Κύριοι ερώτηση τεχνικής φύσης:Κατά το κρέμασμα του προβολέα,θα πρέπει το pattern που υπάρχει στο μενού να εφαρμόζει ακριβώς στην περιοχή θέασης της οθόνης;
Όποτε θες φίλε και ότι θες!
Όταν λες κοκκινίζει το μαύρο,τι ακριβώς εννοείς?δεν υπάρχει μαύρο και έχει αποκτήσει κόκκινη χροιά?
Κατά τα άλλα δείχνουν εξαιρετική επιλογή..
Κώστα,το μαγαζί είναι το www.fanos.gr ,η σελίδα είναι υπο κατασκευή,αλλά μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και ήταν εξυπηρετικότατοι!Φανός λοιπόν,και όχι "φάρος" όπως εκ παραδρομής έγραψα..
ναι.. αντί για μαύρο, βλέπεις σκούρο κόκκινο.
αυτό γίνεται γιατί ο προβολέας χρησιμοποιεί red flash (πετάει ένα στιγμιαίο κόκκινο frame ανάμεσα στα κανονικά)
για να συγχρονίσει τα γυαλιά (αριστερό-δεξί μάτι)
Άλλοι προβολείς χρησιμοποιούν white flash και γι αυτό η εικόνα χωρίς γιαλιά φαίνεται πολύ φωτεινή και ξεθωριασμένη.
Στον δικό μας, χωρίς γυαλιά, αν το βάλεις σε τίτλους που να έχει μαύρο, βλέπεις αρκετά έντονο κόκκινο.
Ο ρόλος των DLP-Link γυαλιών είναι (μεταξύ άλλων) να έχουν κλειστά και τα 2 μάτια
κατά τη διάρκεια του Red-Flash
έ, άλλα το κανουν πολύ καλά (το κρύβουν τελείως) και άλλα (τα περισσότερα)
ανοίγουν λίγο πιο νωρίς το κλείστρο και βλέπεις στιγμιαία το κόκκινο frame
(Αυτή τουλάχιστον είναι η κατανόηση που έχω στο θέμα)
Όποτε θες,και ρακή καί εκλεκτους μεζέδες!Όχι Κώστα,ακόμα,λογικά απόψε αν και έχω πήξει στο φροντιστήριο...
Να ρωτήσω,με αυτά είμαστε εντάξει?
http://www.ebay.co.uk/itm/4-SainSon...3D_TV_Glasses_Accessories&hash=item2a1f312374
Ευχαριστώ πολύ...έχει πακέτο με λιγότερα κομμάτια? 2 ή 3?
Για τις λεπτομερεις αποδοσης ειναι ακριβως οπως τα λεει ο warewolf73. Εγω ειχα παρει αυτα. Οταν τα πηρα ειχε στοκ απο Γερμανια αλλα τωρα δεν βλεπω να εχει παρα μονο στην Κινα. Παιζουν και απο πωλητες στην Κινα απλα οποιος παρει να κοιταξει να ειναι τα 144Hz. Για τον W7000 δουλεψαν παρα πολυ σωστα και απο οτι διαβαζω και απο ξενα φορα δουλευουν τελεια για τον W1070 για FullHd 3d που θελει 144Ηz(δουλευει και στα 120Hz βεβαια).
Λάκη 32 ευρώ νομίζω...
Έχω την εντύπωση πως ναι..με τα μεταφορικα φανταζομαι,ε;
Νίκο,δεν ξέρω αν μας έδωσες link για το καλώδιο,αλλά αν δεν σου είναι κόπος δώστο ξανά...ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.