Περι συνοδευτικών του benq w1070

Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

τωρα μολις εδωσα και παραγγελια για επιτοίχια βάση που να βγαινει μπροστα απο τον τοιχο
αυτη εδω
http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=CMU-140-3628&cat_id=00401030#end

Μια χαρά!!

Ζήτα να στην στείλουν με Γ Τ.....θα πάρεις και ρέστα από κατοστάρικο!!!

μακρυα απο ΓΤ
οσο για το βαψιμο που εκανα το καλοκαιρι λες και ημουν μαγος για τον μικρουλη

Θύμισέ μας...με τι έβαψες?

Μα ειναι ολοφανερο.
Σκοτεινο blue το ταβανι, πορτοκαλοχρουν τον πισω τοιχο και κατι σε σοκολατο-καφε τους πλαινους.

a080.gif
[/URL] [/IMG]

ενα μινι review για τα Sainsonic 3d glasses που πήρα..
(88 τα 4 με τα μεταφορικα απο Κινα, σε 13 ημέρες από την παραγγελία, και ήρθαν στην πόρτα μου με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)

αρκετά ικανοποιημένος, έχουν όντως το ελάττωμα του να αφήνουν αρκετο red flash (το μαύρο κοκκινίζει)
φοριούνται άνετα, αν και ίσως κουράσουν στη μύτη με αρκετή χρήση
δύσκολα χάνουν συγχρονισμό

μέχρι στιγμής έχω δει μόνο SBS στα 1080i60, που σημαίνει 120hz
απο το pc που προσπαθούσα να δω bluray iso (24p -> 144hz στα γιαλια) δεν τα κατάφερα
ούτε με το PowerDVD, ούτε με το TotalTheater, θα το ξαναπροσπαθήσω..

επίσης αυτά που είδα ήταν full-screen 16:9, οπότε το κοκκινίζων μαυρο το βλέπεις μόνο στους τίτλους αρχής και τέλους..
είδα Men in Black 3 (ok, αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας), σκηνές από Avatar που είναι φανταστικό το 3D του
και το IMAX Under the Sea που όλη η φαμίλια είχε απεριόριστη πλάκα με τα επιφωνήματα και
τις προσπάθειες των μικρών (6 και 3) να πιάσουν τις ψαρούκλες μέσα στο σαλόνι!

Ειδικά στο 10' (αν θυμάμαι καλά) που βγαίνει ο Cod (ένας τεράστιος βακαλάος) και σε κοιτάει μες στη μάπα,
με κάνει και χαμογελάω ακόμα..

Εν ολίγοις, τα γυαλιά είναι άπαιχτο value for money.. με το κόστος ενός ζευγαριου BenQ D3 (όταν ερθουν)
είδαμε 3D όλη η φαμίλια, ή με ένα άλλο ζευγάρι που ειχαν έρθει να χαζέψουν το προβολικό

Βέβαια, μόλις βρω και κάποιο σε έστω διπλή τιμή που να παίζει αποδεδειγμένα καλύτερα, ίσως χτυπήσω 1-2

link αγοράς Sainsonic

πιστευω οτι εχω κεντραρει καλα και με τη βαση θα ειμαι τελεια,χωρις καθολου ζουμ φυσικα αυτο ηθελα και το πετυχα

(88 τα 4 με τα μεταφορικα απο Κινα, σε 13 ημέρες από την παραγγελία, και ήρθαν στην πόρτα μου με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)

αρκετά ικανοποιημένος, έχουν όντως το ελάττωμα του να αφήνουν αρκετο red flash (το μαύρο κοκκινίζει)

Δεν ξερω για τα original benq των 144 hz, αλλα τα sainsonic, κοβουν περισσοτερο red tint απο τα benq original των 120hz. To ξερω γιατι τα δοκιμασα στον δικο μου προβολεα στα 120hz.

Δεν γνωριζω τη συμπεριφορα τους στα 144hz, ουτε μπορω να ξερω για την ποιοτητα κατασκευης κι αν βγαλει προβληματα.
Ομως στην τιμη τους ειναι παρα πολυ δελεαστικα για να παρεις 2-3 για να μπορεις να τα προσφερεις σε παρεα.

Μα ειναι ολοφανερο.
Σκοτεινο blue το ταβανι, πορτοκαλοχρουν τον πισω τοιχο και κατι σε σοκολατο-καφε τους πλαινους.

a080.gif
[/URL] [/IMG]

Μην βαρούτε...τώρα είδα το νήμα του ανθρώπου!!:grandpa:

απο το pc που προσπαθούσα να δω bluray iso (24p -> 144hz στα γιαλια) δεν τα κατάφερα

Δοκιμάστηκαν για μικρό χρονικό διάστημα με υλικό OU 1080p24 (Demo της LG) και με BluRay FullHD 3D 1080p24 (Abraham Lincoln Vampire Hunter), όπου συνεργάστηκαν μια χαρά με τον προβολέα, χωρίς να παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα. Κόβουν αρκετό φως (βάσει οπτικών εντυπώσεων, περισσότερο από τα γυαλιά SSG-4100GB της Samsung σε τηλεόραση Plasma) και εκ πρώτης όψεως φαίνονται εξαιρετικά σε θέμα συγχρονισμού/crosstalk. Σε μέγεθος είναι λίγο γκουμούτσες, αλλά είναι ελαφριά και κάθονται καλά και πάνω από χοντρούς σκελετούς γυαλιών. Περισσότερες εντυπώσεις εν καιρώ...

το sbs παίζει μόνο σε 1080i 50/60 .. προσοχή στο i .. θέλει interlaced mode, όχι p - prograssive
ά, παίζει και σε 720p ανάλυση νομιζω, αλλά που να κατεβαίνεις εκεί κάτω :music-smiley-005:

Η οθόνη του Άγγλου μιά χαρά,και το φτηνό δεκαπεντάμετρο (32 ευρω απο τον "Φάρο) κλείδωσε μια χαρά στα 1080/24 και σε 3d half ou φυσικα!Και τα δύο συστήνονται άφοβα!

Νίκο,δεν ξέρω αν μας έδωσες link για το καλώδιο,αλλά αν δεν σου είναι κόπος δώστο ξανά...ευχαριστώ

επίσης αυτά που είδα ήταν full-screen 16:9, οπότε το κοκκινίζων μαυρο το βλέπεις μόνο στους τίτλους αρχής και τέλους..
είδα Men in Black 3 (ok, αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας), σκηνές από Avatar που είναι φανταστικό το 3D του
και το IMAX Under the Sea που όλη η φαμίλια είχε απεριόριστη πλάκα με τα επιφωνήματα και
τις προσπάθειες των μικρών (6 και 3) να πιάσουν τις ψαρούκλες μέσα στο σαλόνι!

Ειδικά στο 10' (αν θυμάμαι καλά) που βγαίνει ο Cod (ένας τεράστιος βακαλάος) και σε κοιτάει μες στη μάπα,
με κάνει και χαμογελάω ακόμα..

Εν ολίγοις, τα γυαλιά είναι άπαιχτο value for money.. με το κόστος ενός ζευγαριου BenQ D3 (όταν ερθουν)
είδαμε 3D όλη η φαμίλια, ή με ένα άλλο ζευγάρι που ειχαν έρθει να χαζέψουν το προβολικό

Βέβαια, μόλις βρω και κάποιο σε έστω διπλή τιμή που να παίζει αποδεδειγμένα καλύτερα, ίσως χτυπήσω 1-2

link αγοράς Sainsonic

Όταν λες κοκκινίζει το μαύρο,τι ακριβώς εννοείς?δεν υπάρχει μαύρο και έχει αποκτήσει κόκκινη χροιά?
Κατά τα άλλα δείχνουν εξαιρετική επιλογή..

Κώστα,το μαγαζί είναι το www.fanos.gr ,η σελίδα είναι υπο κατασκευή,αλλά μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και ήταν εξυπηρετικότατοι!Φανός λοιπόν,και όχι "φάρος" όπως εκ παραδρομής έγραψα..

Thanks...αν και μας το ξαναείπες,σε είχα ξαναρωτήσει...:)