Κατάλαβα Νικόλα ...ευχαριστώ ...σαφώς και αν φέρω ειδικό θα είναι από τους συγκεκριμένους
Πάνο ...Ναι για να παίρνω όσο γίνεται περισσότερο ... τελικά μάλλον θα ντύσω τον χώρο στις μπουκάλες με Dow wallmate και τέρμα .
Οι σωλήνες είναι χαλκοσωλήνα με εξωτερική διάμετρο 28mm.
Σήμερα πήρα και έναν αφυγραντήρα Inventor EP3 Wifi 20L Eva II pro να βοηθήσω λίγο την κατάσταση γιατί από υγρασία στους χώρους ...άστα να πάνε. Βαρύ αυτό το εργαλείο ....υπολόγιζα να το ανεβάζω από τις σκάλες και στον επάνω όροφο με τις κρεβατοκάμαρες ...αλλά θα μου πέσει κανα ..... μετά από 2-3 φορές ....![]()
...
Σήμερα πήρα και έναν αφυγραντήρα Inventor EP3 Wifi 20L Eva II pro να βοηθήσω λίγο την κατάσταση γιατί από υγρασία στους χώρους ...άστα να πάνε. Βαρύ αυτό το εργαλείο ....υπολόγιζα να το ανεβάζω από τις σκάλες και στον επάνω όροφο με τις κρεβατοκάμαρες ...αλλά θα μου πέσει κανα ..... μετά από 2-3 φορές ....![]()
Θανάση αργά το μεσημέρι τον έβαλα να λειτουργήσει στον μεσαίο όροφο που είναι 110 τμ. αβέρτο.
Στην μεσαία λειτουργία τον έβαλα και έγραφε στην αρχή 67% και όταν κατέβηκα το βραδάκι έγραφε 59%. Θέρμανση δεν είχα ανοιχτή...πρέπει να ήταν γύρω στους 18.
Είδα και αρκετό νερό στο δοχείο.
Θόρυβος στην μεσαία ταχύτητα ανεκτός ...στην "ήσυχη" πολύ πιο χαμηλός (37db) λέει το manual.
Τώρα περισσότερα μετά από λίγες μέρες.
Εγώ πήρα "όνομα" ρε ... σαν αυτούς στην διαφήμιση.
Τόσες μ@λακίες που έχω πληρώσει ....καλύτερα να έβαζα πετρέλαιο
Πάω να βάλω και αυτή που πήρα για την κουζίνα που νομίζω είναι καλή προσφορά. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197198-lg-43um7450-43
-----------------------------
Mike Ευχαριστώ....τελικά μάλλον θα το αφήσω έτσι... το πολύ πολύ να φτιάξω άλλο ένα σετ πορτάκια πιο μέσα κοντά στις μπουκάλες για να μην μπαίνει κρύος αέρας από την μεγάλη τρύπα μπροστά. Γιατί από αέρα εδώ στο Ρίον όταν πιάνει...κουνάει σπίτια.
Αν έξω κάνει κρύο <10 κάνε έναν έντονο αερισμό και σε 5' θα έχεις ρίξει τη θερμοκρασία κοντά στο 50.
Όσο πιο κρύο έξω τόσο το καλύτερο.
Εγω βαλει αρκετους. Καποιο προβλημα δεν μου αναφερθηκε. Ειναι τι θα σου κατσεινκαποιες φορες απο ελλατωματικο προιον/παρτιδα. Αλλα και να υπαρξει νομιζω η ολυμπια εχει απο τα καλυτερα σερβις/αφτερ sales. Δεν μπορεις να τους ξεγελασεις οπως και ξερουν τι πουλανε! Εχω τυχει καινολοκληρη παρτιδα ψηφιακους ζιμενς να κανουν τα τρελα τους. Οι επαγγελματιες πασαρουν εκει που εχουν περισσοτερο κερδος. Τα εισαγωγης βγαινουν συνηθως φτηνοτερα. Ποσο μαλλον αν ειναι φτιαγμενα απο τσαινεζιουμ.Ναι ρε Νεκ αφού ξέρεις ότι εγώ είμαι πάντα υπέρ αυτής της απόψεως .... άλλωστε και για τον Fasma που έχω τα καλύτερα λόγια λέω.
Έχεις βάλει στην δουλειά από αυτούς ?? δουλεύουν καλά ?? γιατί οι "επαγγελματίες" έμποροι δεν λένε καλή γνώμη :chinscratch:
Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο προγραμματισμός ...αρκεί να δείχνει και να ανοιγοκλείνει σωστά.![]()
τελικα οχι ,ειναι αλλου το προβλημα οπως περιμενα.Πηρα 2 τριοδες και εκανα bypass το solar kit και τον ηλιακο και εδωσα απευθείας στον λέβητα και ετσι λειτουργει παλι οπως θα επρεπε.Σταματησαν τα πανω/κατω και κρατα σταθερη θερμοκρασια με μονιμη φλογα.Ισως ειναι οντως προβλημα πιεσης ειτε solarkit.Οταν θα βρω λιγο χρονο θα ανοιξω solar kit/ηλιακο θα τα καθαρισω απο αλατα και θα το ξαναβαλω πανω να δω. Κυνηγάω την ευδαπ να μας επαναφερει την πιεση εκει που ηταν καποτε αλλα δεν τους βλεπω ....Στην αναγκη σκεφτομαι να βαλω ενα μικρο πιεστικο+φιλτρο αλατων στην παροχη μου και να "ησυχασω" απο αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.