Περι συνοδευτικών του benq w1070

και μολις εδωσα παραγγελια για ενα γυαλι BenQ 3D Shutterbrille(schwarz, (5J.J7k25.001) θα μου κοστισει αλλα το θελω
ειναι Μιλανο σημερα τυχαιο ............δεν νομιζω,πιστευω να τα εχω μεχρι Παρασκευη,αντε να δουμε και κανα 3D

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Παρηγγειλα κι εγω την 4αδα με 109,99$ αυστραλιανά απο το παραπανω link. Σε ποσες μερες περιπου παραλαβατε οσοι είχατε παραγγειλει τα ιδια;

10-12 μερες..

Συμβουλή,να προτιμησω αυτα: http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=251129241224 τα οποία λένε China με αυστραλεζικο δολάριο αξίας 67 ή αυτά: http://viewitem.eim.ebay.gr/SainSon...able-Active-Shutter-Glasses/261172726240/item τα οποία λένε επίσης China αλλα σε 1x3= 75.6 ;

Κωστα τα ιδια ειναι(αυτα που εχω και εγω)απο τον ιδιο πωλητη που τα αγορασα και εγω.Αρα παρε τα πιο φτηνα,αφου τα κανουν αυτα στο ebay τα ιδια αντικειμενα να τα βαζουν σε διαφορετικες σελιδες οι ιδιοι πωλητες,με αλλες τιμες..Δοκιμασε τα και αν δεν...παιρνεις μετα και ενα γνησιο αναλογα με τα reviews που θα παρει..

Άγη ευχαριστώ για την απάντηση και μάλλον θα πάρω τα πιο φθηνά..απο όσα διαβάζω και αναφέρουν εδω οι κάτοχοι μια χαρα είναι τα γυαλακια και δεν νομίζω πως θα μπω σε διαδικασία άλλων και ακριβοτερων..εξαλου δεν είμαι και fun..

Οπως και εγω τα πηρα για να υπαρχουν,τωρα ετσι για εφφετζιλικι θα ριξω και καμια 3D ταινια,αλλα δεν το βλεπω(υποκειμενικα)σαν την ουσια του προβολεα..

Μεγειες Κωστα πολυ καλη επιλογη παντα υπο τις παρουσες οικονομικες συνθηκες,γιατι 4 ζευγη Benq κοστιζουν οσο το μισο προβολί!

Ευχαριστώ Άγη...θεώρησα υπερβολή τα 4 ζευγάρια..στα 70 πιστεύω πως είναι μία καλή επιλογή και ας κοκκινίζει το μαύρο...θα ζήσουμε και με αυτό..:)

απο Κίνα δύκολο για τελωνείο.

συνήθως το στέλνουν "as a gift",

μη σας φανεί περίεργο αν η διέυθηνση αποστολής είναι το UK. (πιθανόν να έχουν αποθήκες εκεί, και θα έρθουν και σε μια εβδομάδα)

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

απο Κίνα δύκολο για τελωνείο.

συνήθως το στέλνουν "as a gift",

μη σας φανεί περίεργο αν η διέυθηνση αποστολής είναι το UK. (πιθανόν να έχουν αποθήκες εκεί, και θα έρθουν και σε μια εβδομάδα)

Απ´το στόμα σου και στου τελώνη το αυτί....:flipout:

Παιδιά,ερώτηση:Ξέρουμε σε τι ρύθμιση έρχεται ο προβολέας όσο αφορά το lens shift?Δέν έχω ακουμπήσει τη βίδα,και όταν θα τον ταβανιάσω θα ήθελα να είναι στο μηδέν..Βασικά υπάρχει κανείς που τον κρέμασε να μας πει εμπειρίες τοποθέτησης;Α,και κάτι άλλο,στον δικό σας το πορτάκι του L.S ασφαλίζει κλείνοντας;

Παιδιά,ερώτηση:Ξέρουμε σε τι ρύθμιση έρχεται ο προβολέας όσο αφορά το lens shift?Δέν έχω ακουμπήσει τη βίδα,και όταν θα τον ταβανιάσω θα ήθελα να είναι στο μηδέν..Βασικά υπάρχει κανείς που τον κρέμασε να μας πει εμπειρίες τοποθέτησης;Α,και κάτι άλλο,στον δικό σας το πορτάκι του L.S ασφαλίζει κλείνοντας;

Νικο καλημερα.Η αληθεια ειναι οτι το πορτακι του lens shift ειναι αρκετα φτηνιαρικο και δεν ασφαλίζει,απλα συρεται..
Οσο για το lens shift θα σου προτεινω,απαλα με εναν ευθυ βιδολογο να δοκιμασεις να το στρεψεις αριστεροστροφα-δεξιοστροφα για να το δεις ο ιδιος και να το αφησεις στη μεση ετσι μεχρι να το ταβανιασεις οποτε θα παιξεις οπως θελεις.
Το μεγιστο lens shift Που κανει απο την μια ακρη της η βιδα ως την αλλη ειναι περιπου 11-12cm σε αποσταση οθονης-φακου 3,4m.Αρα απο τη μεση της βιδας υπολογιζε 5,5cm+-(0,5cm)..