Περί spiderbox

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Περί spiderbox

Αυτή η συστηματική αλλοίωση του username μου από τη διαχειριστική ομάδα είναι απαράδεκτη!

(αστειεύομαι φυσικά)

Επί της ουσίας, νομίζω πως τα ποστ που έκαναν κι άλλα μέλη αλλά και η τελική απόφαση να ξανανοιχτούν τα thread, δικαιώνουν το αρχικό μου ποστ. Αυτό προς απάντηση στον "Super Moderator" για το ποιος είναι ο "ρόλος" μου.

Ελα Πάνο, να πλασάρουμε εγώ τον AZBox Premium Plus κι εσύ τον VU+ Duo, να κάνουμε ένα banιο ξεγυρισμένο, να ισιώσουμε.... :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πέραν της πλάκας, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να έχουμε διακριτούς ρόλους ... όσο τα επιχειρήματα μας είναι πειστικά και με λογικό υπόβαθρο, θεωρώ δεδομένο οτι θα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Η ημέρα που θα διαψευστεί αυτή μου η πεποίθηση, θα είναι και η τελευταία μέρα μου στο forum.

Ηδη ο Άλεξ το ξεκλείδωσε το θέμα...

Φίλιππος

ΥΓ: :offtopic: Αλήθεια με αυτό το Prodelin to 1,80 τί έκανες τελικά ?

Το έργο το έχω ξαναδεί πολλές φορές. Και αναλύω...

Στο θέμα του τεκβιου ήμουν συνέχεια στο παρακαλετό στα περισσότερα μέλη να μην αναφέρονται σε "υπόγειες δραστηριότητες" του δέκτη.

Αναγκάστηκα πριν κάποιους μήνες να ζητήσω από τον διαχειριστή της κατηγορίας να κλειδώσει το θέμα γιατί μία μεγάλη μερίδα μελών δεν έβαζε μυαλό...

Φροντίστε οι κάτοχοι του spiderbox να μην φτάσετε σε αυτό το σημειο που έφτασα εγώ και προφυλάξτε το νήμα και τον χώρο που μας φιλοξενεί....

Απάντηση: Re: Περί spiderbox

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά συμφέροντα στον χώρο και όσοι κάνουμε το χόμπι μας κινδυνεύουμε να "χαρακτηριστούμε".
Τουλάχιστον εδώ (Avclub) ΔΕΝ υπάρχουν συμφέροντα και αυτό το γνωρίζεις καλά.
Εαν υπήρχαν, τουλάχιστον εγώ, δεν θα ήμουν στο πόστο που βρίσκομαι σήμερα.
Ο χομπίστας διατηρεί το δικαίωμα να "μάχεται" για τους δέκτες και τα παρελκόμενα τους, πράγματα για τα οποία έριξε χρήμα για να τα αποκτήσει.
Κάποιοι άλλοι "χομπίστες" ξεχωρίζουν από μακριά.

Re: Απάντηση: Περί spiderbox

ΥΓ: :offtopic: Αλήθεια με αυτό το Prodelin to 1,80 τί έκανες τελικά ?

Τίποτα. Έβγαινε τελικά πολύ ακριβό για τις δυνατότητές μου. Κάποια στιγμή θα πάω στο Mabo, τώρα που αρχίζει να καλοκαιριάζει μάλλον θα το προχωρήσω.

:offtopic:

Τουλάχιστον εδώ (Avclub)
Κάποιοι άλλοι "χομπίστες" ξεχωρίζουν από μακριά.
Nα αυτα λες τωρα και θα ξεκινησουμε αλλα εργα παλι, ωρες ωρες δεν μπορω να σε καταλαβω. Τεσπα εχω μεγαλο :grinning-smiley-043στο προσωπο σου, και ας εκανα μπανιο καμια φορα εκει που δεν επρεπε. Απο οτι καταλαβα ο ενας θα βγαζει το ματι του αλλου.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά συμφέροντα στον χώρο και όσοι κάνουμε το χόμπι μας κινδυνεύουμε να "χαρακτηριστούμε".
τωρα το πες καλα.
Εμενα με κανανε συκοφαντη, κλεφτη, εμπορα, σερβιτορο, τσαμπαζακο διοτι τα περνω απο την sat sonix, και πολλα αλλα.
Αλλα κανεις δεν βγηκε να πει, τι μακακιες ειναι ολες αυτες που λενε για το παιδι. Χωρις στοιχεια ο καθενας λεει οτι μακακια του κατεβει στο νετ, οποτε
σε ενα πραμα δεν συμφωνο με την αποφαση του αλεξ, τα μπαν τα μπουμ αυτα ηταν για αλλες εποχες. Ο Πανος για μια ακομα φορα ειπε τα πραματα με το Α και το Ω, και μπραβο του για αλλη μια φορα ακομα. Και δεν κρυβω να πω οτι δεν μου κατσε απο την αρχη, ετσι πως μπηκε με φορα μεσα στο φορουμ.

Aδιαφορω για τον Spiderbox και τις "χαρες" του αλλα χαιρομαι ιδιαιτερα που δε βλεπω τακτικες "αποφασιζoμεν και διατασσομεν" στη διαχειριση των θεματων του φορουμ.

Aδιαφορω για τον Spiderbox και τις "χαρες" του αλλα χαιρομαι ιδιαιτερα που δε βλεπω τακτικες "αποφασιζoμεν και διατασσομεν" στη διαχειριση των θεματων του φορουμ.

Και γιατί δηλαδή θα έπρεπε να εφαρμοστούν τέτοιες τακτικές ?

Τουναντίον, πιστεύω οτι ακόμα και τα ban μπορεί να μην είχαν πέσει αν υπήρχε ένας στοιχειώδης σεβασμός στους κανονισμούς που διέπουν το forum και τις παρακλήσεις των moderators.
Πιστεύω οτι δεν υπάρχει κανείς που να διαφωνεί οτι η ύπαρξη κανονισμών είναι αναγκαία. Μπορεί να μην συμφωνεί κάποιος με το περιεχόμενο, αλλά δεν νομίζω οτι διαφωνεί ως προς την ύπαρξή τους.
Για το δε περιεχόμενο, όπως όλα τα πράγματα σ' αυτή τη ζωή, είναι θέμα επιλογής: Ή το αποδέχεσαι και παίζεις το παιχνίδι με τους κανόνες που υπάρχουν, ή δεν το αποδέχεσαι και παίζεις αλλού, εκεί που οι κανόνες του παιχνιδιού θα είναι της αρεσκείας σου.

Το πιστόλι στο κεφάλι δεν το έβαλε ποτέ κανείς σε κανένα ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί spiderbox

Επί της ουσίας, νομίζω πως τα ποστ που έκαναν κι άλλα μέλη αλλά και η τελική απόφαση να ξανανοιχτούν τα thread, δικαιώνουν το αρχικό μου ποστ. Αυτό προς απάντηση στον "Super Moderator" για το ποιος είναι ο "ρόλος" μου.
Πάνο δε χρειάζονται θριαμβολογίες. Δεν πάρθηκε η Πόλη.. Μια παρέα σε ένα δημόσιο χώρο είμαστε.
Το ότι το παρόν thread παρέμεινε εξαρχής ορατό, είναι μέρος της δικής μου πολιτικής και τακτικής. Τα μηνύματα πέρασαν εκατέρωθεν. Κανένας δεν έδωσε απάντηση σε κανέναν..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί spiderbox

Πάνο δε χρειάζονται θριαμβολογίες. Δεν πάρθηκε η Πόλη.. Μια παρέα σε ένα δημόσιο χώρο είμαστε.
Το ότι το παρόν thread παρέμεινε εξαρχής ορατό, είναι μέρος της δικής μου πολιτικής και τακτικής. Τα μηνύματα πέρασαν εκατέρωθεν. Κανένας δεν έδωσε απάντηση σε κανέναν..

Δε θριαμβολογώ. Όμως ενοχλήθηκα όταν ένα post με ένα κατεβατό επιχειρημάτων αγνοείται και έρχεται ο "Super Moderator" να ρωτήσει αν γνωρίζω ποιος είναι ο ρόλος μου. Οπότε η εξέλιξη με αφήνει να αισθάνομαι το λιγότερο δικαιωμένος για αυτά που έγραψα.

αγαπητέ μου
μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.
Δεν με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα όταν εδώ υπάρχουν κανόνες και οι υπεύθυνοι διαχειριστές προσπαθούν να τους εφαρμόσουν και φυσικά όταν διακυβεύονται ζητήματα συντήρησης του χώρου που σας φιλοξενεί ή δοκιμάζονται οι νομικές ευθύνες των ιθυνόντων εδώ μέσα.
Προσωπικά δεν γνωρίζω τι κάνει ο συγκεκριμένος δέκτης και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω.
Με ενδιαφέρει όμως να συνεχίσει να υπάρχει ο χώρος αυτός και δέχομαι χωρίς δεύτερη κουβέντα τις παρατηρήσεις και τους ενδοιασμούς του αρμόδιου διαχειριστή που γνωρίζει τα πράγματα - γι αυτό είναι και στη θέση αυτή.
Αυτό θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να το κάνετε και εσείς και όλα τα μέλη.
Οι διαχειριστές δεν είναι μπαμπούλες. Φροντίζουν γιά την καλή λειτουργία και το "γενικότερο συμφέρον" του χώρου.

Το νομικό πλαίσιο που διέπει τον χώρο αυτό μου δίνει το δικαίωμα να διαγράψω ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση και λογαριασμούς μελών και θέματα ολόκληρα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν επωφελούμαι του δικαιώματος αυτού, και τις περισσότερες φορές επαφίεμαι στις ενέργειες των διαχειριστών.

Σεβαστείτε τον χώρο που σας φιλοξενεί, ώστε να βρίσκεται και αύριο εκεί που τον αφήσατε όταν πατήσατε το logout...

Η συζήτηση επί του θέματος έχει εξαντληθεί και δε χρειάζεται περεταίρω αντίλογος γιατί δεν οδηγεί πουθενά.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Off topic: Σήμερα μου επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στο alsat forum μετά από διαφωνία που είχα με τον "john 78" [ο οποίος μου απέδωσε αρκετούς κολακευτικούς χαρακτηρισμούς] για το δέκτη spiderbox 9000. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο "teomad" υπογραμμίζοντας πως "τα ban τα κάνουν σε άλλα fora, μη φοβάσαι εδώ τίποτα". Θα ήθελα να συγχαρώ το alsat forum για τις δημοκρατικές μεθόδους του και την ευκαιρία που δίνει σε όλους να εκφράσουν την άποψή τους.:SFGSFGSF:

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Κάνεις λάθος. :grinning-smiley-043
Εδώ επικρατούν χουντικές διαδικασίες. Εκεί οι δημοκρατικές. Μπαν και κάτω! (lol)

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Off topic: Σήμερα μου επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στο alsat forum μετά από διαφωνία που είχα με τον "john 78" [ο οποίος μου απέδωσε αρκετούς κολακευτικούς χαρακτηρισμούς] για το δέκτη spiderbox 9000. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο "teomad" υπογραμμίζοντας πως "τα ban τα κάνουν σε άλλα fora, μη φοβάσαι εδώ τίποτα". Θα ήθελα να συγχαρώ το alsat forum για τις δημοκρατικές μεθόδους του και την ευκαιρία που δίνει σε όλους να εκφράσουν την άποψή τους.:SFGSFGSF:

Ε σιγά, εμένα μου έκανε διαφήμιση ο teomad στο sdtv !!!!!:flipout::flipout:

o tempora, o mores ....

Γράφτα στο χιόνι Ακη, δεν αξίζει ουτε κάν να το σκέφτεσαι !

Sorry που επεμβαίνω φίλε Serafeim (δε με αφορά άλλωστε) αλλά στο φόρουμ που αναφέρεσαι δεν δείχνεις να είσαι ban...

Oups σόρρυ γραψε λάθος μόλις είδα ότι δεν μπορώ να σου στείλω pm...

Last edited:

Ε μα και συ ρε Ακη !Μιλάνε έτσι στα fanboy ?

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

@καρακωστας
Είμαι κατά των κινήσεων ban την στιγμή που οποιοσδήποτε γράφει για ότι θέλει δορυφορικά πάντα χωρίς να προσβάλει τους συνομιλητές του
Δυστυχώς σε ποστ που έκανα στο άλλο forum κατάλαβα ότι ήμουν τ λάθος και είδα ότι υπάρχουν μεταφραστές των συζητήσεων και ίσος αυτός είναι ο λόγος του αποκλεισμού σου από εκείνο το forum(θα κάνω προσπάθεια να επανέλθεις αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα το καταφέρω) ει
@ΑΛΕΧ Τ
Ο συγκεκριμένος αποκλεισμός που επέβαλες ήταν άδικος και θα ήθελα να μάθω ποιος ήταν ο λόγος την στιγμή που δεν έγραψα κάτι ώστε να σε προσβάλω η να προσβάλω άλλο μέλος του Forum η ακόμα να μεταφέρω θέματα που δεν επιτρέπει ο χώρος που με φιλοξενεί
@davinci δεν είμαι fan κανενός δέκτη
Γράφω μόνο για ότι διαθέτω
@malacudi να σε ευχαριστησω από την θεση μου για την αντιδραση σου και το ανοιγμα του thread καθος και να(καταδικασω)ολους που σου επιτεθικαν
Το μονο που κερδισε το δορυφορικο section ηταν να τους γνωρισουμε
@επίσης να ευχαριστήσω και τα μέλη που μας υποστιρηξαν
Τελος ο john 78 από ότι εμαθα μετα από τον ολοκληροτικο αποκλεισμο του από το forum sdtv είναι αποκλεισμενος μονιμα και από το εδώ χωρο
Καλα θα κανουν οι αρμοδιοι των Ελληνικων δορυφορικων forum να καθισουν σε τραπεζι

Ευχαριστω πολυ

Status
Not open for further replies.