Περι συνοδευτικών του benq w1070

Κύριοι ερώτηση τεχνικής φύσης:Κατά το κρέμασμα του προβολέα,θα πρέπει το pattern που υπάρχει στο μενού να εφαρμόζει ακριβώς στην περιοχή θέασης της οθόνης;

Αν σου πω πως δεν τα είδα καν τα patterns του προβολέα θα με πιστέψεις? :)
Από την άλλη,ναι,πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς και το πιο σωστό είναι αυτό που μας είπε ο Γιάννης και πρέπει να βλέπεις το περίγραμμα...(λευκό κόκκινο ας τα "βρουν" οι Γιάννηδες :flipout:)
Τα patterns τα κατέβασες?

Όταν λες κοκκινίζει το μαύρο,τι ακριβώς εννοείς?δεν υπάρχει μαύρο και έχει αποκτήσει κόκκινη χροιά?
Κατά τα άλλα δείχνουν εξαιρετική επιλογή..

ναι.. αντί για μαύρο, βλέπεις σκούρο κόκκινο.
αυτό γίνεται γιατί ο προβολέας χρησιμοποιεί red flash (πετάει ένα στιγμιαίο κόκκινο frame ανάμεσα στα κανονικά)
για να συγχρονίσει τα γυαλιά (αριστερό-δεξί μάτι)
Άλλοι προβολείς χρησιμοποιούν white flash και γι αυτό η εικόνα χωρίς γιαλιά φαίνεται πολύ φωτεινή και ξεθωριασμένη.
Στον δικό μας, χωρίς γυαλιά, αν το βάλεις σε τίτλους που να έχει μαύρο, βλέπεις αρκετά έντονο κόκκινο.

Ο ρόλος των DLP-Link γυαλιών είναι (μεταξύ άλλων) να έχουν κλειστά και τα 2 μάτια
κατά τη διάρκεια του Red-Flash
έ, άλλα το κανουν πολύ καλά (το κρύβουν τελείως) και άλλα (τα περισσότερα)
ανοίγουν λίγο πιο νωρίς το κλείστρο και βλέπεις στιγμιαία το κόκκινο frame

(Αυτή τουλάχιστον είναι η κατανόηση που έχω στο θέμα)

Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Κώστα,το μαγαζί είναι το www.fanos.gr ,η σελίδα είναι υπο κατασκευή,αλλά μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και ήταν εξυπηρετικότατοι!Φανός λοιπόν,και όχι "φάρος" όπως εκ παραδρομής έγραψα..

Νικο ποσο σου στοιχισε;

ναι.. αντί για μαύρο, βλέπεις σκούρο κόκκινο.
αυτό γίνεται γιατί ο προβολέας χρησιμοποιεί red flash (πετάει ένα στιγμιαίο κόκκινο frame ανάμεσα στα κανονικά)
για να συγχρονίσει τα γυαλιά (αριστερό-δεξί μάτι)
Άλλοι προβολείς χρησιμοποιούν white flash και γι αυτό η εικόνα χωρίς γιαλιά φαίνεται πολύ φωτεινή και ξεθωριασμένη.
Στον δικό μας, χωρίς γυαλιά, αν το βάλεις σε τίτλους που να έχει μαύρο, βλέπεις αρκετά έντονο κόκκινο.

Ο ρόλος των DLP-Link γυαλιών είναι (μεταξύ άλλων) να έχουν κλειστά και τα 2 μάτια
κατά τη διάρκεια του Red-Flash
έ, άλλα το κανουν πολύ καλά (το κρύβουν τελείως) και άλλα (τα περισσότερα)
ανοίγουν λίγο πιο νωρίς το κλείστρο και βλέπεις στιγμιαία το κόκκινο frame

(Αυτή τουλάχιστον είναι η κατανόηση που έχω στο θέμα)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση...αυτό συμβαίνει με όλα τα γυαλιά?

αυτός ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα
χρησιμοποίησε το λινκ που έχω στο "mini review" λίγο πιο πίσω
το ίδιο μαγαζί είναι, αλλά έχει 2-3 προφίλ, αναλόγως που πουλάει

edit: ebay link

Ευχαριστώ πολύ...έχει πακέτο με λιγότερα κομμάτια? 2 ή 3?

Ευχαριστώ πολύ...έχει πακέτο με λιγότερα κομμάτια? 2 ή 3?

link

δες και αυτό που έγραψε ο elgriego στο thread του W1070
Για τις λεπτομερεις αποδοσης ειναι ακριβως οπως τα λεει ο warewolf73. Εγω ειχα παρει αυτα. Οταν τα πηρα ειχε στοκ απο Γερμανια αλλα τωρα δεν βλεπω να εχει παρα μονο στην Κινα. Παιζουν και απο πωλητες στην Κινα απλα οποιος παρει να κοιταξει να ειναι τα 144Hz. Για τον W7000 δουλεψαν παρα πολυ σωστα και απο οτι διαβαζω και απο ξενα φορα δουλευουν τελεια για τον W1070 για FullHd 3d που θελει 144Ηz(δουλευει και στα 120Hz βεβαια).

λέει πως είναι απο Γερμανία, αν τα βιάζεσαι να έρθουν πιο γρήγορα

ο παρείγγειλα και εγώ από το λινκ του mce22 μια τετράδα 109,99$ αυσταλιανά..Ελπίζω να μην είμαι εγώ ο γκαντέμης και μπλέξω με κανένα τελωνείο... Το μόνο αρνητικό ότι μόνο με sbs θα τα τεστάρω αρχικά αφού 3dbluray δεν έχω μέχρι να πουληθεί το απλό που έχω τώρα..

Παρηγγειλα κι εγω την 4αδα με 109,99$ αυστραλιανά απο το παραπανω link. Σε ποσες μερες περιπου παραλαβατε οσοι είχατε παραγγειλει τα ιδια;

link

δες και αυτό που έγραψε ο elgriego στο thread του W1070

λέει πως είναι απο Γερμανία, αν τα βιάζεσαι να έρθουν πιο γρήγορα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση