Περί Slingbox...

Υπάρχει περίπτωση να δυσκολεύει τον αδελφό μου στο internet οταν θα κάνει streaming; Ρωτάω γιατί οταν κάνουμε πχ upload απο torrents μας επηρεάζει γένικα στο σερφαρισμα παρότι δεν χρησιμοποιεί download. Έχεις προσέξει κάτι τέτοιο; Γιαυτο και ρώτησα αν έχει ρύθμιση, ετσι ώστε αν υπάρξει πρόβλημα να ρίξω το bandwidth.
 
Εξαρταται τη συνδεση. Εχω 100mbps πανω και κατω οποτε δεν επιρρεαζεται, αλλα αν μιλαμε για μια απλη dsl, ναι θα την κατακεραυνωσει οποια ρυθμιση και να εχεις.
 
Μια γρήγορη ερώτηση αν κάποιος έχει αντίστοιχο setup: Slingbox 500 + δέκτης ΟΤΕ TV μέσω HDMI και 24άρα γραμμή DSL. Πόσο ικανοποιητικό είναι το αποτέλεσμα;
 
έχεις κάνα νεότερο?σκέφτομαι για το Μ2...διαβάζω ότι πρέπει ο δεκτης να έχει έξοδο component για να δεις σε HD ...ισχύει?
 
Ναι. Αλλιως πολυ συγκεκριμενοι HDMI to Component adaptor που να μπορουν να διαχειριστουν το hdcp, οι οποιοι ειναι ακριβοι.
 
Το 350 με τα Μ1/Μ2 δυστυχως κανουν διαφορετική διαχειριση hdcp. Με hdfury και με αλλο ενα κινεζικο ειναι εξακριβωμενο πως λειτουργει. Θα δοκιμασω και αυτο που προτεινεις, αν και 3 μεχρι τωρα εχουν επιστραφει..

Edit: Υπαρχει αυτο που λες στο ebay για 70 λυρες, οποτε μαλλον θα εχουν μυριστει πως δουλευει με sky και το χτυπανε..
 
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως το Μ2 έχει θέμα με το HDCP. Νόμιζα ότι η σύνδεση μέσω component δεν υποστηρίζει αυτό το κλείδωμα και ότι το κόβει ο παραπάνω μετατροπέας...
Διόρθωση: μάλλον το splitter το κόβει.
 
Last edited:
Αν ξαναβρεις τον adaptor στειλε μου ενα μηνυμα. Θα ηθελα να τον δοκιμασω. Δε παιζει να δωσω ομως 70 λυρες.
 
Βρήκα αύτο : https://www.amazon.de/Esamconn®-Com...=1475505512&sr=8-5&keywords=hdmi+to+component που αν και ολόιδιο εμφανισιακά, δεν σημαίνει ότι έχει ίδια ηλεκτρονικά. Αυτό όμως που μου αρέσει είναι ότι υποστηρίζει HDCP 1,2 όπως και το δικό μου. Αν χρειάζεσαι και splitter, εγώ είχα πάρει αυτό: https://www.amazon.co.uk/dp/B00LM4IJ60/ref=pe_385721_51767431_TE_dp_1 το οποίο δείχνει διαθέσιμο.
 
Eχω ηδη 2-3 strippers. Ο adaptor του component ειναι το προβλημα. Δυστυχως ολα εχουν προελευση Κινα με εχουν μηδενικο documentation και φυσικα μοιαζουν το ιδιο..
 
καλησπέρα! εχω ενα slingbox m1 και δεν μου παίζει το control για nova, ειδα ο kostikos έχει τα ιδια,, τι πρεπει να βάλω για control? ευχαριστω!
 
Καλησπερα και καλωσορισες. Ποιον δεκτη εχεις; Πρεπει να επιλεξεις custom remote. Θα ανεβασω τα αρχεια το απογευμα οταν παω σπιτι.
 
Για τους Pace- 865 και αναβαθμισμενο 831, μπορει να χρησιμοποιηθεί αυτό το config file για το τηλεκοντρολ. Αποσυμπιεσε το αρχειο και χρησιμοποιησε το V2010_PL.bin. Για την εγκατασταση του ακολουθησε τις οδηγιες απο εδώ.
 
Ενα μεγάλο μπράβο στο φίλο Κωστή(kostikos) για την βοήθεια προς τους υπολοίπους !!!!! :SFGSFGSF:
Προσωπικά ήταν από τις τελευταίες μου αλλαγές - αναβαμίσεις με 4 slingbox 500 (red edition) . Σίγουρα το hdmi τον κάνει να διαφέρει όπως και η μη χρήση του IR για τον έλεγχο των καναλιών μέσω slingplayer !!!!
Καλό Σαβ/κο σ'όλους εύχομαι από την Μεγαλόνησο. :fahne90:
 
Καλησπερα! Εισαι σε τοπικο δικτυο; Μου εχει συμβει κ μενα αυτο. Βγαλε το Μ1 απο τη πριζα για καποια δευτερα κ ξαναδοκιμασε.

Να 'σαι καλα Κύπρο! Δεν ειναι τιποτα, ολοι αλληλοβοηθουμαστε!!
 
ναι σε τοπικό lan ειμαι, το εχω βγαλει απο το ρευμα αλλα κάνει το ιδιο. 1 κλικ πριν το τελος...