Περί των κινηματογραφικών καναλιών της COSMOTE TV

Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Και καλά έκαναν. Το 4 έχει έμφαση στις σειρές. Το OC1 με τον ήχο να είναι DD προσφέρεται για να δείχνουν ταινίες τις οποίες πολύς κόσμος δεν έχει δει σε καλή ποιότητα. Και προσωπικά, πάντα θεωρώ τον Δεκέμβριο και τις γιορτές ιδανικές για κλασσικές ταινίες και όχι τις σύγχρονες μπαρούφες που μας ταΐζουν τα τελευταία χρόνια.

Το James bond αφου σταματησε να δειχνει ταινιες γιατι το κρατανε ακομα ?

Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

απλα κανουν ενημερωση για μερικες ημερες να μην κλεισει ετσι ξαφνικα.Ετσι στο κανουν στα θεματικα καναλια....εκτος αν το κανουν π.χ χριστουγενιατικο καναλι...

@vertical Καλά θα έκαναν αν ειχαν 2 κανάλια έστω που να δείχνουν νέες ταινίες, τώρα έχουν 1,5!

Εδώ θεωρώ ότι σε αντίθεση με το αθλητικό υπάρχει κραυγαλέα υποβάθμιση προγράμματος...

Πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος από το περιεχόμενο των κινηματογραφικών καναλιών. Έρχεται και αφιέρωμα Star Wars :)
(φυσικά τα κρίνω με βάση τις συμφωνίες με τα studios - πραγματικά το παλεύουν)

Έρχεται και αφιέρωμα Star Wars :)

Μαλλον Star Trek εννοεις!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εννοεις

Το star trek σηκωνει ανετα θεματικο καναλι τυπου 007 αν συμπεριλαβει και τις σειρες.
Οχι 1,5 μηνα, 1,5 χρονο βγαζει!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εννοεις

Σωστός! Από τον ενθουσιασμό μου έγραφα ότι ήθελα :)

Πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος από το περιεχόμενο των κινηματογραφικών καναλιών. Έρχεται και αφιέρωμα Star Wars :)
(φυσικά τα κρίνω με βάση τις συμφωνίες με τα studios - πραγματικά το παλεύουν)
Κι εμεις οτε εχουμε αλλα οχι και να λεμε τραγικες υπερβολες!Ποιο περιεχομενο των κινηματογραφικων καναλιων?Εντελως ανυπαρκτο ειναι με ταινιες 4ης και 5ης διαλογης.

Κι εμεις οτε εχουμε αλλα οχι και να λεμε τραγικες υπερβολες!Ποιο περιεχομενο των κινηματογραφικων καναλιων?Εντελως ανυπαρκτο ειναι με ταινιες 4ης και 5ης διαλογης.

Ενταξει τωρα,νομιζω ότι και εσυ εισαι λιγακι υπερβολικος......τα πραγματα είναι καπου στην μεση....
Φιλικα παντα....

Μπορείς να αναφέρεις 10 ταινίες 1ης, άντε και 2ης διαλογής που βγήκαν το 2014 και θα μπορούσαν να παίζονται στα κανάλια συνδρομητικής TV το 2015;

Μπορείς να αναφέρεις 10 ταινίες 1ης, άντε και 2ης διαλογής που βγήκαν το 2014 και θα μπορούσαν να παίζονται στα κανάλια συνδρομητικής TV το 2015;
Οχι 10,αλλα 110 μπορω να σου πω.Βασικα,οτι ακριβως παιζει η νοβα στα κινηματογραφικα της καναλια.
Μην προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.Το πιο τιμιο ειναι να παραδεχτουν οτι η νοβα εχει ολα τα στουντιο και δεν μπορουν να σπασουν τα συμβολαια.Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες να λεμε...

Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό και στην κρίση του καθενός. Αν εσύ βλέπεις 110 αξιόλογες εγώ βλέπω max 10 και 100 αμερικανομπαρούφες, reboots και ταινίες που έχουμε δει δεκάδες φορές στο παρελθόν (κι έχουν αποδοθεί καλύτερα) και δεν αξίζουν ούτε την ενέργεια να πατήσεις το κουμπί στο τηλεκοντρόλ και να πας στο κανάλι που παίζονται. Ο ΟΤΕ δεν έχει έχει υποσχεθεί κάτι για να παραδεχθεί ότι δεν το πραγματοποίησε. Ο καθένας μπορεί να λέει την δική του ιστορία και να εκφράζει προσωπικές απόψεις αρκεί να μην υπερβάλει, κι εσύ αυτό κάνεις όπως σημείωσε και πιο πάνω ο sks13. Το θέμα είναι πως σε παγκόσμιο επίπεδο ο κινηματογράφος είναι σε πτωτική πορεία σε ότι αφορά την ποιότητα καθώς πλέον οι σειρές τις έχουν αφήσει στην σκιά τους. Μοναδικός στόχος των ταινιών είναι να αποφέρουν εκατομμύρια στα studios και τίποτε παραπάνω.

Επέτρεψε μου Σεραφείμ,εδώ μας μίλησαν για ενίσχυση του κινηματογραφικού κομματιού με το ΟΤΕ cinena4 και τι έκαναν?Μας πήραν το ωραίο 24ωρο village και μας το άφησαν 12ωρο κουτσό και το cinena4 το κατάντησαν series4.Άρα έχουμε 3 κανάλια με σειρές (fox-fox life-cinema4) και μόνο 3 κανάλια με ξένες ταινίες εκ των οποίων πολλές από τα παιδικά μου χρόνια. Ναι ωραίο το αθλητικό πακέτο αλλά μη μηδενίζεις το κινηματογραφικό κομματι. Έχω καταντήσει να πληρώνω συνδρομή και να βλέπω ταινίες από τους πειρατές...

+1

βλέπω 1~2 ταινίες την εβδομάδα με το ζόρι..

τώρα βέβαια για να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου, μια που εγώ εχω nova full play και θεωρώ οτι το βλέπω διαφορετικά, η Νοβα έχει πιο εμπορικές ταινίες. Ομως εσείς οι συνδρομητές του ΟΤΕ πρέπει να έχετε υποψην (ακόμα και με τιμές καταλόγου) οτι η διαφορά του sportpack otetv, που ειναι το δυνατο χαρτί, με το fullpack otetv είναι μόνο 2 ευρώ, έτσι πιστεύω ότι το fullpack είναι Καλύτερη λύση γιατί με μικρό ποσό βλέπεις και ταινίες παλιότερες μεν αλλά μπορεί να υπαρχουν και καλές που βλέπονται ξανά άνετα. Το ποσό ειναι μικρόκαι μπορεί να βολεύει χαλαρά για εστω περιστασιακες παρακολουθησεις, όχι σαν την Νοβα που ειναι πιο ακριβό κΙ πρέπει να γίνει αποσβεση από μτον συνδρομητή.

εγω αν δεν εβαζα τον οτε θα υπηρχαν ταινιες που δεν θα εβλεπα ποτε..ουτε ημουν ποτε ο τυπος του να δει αμεσα το καινουργιο ακομα και στο video club..και ξερω και αλλους που ειναι ευχαριστημενοι και γουσταρουν λιγο παλιες ταινιες..φυσικα ξερω μειοψηφια ειμαστε οι περισσοτεροι θελουν να δουν το fast and furious γρηγορα χαχα.

Last edited by a moderator:

Και οι δυο πλατφόρμες έχουν τα καλά και τα κακά τους. Αλλά εχοντας περάσει και απο τις 2 μπορω να πω πως η Nova υπερέχει στα κινηματογραφικά. Οχι μόνο για τις καινούριες χολιγουντιανές αλλά και για αφιερώματα, παλιές, οσκαρικές, αμερικανιές κτλ κτλ

Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Το θέμα μας όμως αφορά την πλατφόρμα του otetv , όχι της Νόβα αλλά κι ούτε σύγκριση μεταξύ τους.

Βασικα και οι δυο πλατφορμες λειτουργουν για θεματα αθλητικων μεταδοσεων εαν εκει ριχνουν βαρος , πχ μπαρτσελονα , γιουβεντους , ολυμπιακος γενικα σε πρωταθληματα .... οποτε τα κινηματογραφικα δεν τους νοιαζει τοσο .... πιο πολλα ατομα για τα αθλητικα περνουν τα πακετα αυτα .