Φίλιππος Φ.
Supreme Member
Re: Απάντηση: Περί spiderbox
Ελα Πάνο, να πλασάρουμε εγώ τον AZBox Premium Plus κι εσύ τον VU+ Duo, να κάνουμε ένα banιο ξεγυρισμένο, να ισιώσουμε.... :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Πέραν της πλάκας, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να έχουμε διακριτούς ρόλους ... όσο τα επιχειρήματα μας είναι πειστικά και με λογικό υπόβαθρο, θεωρώ δεδομένο οτι θα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Η ημέρα που θα διαψευστεί αυτή μου η πεποίθηση, θα είναι και η τελευταία μέρα μου στο forum.
Ηδη ο Άλεξ το ξεκλείδωσε το θέμα...
Φίλιππος
ΥΓ:
fftopic: Αλήθεια με αυτό το Prodelin to 1,80 τί έκανες τελικά ?
Αυτή η συστηματική αλλοίωση του username μου από τη διαχειριστική ομάδα είναι απαράδεκτη!
(αστειεύομαι φυσικά)
Επί της ουσίας, νομίζω πως τα ποστ που έκαναν κι άλλα μέλη αλλά και η τελική απόφαση να ξανανοιχτούν τα thread, δικαιώνουν το αρχικό μου ποστ. Αυτό προς απάντηση στον "Super Moderator" για το ποιος είναι ο "ρόλος" μου.
Ελα Πάνο, να πλασάρουμε εγώ τον AZBox Premium Plus κι εσύ τον VU+ Duo, να κάνουμε ένα banιο ξεγυρισμένο, να ισιώσουμε.... :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Πέραν της πλάκας, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να έχουμε διακριτούς ρόλους ... όσο τα επιχειρήματα μας είναι πειστικά και με λογικό υπόβαθρο, θεωρώ δεδομένο οτι θα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Η ημέρα που θα διαψευστεί αυτή μου η πεποίθηση, θα είναι και η τελευταία μέρα μου στο forum.
Ηδη ο Άλεξ το ξεκλείδωσε το θέμα...
Φίλιππος
ΥΓ: