Περι συνοδευτικών του benq w1070

Ει..3dάκια δώσε link...:)
Κωστα πηρα το τελευταιο σε διαθεσιμοτητα,τωρα δεν το εχει
αλλα οπως ειπα θα μου κοστισει οσο 2 γυαλια 127 ευρο
30ευρο μεταφορικα και 17 ευρο αντικαταβολη.τα 17 ευρο της αντικαταβολης μπορεις αν πληρωσεις με καρτα η μεταφορα μεσω τραπεζης να τα γλυτωσεις
ειμαι πελατης σε αυτο το μαγαζι εδω και 2 χρονια

https://www.alternate.de/html/product/BenQ/3D_Shutterbrille/1060573/?tk=10&lk=6353

Ευχαριστώ Γιώργο..ας σου έρθουν με το καλό να μας πεις εντυπώσεις..

O yiobi ειμε οτι το δικο του κλειδωσε μια χαρα,ενα 10μ,το οποιο μαλιστα απο οτι καταλαβα ηταν ενα spare κομματι του..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/105973-Benq-W1070-Unboxing/page2
Επιβεβαιώνω ότι και το δικό μας 10μ δουλέυει κανονικά 1080 60p , δεν έχω το λινκ πρόχειρο τώρα αν θέλεις πόσταρε το μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος. Υπόψην δεν μπορώ να το τεσταρω σε 3d bluray ακόμα

και εγω επιβεβαιωνω με τη μονη διαφορα οτι δεν ειναι συνδεμενο στον ενισχυτη αλλα στο οππο hdmi 1-benq hdmi 1
αυτο 17,60
http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=14_656&products_id=10811

οικονομική επιλογή.... γιατί όχι!!
μάλλον θα κάνω παραγγελία στο σταυριανό!!
ελπίζω να δουλέυει και πάνω στον όνκυο.
thanks my friend vazele!!!

ελπιζω να σου κλειδωνει,εγω στον δικο μου που δεν ειναι 3d εχω ενα απλο hdmi 1.3 οππο 93 hdmi 2-ονκυο 875 hdmi 2 για να βγαλω τον ηχο dts-hd ma-TrueHD
καλες θεασεις Νικο

ελπιζω να σου κλειδωνει,εγω στον δικο μου που δεν ειναι 3d εχω ενα απλο hdmi 1.3 οππο 93 hdmi 2-ονκυο 875 hdmi 2 για να βγαλω τον ηχο dts-hd ma-TrueHD
καλες θεασεις Νικο

Γιώργο,δηλαδή,ένα απλό 1.3 παει στον ενίσχυση σου 1.3 για hd ήχο και αυτό είναι 1.4 το οποίο παει κατευθείαν στον προβολεα;κλειδώνει κανονικά στο 3d?πολύ καλή τιμη..
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω με το htpc μου

Κωστα επειδη ο ονκυο δεν ειναι 3d (εχει 1 hdmi out και 4 hdmi in)εκμεταλευομαι το οππο 93 που εχει δυο hdmi out,το 10μ 1.4 παει oppo hdmi 1 και στον benq hdmi 1,το 1.3 για hd ήχο oppo hdmi 2 παει στον ονκυο hdmi 2,εχω και ενα 1.3 10μ και παει benq hdmi 2 και στον onkyo hdmi out,
ελπιζω να εγινα κατανοητος
δεν εχω δοκιμασει ακομα να σου την αληθεια σε 3d λογω μη υπαρξης γυαλιων,αλλα λογικα θα περναει

Κωστα επειδη ο ονκυο δεν ειναι 3d (εχει 1 hdmi out και 4 hdmi in)εκμεταλευομαι το οππο 93 που εχει δυο hdmi out,το 10μ 1.4 παει oppo hdmi 1 και στον benq hdmi 1,το 1.3 για hd ήχο oppo hdmi 2 παει στον ονκυο hdmi 2,εχω και ενα 1.3 10μ και παει benq hdmi 2 και στον onkyo hdmi out,
ελπιζω να εγινα κατανοητος
δεν εχω δοκιμασει ακομα να σου την αληθεια σε 3d λογω μη υπαρξης γυαλιων,αλλα λογικα θα περναει

Γιώργο το κατάλαβα το κόλπο σου αλλά θα περιμένω μέχρι να μας πεις αν κλειδώνει σε 3d αλλιώς δεν κουνιέμαι...-bye-

το καταλαβαινεις Κωστα,και η αναλυση αλλαζει και το βλεπεις αν ανοιξεις τις πληροφοριες του μικρου 1920Χ2209 κατι τετοιο

μαζί σας..απλά ρωτάω για σιγουριά...οπότε?πάει και το καλώδιο...περιμένουμε εντυπώσεις από τα γυαλιά που έχετε..

Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

τωρα ειμαι ετσι

Uploaded with ImageShack.us

Πω πω, το ντουμανι παει συννεφο.
Πανε τα οπτικα του προβολεα απο την πρωτη μερα. :flipout:

Βλεπω καλα. ? Εχεις βαψει σκουρο ταβανι και πλαινους. ?
Ωραια (ζηλευω λιγουλακι)

Last edited: