Μέχρι στιγμής..καλά τα πας..Λοιπόν έχουμε 2 ενδιαφερόμενους ως τώρα. Για πόσα ζευγάρια μιλάμε παιδιά; Η τιμή τους αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα είναι $64.99, μετά από έκπτωση (αρχική $79.99). Τα ταχυδρομικά είναι ~$30 είτε πάρεις 2 ζευγάρια είτε 10 (μέχρι τόσα είδα).
Όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει και πόσα ζευγάρια θέλει ενδεικτικά για να ξέρω τι θα ζητήσω. Θα στείλω e-mail τη Δευτέρα οπότε σκεφτείτε το μες το σαββατοκύριακο και απαντήστε.
Να πω από τώρα οτι δεν δεσμεύομαι να οργανώσω group buy απλά να διερευνήσω τη πιθανότητα μιας μαζικής αγοράς. Δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε, πολύ περισσότερο, το κουράγιο του Takeshy να αναλάβω κάτι τέτοιο.
Ο mce22 έχει δίκιο. Το ρίσκο υπάρχει. Θα προσπαθήσω να βρώ την επιβάρυσνη σε περίπτωση που εκτελωνιστούν και θα ενημερώσω. Στις μεγάλες ποσότητες ο κίνδυνος αυξάνει, αλλά έτσι κι αλλιώς το να τα αγοράσει όλα ένας (εγώ, για παράδειγμα) και να τα προωθήσει στους υπόλοιπους θα είχε πολύ περίπλοκα logistics. Δεν νομίζω οτι μπορώ να το επωμιστώ. Σκεφτόμουν να τους ζητήσω να μας δώσουν έναν κοινό εκπτωτικό κωδικό (απ' ότι θυμάμαι έχει τέτοιο πεδίο στη φόρμα παραγγελίας και να προχωρήσει ο καθένας σε ατομική αγορά. Θα ζητήσω βέβαια έκπτωση και στα ταχυδρομικά. Τώρα όσοι είσαστε από ένα μέρος και θέλετε να συνεργαστείτε για να μειώσετε τα ταχυδρομικά το κανονίζετε μεταξύ σας.Παιδες, αν ερχονται απο ΗΠΑ , πρεπει να λαβετε υποψιν το ενδεχομενο τελωνειου.
Ειδικα σε μαζικη αγορα (μεγαλο πακετο) ισως αυξανονται οι πιθανοτητες να μην περασει ετσι
Μέχρι στιγμής..καλά τα πας..
θέλω και εγώ δύο ζευγάρια,αλλά εάν τα επίσημα της benq ''καθήσουν" στα 70 μήπως μας συμφέρει?τι λένε οι κριτικές?
παρόλα αυτά ας δούμε πόσα ζευγάρια θα μαζευτούν και το ξανασυζητάμε...
Καλά και ωραία τα γυαλιά (δείχνουν) αλλά η τιμή τους έρχεται πολύ κοντά με τα επίσημα της Benq...
Κωστα πρεπει να αναθεωρησεις γιατι εκει που μαμαει ο w1070 ειναι στο 3D
Γιατί όχι; Τα "3.Generation" και "Blue Heaven" μοιάζουν σε εμφάνιση με τα 3DTV Corp από αμερική, που έχουν γενικά καλό feedback. Μάλλον τα παίρνουν από τον ίδιο κινέζο. Η 3DTV Corp τα πουλάει βέβαια $30.Γιατί μπλέκετε με Αμερική και δεν κάνετε μια κρούση στη Vidimensio για μαζική παραγγελία, που βρίσκεται και στη Γερμανία;
Συμβατά με τον W1070 είναι τα:
"Black Magic"
![]()
"3.Generation"
![]()
"Blue Heaven"
![]()
Γιατί όχι; Τα "3.Generation" και "Blue Heaven" μοιάζουν σε εμφάνιση με τα 3DTV Corp από αμερική, που έχουν γενικά καλό feedback. Μάλλον τα παίρνουν από τον ίδιο κινέζο. Η 3DTV Corp τα πουλάει βέβαια $30.
Θα κάνω μια κρούση πρώτα στη True Depth 3D και μετά βλέπουμε.
Δυστυχώς δεν διαβαζω γερμανικά. Έχεις διαβάσει κάτι καλό για τα συγκεκριμένα;Για τα τελωνεία και τα μεταφορικά το λέω το μπλέξιμο. Το τελωνείο δύσκολα θα αποφευχθεί αν είναι μαζική παραγγελία. Πέραν της δυσκολίας βέβαια της εκ νέου αποστολής στον καθένα εδώ από τον ήρωα που θα αναλάβει τη χοντρική παραγγελία.
Εννοείται ότι όλα είναι κινέζικα. Και φυσικά προτιμάμε τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον το μοντέλο που θέλουμε είναι ίδιο με κάποιο άλλο (με rebranding).
Και για πολλά μαζί γυαλιά οικονομικότερο θα είναι κατ' ευθείαν από Κίνα να γίνει η παραγγελία, παρά από Αμερική.
Το feedback είναι ανάλογα σε τι σελίδες μπαίνεις. Φυσικό είναι ότι αν μπαίνεις σε αμερικάνικες σελίδες, τις αμερικάνικες ονομασίες των προϊόντων θα βλέπεις να προτείνονται. Δεν θα δεις πουθενά να προτείνεται η "Vidimensio", αφού είναι γερμανική εταιρία. Το αντίστροφο θα συμβεί αν μπεις σε γερμανικές σελίδες και φόρα.
Δυστυχώς δεν διαβαζω γερμανικά. Έχεις διαβάσει κάτι καλό για τα συγκεκριμένα;
Είπα κάπου πως τα επίσημα ειναι τα best of the best και απο εκει και πέρα το χάος;;;;!!!!!Τα επίσημα θεωρούνται τα best of the best και από κει και πέρα το χάος; Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο απ' όσα έχω διαβάσει.
Προσωπικά τα Blue Heaven τα επέλεξα για την εξαιρετική τους άνεση, επειδή είναι πανάλαφρα, αθόρυβα και με μεγάλο οπτικό πεδίο. Όχι επειδή είναι 20 ευρώ πιο φτηνά από τα επίσημα της BenQ.
Ταυτόχρονα εκθειάζονται από τους χρήστες στο amazon.de και στα γερμανικά φόρουμ όσον αφορά στην άριστη συμβατότητά τους με τον W1070.
Και τώρα που τα φόρεσα για δοκιμή, επιβεβαιώνω την εξαιρετική τους άνεση. Δε λες δηλαδή "ωχ, φοράω τα 3d γυαλιά τώρα, άντε να τελειώσει η ταινία να τα βγάλω", αλλά ξεχνάς ότι τα φοράς.
Και φυσικά ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και στην πράξη με τον προβολέα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.