνει το σήμα που δέχεται στις εισόδους, να το επανακωδικοποιεί αναλόγως της γραμμής μας και να το στέλνει δικτυακά είτε μέσα στο εσωτερικό μας δίκτυο είτε σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μέσω ίντερνετ.

Καλησπερα και απο μενα.θελω να παρω ενα slingbox pro hd για να μεταφερω την εικονα του δορυφορικου δεκτη αποντο σπιτι στο γραφειο μου. Βρηκα αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Sling-Med...Freeview_RL&hash=item4aadb6f770#ht_5434wt_988 αλλα καταλαβα οτι ειναι αμερικανικο. Τι προβληματα θα συναντησω αν το παρω;