Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Για καθήστε λίγο ρε παιδιά...

Τι σημαίνει "Νοιάζεστε για το χώρο αυτό? Αποδείξτε το!" Δηλαδή μας λέτε οτι ο τρόπος απόδειξης είναι να πληρώσουμε? Δεν νομίζετε οτι είναι το λιγότερο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ? Για εσας δλδ όποιος νοιάζεται είναι αυτός που πληρώνει ενω εκείνος που δεν πληρώνει προφανώς και δεν νοιάζεται? Γιατί η παρακάτω φράση αυτό μου λέει και μάλιστα ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

"προφανώς δεν ενδιαφέρονται. Ενδιαφέρονται μόνο να εκφέρουν γνώμη χωρίς κόστος πέραν αυτού της προσωπικής ενασχόλησης που όπως παρανέφερα είναι πολλαπλάσιο των 100 ευρώ μιά φορά στη ζωή τους."

Να με συγχωρέσετε αλλά αν δλδ οι ειδήμονες/επαγγελματίες της ρύθμισης εικόνας, οι γνώστες των HTPC, οι "ειδικοί" επι θεμάτων ήχου, οι "γκουρού" των παιχνιδομηχανών, οι καβαλάρηδες των δορυφόρων δεν πληρώσουν, αλλά συνεχίζουν να προσφέρουν με τη γνώση τους και τα "άρθρα" τους σε αυτό το χώρο, αν δεν πληρώσουν, στα μάτια σας θα φαίνεται οτι δεν νοιάζονται? Με συγχωρείτε αλλά δε θα ήθελα να χαρακτηρίσω αυτό το σκεπτικό, μαζί και τα μυαλά-"μήτρες" τέτοιων σκεπτικών!

Προσωπικά ποτέ δεν πλήρωσα για να είμαι μέλος σε ενα φόρουμ, και θεωρώ οτι δεν μπορείς να προβάλλει κανείς τέτοιο ηθικό δίλλημα. Αν θέλετε να το κάνετε συνδρομητικό, δικαίωμά σας και μάλιστα αναφαίρετο. Δεν έχετε όμως ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου βάζετε τέτοια διλλήματα και μάλιστα προσβλητικά, οτι αν δεν πληρώσω σημαίνει οτι δεν νοιάζομαι. Θα μπορούσα να αντιστρέψω την προσβολή ακι αν πω οτι ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ μιας και κάνετε μια κίνηση που πιθανόν να "αφανίσει" ενα μεγάλο κομμάτι αυτής της διαδικτυακής κοινότητας, προσπαθώντας να μαζέψετε λεφτά για να μεγαλώσετε αυτή την κοινότητα με τον τρόπο που ΕΣΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ. Αν χρειάζεστε περισσότερα λεφτά βγάλτε τα αλλιώς. Σίγουρα θα πληρώνανε περισσότερο για τα banners οι διαφημιζόμενοι. Αν όχι, τότε προφανώς και δεν είστε άξιοι να διαχειρίζεστε ενα φορουμ μιας και υπάρχει πλειάδα άλλων φορα που είναι λειτουργικότατα με 1-2 banners, όχι καμμια δεκαριά που έχει αυτό το φόρουμ!

Φιλικά
Γιάννης
Εαν θεωρήσω και πιστέψω ότι πράγματι είναι προσβλητικός ο χαρακτηρισμός του κυρίου Παναγιωτίδη περί συμμετοχής στην πληρωμή γιά τον οποίο και κάνατε λόγο, τότε το ίδιο προσβλητικός είναι και ο δικός σας λόγος απέναντι σε αυτούς που ήδη πλήρωσαν!!!
Φιλικά...Γιάννης.

Μήπως θα ήταν καλό να ξαναδιαβάζαμε αυτά που ποστάρουμε πριν πατήσουμε το κουμπί submit reply?????????????????

Απευθύνομαι, πολύ φιλικά, προς τη Δ.Ο. τέως και νυν.........

Προτείνω σε όλους να αφήσουν τις γκρίνιες στην άκρη και να δούμε την ουσία.

H oυσία είναι ότι ο διαδικτυακός τόπος στον οποίο πολύς κόσμος έδωσε πολλά ξαφνικά απαρνείται την προσφορά όλων, και την εξαργυρώνει σε 100+ ευρώ. Φαίνεται ότι αυτά τα λεφτά αξίζουν παραπάνω από τα πολύτιμα γραπτά δεκάδων μελών εδώ μέσα. Και δε βάζω τον εαυτό μου σ'αυτά, εγώ τόσο καιρό απλά βοηθούσα σε μικρά ασήμαντα ερωτήματα. Άλλοι έχουν καταθέσει εδώ μέσα σοβαρό έργο.

Απλά είναι κρίμα.

Παρεπιπτόντως... Από τη στιγμή που απαιτείτε να αποδείξουμε την αγάπη μας με χρήματα, θα θεωρούσα αυτονόητη κίνηση την ανάρτηση ενός ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΥΣ κοστολογίου του avclub.
Δεν το λέω εκφράζοντας κάποια μομφή. Απλά, όταν πληρώνεις κάτι, καλό είναι να ξέρεις τι είναι αυτό.

Η συμμετοχή στο σωματείο κι επομένως η ουσιαστική παρέμβαση στα εδώ δρώμενα είναι το ζητούμενο.Δεν είναι το αντικέιμενο,το φόρουμ κι όσοι θέλουν να συμμετέχουν γράφοντας σαν απλά μέλη του φόρουμ.Είναι διαφορετικά θέματα κι ενδιαφέροντα και δεν ταυτίζονται απαραίτητα.

Τα εν avclub δρώμενα,πέρα απο εύκολες συστάσεις και κριτική,έχουν υψηλότατο τρέχον κόστος το οποίο κάποιοι ιδιώτες κι όχι έμποροι, πληρώνουν απο το υστέρημά τους,για να γράφουμε εδώ όλοι.

Λίγος περισσότερος σεβασμός για τον χώρο,που μας φιλοξενεί όλους δεν θα έβλαπτε.

Παρεπιπτόντως... Από τη στιγμή που απαιτείτε να αποδείξουμε την αγάπη μας με χρήματα, θα θεωρούσα αυτονόητη κίνηση την ανάρτηση ενός ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΥΣ κοστολογίου του avclub.
Δεν το λέω εκφράζοντας κάποια μομφή. Απλά, όταν πληρώνεις κάτι, καλό είναι να ξέρεις τι είναι αυτό.

Αυτό αφορά τα μέλη του σωματείου κι όχι τους χρήστες του φόρουμ δεν νομίζεις;
Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να πληρώσει για κάτι που του δεν του κάθεται καλά.

Η συμμετοχή στο σωματείο κι επομένως η ουσιαστική παρέμβαση στα εδώ δρώμενα είναι το ζητούμενο.Δεν είναι το αντικέιμενο,το φόρουμ κι όσοι θέλουν να συμμετέχουν γράφοντας σαν απλά μέλη του φόρουμ.Είναι διαφορετικά θέματα κι ενδιαφέροντα και δεν ταυτίζονται απαραίτητα.

Τα εν avclub δρώμενα,πέρα απο εύκολες συστάσεις και κριτική,έχουν υψηλότατο τρέχον κόστος το οποίο κάποιοι ιδιώτες κι όχι έμποροι, πληρώνουν απο το υστέρημά τους,για να γράφουμε εδώ όλοι.

Λίγος περισσότερος σεβασμός για τον χώρο,που μας φιλοξενεί όλους δεν θα έβλαπτε.

Διονύση, σε ποιον απευθύνεσαι με αυτό το περί σεβασμού που αναφέρεις; θεωρώ ότι εδώ κατατίθενται απόψεις, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή υπάρχει κόσμος που σέβεται τις προσπάθειες όσων απ'την αρχή στήριξαν αυτό το χώρο και θέλει να βοηθήσει. αλλά το να διαφωνεί κανείς με τη λογική και την τακτική που φαίνεται να παρουσιάζεται εκ μέρους των ιδρυτών και των διαχειριστών, δεν αποτελεί απαραίτητα δείγμα έλλειψης σεβασμού, ίσως αποτελεί ερέθισμα για κάποιες χρήσιμες αλλαγές ...

Re: Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Αυτό αφορά τα μέλη του σωματείου κι όχι τους χρήστες του φόρουμ δεν νομίζεις;
Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να πληρώσει για κάτι που του δεν του κάθεται καλά.

Αν κατάλαβα καλά το παρόν thread με παροτρύνει να γίνω μέλος του σωματείου. Οπότε λίγες πληροφορίες σε σχέση με το τρέχον κόστος που αναφέρεις θα ήταν σημαντικές, δεν νομίζεις?

Φίλε spyridy είναι απαράδεκτο το ύφος σου.

Το εσείς οραματίζεστε, εσείς το ένα ,εσείς το άλλο, θα παραμείνει όντως εμείς, αν δεν καταφέρουμε ν´αλλάξουμε 2-3 πράγματα.
Αυτό που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε, δεν το κάνουμε για την πάρτη μας.
Θα μπορούσαμε άνετα με λίγα μπάννερ και υποκρισία, να κάνουμε σχεδόν ότι γουστάρουμε και να μη δίναμε λογαριασμό σε κανέναν.
Εμείς όμως αποφασίσαμε το αντίθετο. Όποιο μέλος γουστάρει να μπορεί να έχει λόγο σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν το κλαμπ. Εδώ που περνάει την ώρα του, να μπορεί να φτιάξει τις κατάλληλες συνθήκες.
Αυτό σημαίνει ανιδιοτέλεια.

Ναι το τίμημα των 100 ευρώ μπορεί για κάποιους φίλους να είναι μεγάλο. Απόλυτα σεβαστό.
Διορθώσεις στο καταστατικό πρέπει να γίνουν . Σεβαστό.

Όμως μιλάμε για 20 άτομα που διατήρησαν και αύξησαν τρελά μία αρχική παρέα, που προσπαθούν να βρουν χρυσές τομές, που διαφωνούν μεταξύ τους και στεναχωριούνται όταν πρέπει να επιβάλλουν κανόνες, που στην τελική έχουν άλλες δουλειές και προσωπικές ζωές να κοιτάξουν. Ε, δεν πρέπει να γίνουμε περισσότεροι;

Το ν´ανοίξεις κάποιες δημοκρατικές διαδικασίες σε τόσο μεγάλο βαθμό και να σου ασκούν κακοπροαίρετη κριτική, δεν το δέχομαι.

Έχουμε κάνει τρελά λάθη.Και κάνουμε.O.k.
Μαθαίνουμε. Δεν είναι κανείς επαγγελματίας ιδιοκτήτης site με συγκεκριμένο εμπορικό στόχο. Εκεί θα ήταν όλα ξεκάθαρα.
Θα ελαχιστοποιηθούν τα λάθη όμως, όταν αποφασίζουμε για το κλαμπ 300 άτομα και όχι 20-25. Κατανοητό αυτό φαντάζομαι.

Kαι επειδή το τελευταίο καιρό η κούραση μας είναι μεγαλύτερη, δεν γίνεται να μη το γράψω.
Ποιος από εσάς μου έχει στείλει ένα pm και να μου πει '' ρε βλαμένε Μανωλάκο πόσα λεφτά χαλάς αγόρι μου το μήνα για να γράφεις για 10-20 νέες κυκλοφορίες το μήνα; ; 'H ρε φίλε thanks για την προσπάθεια και τις ώρες αλλά γράφεις αηδίες.''

Ποιος έχει ενδιαφερθεί;
(Δεν μιλάω βέβαια για τους στενούς φίλους της κατηγορίας)

Λοιπόν κοίτα φίλε. Εγώ κάνω την κ...λα μου και αγαπάω 20 ανθρώπους εδώ μέσα. Θα συνεχίσω να την κάνω και μπορεί να μην έχω να φάω αλλά θα προσπαθώ να ενημερώνω τους φίλους ή όποιους γουστάρουν.
Θα το κάνω είτε στο σωματείο είμαστε 3 και ο κούκος, είτε μόνος μου.
Δεν αλλάζει σε αυτό τίποτα.
Ξέρεις τι αλλάζει όμως τώρα;
Ότι, όταν τα μέλη του σωματείου μου πουν ''Μανωλακο κουράστηκες αγόρι μου,άσε ν´αναλάβει κάποιος νεότερος με όρεξη'' θα το σεβαστώ και θα την κάνω με ελαφρά και με χαρά.

Αν έρθεις εσύ τώρα και μου το πεις, θα έγραφα μία λαϊκή παροιμία αλλά μετά θα έπρεπε να με μπανάρω.
Και δεν είμαι και καρεκλοκένταυρος, σκέψου.

Υ.Γ. Οι αντιρρήσεις και η επιφυλακτικότητα του Δαμιανού είναι σεβαστές και καταλαβαίνω. Ελπίζω και εύχομαι σύντομα να καταφέρουμε με τη στάση μας να του αλλάξουμε άποψη.

Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Θα πρέπει να σου θυμίσω ότι χωρίς τα μέλη του, το avclub είναι ένα απλό blog των 5 οικοδεσποτών μας.

Οπότε νομίζω ότι αυτό που απαιτείται είναι λίγο περισσότερο σεβασμός για όλα τα μέλη.

Διονύση, σε ποιον απευθύνεσαι με αυτό το περί σεβασμού που αναφέρεις; θεωρώ ότι εδώ κατατίθενται απόψεις, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή υπάρχει κόσμος που σέβεται τις προσπάθειες όσων απ'την αρχή στήριξαν αυτό το χώρο και θέλει να βοηθήσει. αλλά το να διαφωνεί κανείς με τη λογική και την τακτική που φαίνεται να παρουσιάζεται εκ μέρους των ιδρυτών και των διαχειριστών, δεν αποτελεί απαραίτητα δείγμα έλλειψης σεβασμού, ίσως αποτελεί ερέθισμα για κάποιες χρήσιμες αλλαγές ...

Ανέβα μερικά πόστ πιό πάνω Βαγγέλη(...άμα δεν´είσθε άξιοι κλπ.Φιλικά Γιάννης...)

Το φιλικά μ' άρεσε.

Last edited:
Γενικά πρέπει να είναι γνωστό,ότι με βάση τα καταστατικά των σωματείων-όλων των ειδών-ο οικονομικός απολογισμός/προυπολογισμός υποβάλεται στην Γενική Συνέλευση των μελών τους προς ενημέρωση-συζήτηση-έγκριση.
Κανένα σωματείο,μέχρι τώρα τουλάχιστον,δεν τα ανακοινώνει δημοσίως,γιατί εκτός των άλλων, δεν έχει και νόημα,έξω απο τα όρια του κάθε σωματείου.

Last edited:
Αν πείραξε το οτι λέω κάποια πράγματα που πιστεύω και υπογράφω "φιλικά... Γιάννης" ζητώ συγγνώμη. Μπορεί να περιμένετε οτι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας δεν είναι φιλικός μαζί σας, αλλά βρίσκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας επειδή δεν συμφωνεί με τη λογική "Αγαπάς το AVCLUB... ΣΚΑΣΕ ΕΝΑ "ΠΡΑΣΙΝΟ".

Συγγνώμη αλλά με τις αναφορές εδω...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=449544&postcount=14
αλλά και με το οτι όποιος αγαπά το χώρο σκάει 100άρικα, αυτό μου δίνεται να καταλάβω.

Επίσης δεν θεωρώ οτι το ποστ μου είναι εξίσου προσβλητικό όσο το "ΑΓΑΠΑΣ το avclub...ΣΚΑΣΤΑ". ΝΑΙ, επαναλαμβάνομαι αλλά μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος απροκάλυπτα να παρακαλά να γραφτώ με 100 ευρώ μέλος για να έχω ΛΟΓΟ σε κάτι που είναι φαινομενικά ελεύθερο.

Συγγνώμη που θεωρώ οτι είναι σχετικά φθηνό να συντηρήσεις ενα φόρουμ που δεν έχει καν μια αρχική σελίδα! Ξέρετε υπήρχε ζωή και πριν εσάς, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που έχουν κάτσει σε αντίστοιχη καρέκλα που έχετε τώρα εσείς και γνωρίζουν τα κόστη συντήρησης μιας ιστοσελίδας που φιλοξενεί ενα φόρουμ. Ναι, το έχω κάνει με άλλα 5-6 άτομα στο παρελθόν, με περίπου 2000 μέλη στο φόρουμ, και δεν είχε ζητηθεί ποτέ απο κανέναν να πληρώσει συνδρομή, και ούτε καν banners υπήχαν στο φόρουμ. Παρόλα αυτά, αυτή η "λόξα" των διαχειριστών μας έκανε να δίνουμε 70 ευρώ ο καθένας το χρόνο, πολύ προσωπικό χρόνο, μεράκι και αυτό ήταν όλο. Τώρα εξηγήστε μου εσείς αν μαζευτούν 1000 απο τα 9000 μέλη και σκάσουν 100 ευρώ, τι θα κάνετε τα 100.000 ευρώ. Μήπως θα αγοράσετε κανα ιδιόκτητο γραφείο για έδρα του σωματείου? Και ρωτήσατε αυτούς που θα τα σκάσουν αν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο? Γι'αυτό μιλάω για οράματά ΣΑΣ κι όχι ΜΑΣ.

Το παρόν τόπικ είνα μια πρόσκληση πληρωμής 100 ευρώ και νομίζω οτι έχω δικαίωμα να αναζητήσω το λόγω που προσκαλούμαι να τα πληρώσω, και φυσικά να αναλύσω γιατί αρνούμαι την πρόσκλησή σας.

Φιλικά (όποιος θέλει το "τρώει")
Γιάννης

Ναι ρε συ Κώστα.
Ο Δημήτρης εννοεί προφανώς ,ότι όταν δείχνει κάποιος συνεχώς πως τον ενδιαφέρει να κάνει κριτική για να φτιάξει το κλαμπ καλύτερο (και καλά) και τώρα που του δίνεται η ευκαιρία να έχει το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις γι αυτό, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, είναι τουλάχιστον περίεργο.

Υπάρχουν πολλοί φίλοι που πιθανόν να μη γραφτούν και σίγουρα θα αγαπούν και θα ενδιαφέρονται εξίσου με όλους μας για τη φάση που ζούμε. Φαίνονται τα παιδιά.
Δεν είναι ανάγκη να είναι μέλη στο σωματείο.

Αλλά φίλε σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που το παίζουν το θεματάκι μια χαρά. Και κάνουν κριτική μόνο για κακό.
Αν ο Δημήτρης μιλάει για τις λίγες περίεργες περιπτώσεις, που μέχρι τώρα κάνουν κριτική απλά για να δημιουγούν πρόβλημα και όχι γόνιμη, συμφωνώ μαζί του.

Υ.Γ Και μία συμβουλή αν μου επιτρέπεις. Ξέρω ότι αγαπάς το κλαμπ. Είμαι σίγουρος. Αλλά φίλε κάθεσαι και πιάνεσαι από κάθε στραβή τελεία και καυτηριάζεις. Χαλάρωσε και διασκέδασε περισσότερο την όλη παραμονή σου.
Έχεις σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να με κάνεις να γελάσω. Κρίμα είναι.

Προτείνω να καταργηθεί το 100άρικο εντελώς ως δικαίωμα εγγραφής . Ακολούθως να υπολογισθεί η αύξηση στον αριθμό των εγγραφομένων στο σωματείο . Μετά από ένα μήνα να ξαναμιλήσουμε για να εξαχθούν τα απαραίτητα συμπεράσματα .

Αν πείραξε το οτι λέω κάποια πράγματα που πιστεύω και υπογράφω "φιλικά... Γιάννης" ζητώ συγγνώμη. Μπορεί να περιμένετε οτι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας δεν είναι φιλικός μαζί σας, αλλά βρίσκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας επειδή δεν συμφωνεί με τη λογική "Αγαπάς το AVCLUB... ΣΚΑΣΕ ΕΝΑ "ΠΡΑΣΙΝΟ".

Συγγνώμη αλλά με τις αναφορές εδω...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=449544&postcount=14
αλλά και με το οτι όποιος αγαπά το χώρο σκάει 100άρικα, αυτό μου δίνεται να καταλάβω.

Επίσης δεν θεωρώ οτι το ποστ μου είναι εξίσου προσβλητικό όσο το "ΑΓΑΠΑΣ το avclub...ΣΚΑΣΤΑ". ΝΑΙ, επαναλαμβάνομαι αλλά μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος απροκάλυπτα να παρακαλά να γραφτώ με 100 ευρώ μέλος για να έχω ΛΟΓΟ σε κάτι που είναι φαινομενικά ελεύθερο.

Συγγνώμη που θεωρώ οτι είναι σχετικά φθηνό να συντηρήσεις ενα φόρουμ που δεν έχει καν μια αρχική σελίδα! Ξέρετε υπήρχε ζωή και πριν εσάς, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που έχουν κάτσει σε αντίστοιχη καρέκλα που έχετε τώρα εσείς και γνωρίζουν τα κόστη συντήρησης μιας ιστοσελίδας που φιλοξενεί ενα φόρουμ. Ναι, το έχω κάνει με άλλα 5-6 άτομα στο παρελθόν, με περίπου 2000 μέλη στο φόρουμ, και δεν είχε ζητηθεί ποτέ απο κανέναν να πληρώσει συνδρομή, και ούτε καν banners υπήχαν στο φόρουμ. Παρόλα αυτά, αυτή η "λόξα" των διαχειριστών μας έκανε να δίνουμε 70 ευρώ ο καθένας το χρόνο, πολύ προσωπικό χρόνο, μεράκι και αυτό ήταν όλο. Τώρα εξηγήστε μου εσείς αν μαζευτούν 1000 απο τα 9000 μέλη και σκάσουν 100 ευρώ, τι θα κάνετε τα 100.000 ευρώ. Μήπως θα αγοράσετε κανα ιδιόκτητο γραφείο για έδρα του σωματείου? Και ρωτήσατε αυτούς που θα τα σκάσουν αν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο? Γι'αυτό μιλάω για οράματά ΣΑΣ κι όχι ΜΑΣ.

Το παρόν τόπικ είνα μια πρόσκληση πληρωμής 100 ευρώ και νομίζω οτι έχω δικαίωμα να αναζητήσω το λόγω που προσκαλούμαι να τα πληρώσω, και φυσικά να αναλύσω γιατί αρνούμαι την πρόσκλησή σας.

Φιλικά (όποιος θέλει το "τρώει")
Γιάννης

Ποιός σε παρακάλεσε,όπως γράφεις;

Πρόκληση-πρόσκληση πρός κάθε ενδιαφερόμενο είναι.

Επίθεση κάνεις και μάλιστα με αγένεια.Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με κάτι που σε απωθεί.

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε ποιο σημείο είμαι αγενής?

Ο τίτλος είναι "Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης"
η ΑΝΑΓΚΗ τι σου λέει εσένα δλδ?

Μη τα σκάσεις Γιάννη. Δεν χρειάζεται . Εάν δεν έχεις πειστεί, δεν τρέχει τίποτα. Μη χολοσκάς αγόρι μου.

Εάν μαζεύαμε 100.000 χιλιάρικα και τα δίναμε σε 10 ιδρύματα,θα τράβαγες κανένα ζόρι;
Το σωματείο έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα ,οπότε τουλάχιστον γι´αυτό δεν έχεις να βρεις τίποτα.
Κάτι προσπαθείς αλλά άστο δε βγαίνει.
Επειδή είσαι έμπειρος θα έπρεπε να το αντιμετώπιζες το εγχείρημα διαφορετικά.
Αλλά έχω άποψη. Κάποια άλλη φορά. Πρέπει να πάω και για ποτάκια.

Φιλικά Δημήτρης.

Δημήτρη κατ'αρχάς (και ειλικρινά) καλή διασκέδαση!

Κατα δεύτερον δεν υπονόησα πουθενά οτι θα "φαγωθούν" 100.000 απο το ΔΣ. ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ. Απλα ανέφερα οτι θ αμαζευτεί πιθανά ενα υπέρογκο ποσό το οποίο θεωρώ οτι δεν θα ωφελήσει σε κάτι αν μαζευόταν το 1/10 ή το 1/100 του εφόσον τα έξοδα είναι στάνταρ.

Και θα σε παρακαλούσα να μη μου απευθύνεσαι με τα "αγόρι μου" όπως δε σου απευθύνομαι παρομοίως. Μεγάλα παιδιά είμαστε.