Νανόπουλος Γιάννης
Supreme Member
Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης
Φιλικά...Γιάννης.
Εαν θεωρήσω και πιστέψω ότι πράγματι είναι προσβλητικός ο χαρακτηρισμός του κυρίου Παναγιωτίδη περί συμμετοχής στην πληρωμή γιά τον οποίο και κάνατε λόγο, τότε το ίδιο προσβλητικός είναι και ο δικός σας λόγος απέναντι σε αυτούς που ήδη πλήρωσαν!!!Για καθήστε λίγο ρε παιδιά...
Τι σημαίνει "Νοιάζεστε για το χώρο αυτό? Αποδείξτε το!" Δηλαδή μας λέτε οτι ο τρόπος απόδειξης είναι να πληρώσουμε? Δεν νομίζετε οτι είναι το λιγότερο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ? Για εσας δλδ όποιος νοιάζεται είναι αυτός που πληρώνει ενω εκείνος που δεν πληρώνει προφανώς και δεν νοιάζεται? Γιατί η παρακάτω φράση αυτό μου λέει και μάλιστα ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
"προφανώς δεν ενδιαφέρονται. Ενδιαφέρονται μόνο να εκφέρουν γνώμη χωρίς κόστος πέραν αυτού της προσωπικής ενασχόλησης που όπως παρανέφερα είναι πολλαπλάσιο των 100 ευρώ μιά φορά στη ζωή τους."
Να με συγχωρέσετε αλλά αν δλδ οι ειδήμονες/επαγγελματίες της ρύθμισης εικόνας, οι γνώστες των HTPC, οι "ειδικοί" επι θεμάτων ήχου, οι "γκουρού" των παιχνιδομηχανών, οι καβαλάρηδες των δορυφόρων δεν πληρώσουν, αλλά συνεχίζουν να προσφέρουν με τη γνώση τους και τα "άρθρα" τους σε αυτό το χώρο, αν δεν πληρώσουν, στα μάτια σας θα φαίνεται οτι δεν νοιάζονται? Με συγχωρείτε αλλά δε θα ήθελα να χαρακτηρίσω αυτό το σκεπτικό, μαζί και τα μυαλά-"μήτρες" τέτοιων σκεπτικών!
Προσωπικά ποτέ δεν πλήρωσα για να είμαι μέλος σε ενα φόρουμ, και θεωρώ οτι δεν μπορείς να προβάλλει κανείς τέτοιο ηθικό δίλλημα. Αν θέλετε να το κάνετε συνδρομητικό, δικαίωμά σας και μάλιστα αναφαίρετο. Δεν έχετε όμως ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου βάζετε τέτοια διλλήματα και μάλιστα προσβλητικά, οτι αν δεν πληρώσω σημαίνει οτι δεν νοιάζομαι. Θα μπορούσα να αντιστρέψω την προσβολή ακι αν πω οτι ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ μιας και κάνετε μια κίνηση που πιθανόν να "αφανίσει" ενα μεγάλο κομμάτι αυτής της διαδικτυακής κοινότητας, προσπαθώντας να μαζέψετε λεφτά για να μεγαλώσετε αυτή την κοινότητα με τον τρόπο που ΕΣΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ. Αν χρειάζεστε περισσότερα λεφτά βγάλτε τα αλλιώς. Σίγουρα θα πληρώνανε περισσότερο για τα banners οι διαφημιζόμενοι. Αν όχι, τότε προφανώς και δεν είστε άξιοι να διαχειρίζεστε ενα φορουμ μιας και υπάρχει πλειάδα άλλων φορα που είναι λειτουργικότατα με 1-2 banners, όχι καμμια δεκαριά που έχει αυτό το φόρουμ!
Φιλικά
Γιάννης
Φιλικά...Γιάννης.