Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Δημήτρη κατ'αρχάς (και ειλικρινά) καλή διασκέδαση!

Κατα δεύτερον δεν υπονόησα πουθενά οτι θα "φαγωθούν" 100.000 απο το ΔΣ. ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ. Απλα ανέφερα οτι θ αμαζευτεί πιθανά ενα υπέρογκο ποσό το οποίο θεωρώ οτι δεν θα ωφελήσει σε κάτι αν μαζευόταν το 1/10 ή το 1/100 του εφόσον τα έξοδα είναι στάνταρ.

Και θα σε παρακαλούσα να μη μου απευθύνεσαι με τα "αγόρι μου" όπως δε σου απευθύνομαι παρομοίως. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

Οκ σαν μεγάλο παιδί που είσαι,δεν αφήνεις όσους άλλους τους ενδιαφέρει το θέμα να κάνουν συζήτηση;

Ναι ρε συ Κώστα.
Ο Δημήτρης εννοεί προφανώς ,ότι όταν δείχνει κάποιος συνεχώς πως τον ενδιαφέρει να κάνει κριτική για να φτιάξει το κλαμπ καλύτερο (και καλά) και τώρα που του δίνεται η ευκαιρία να έχει το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις γι αυτό, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, είναι τουλάχιστον περίεργο.

όπως έχουν πει και άλλοι πριν από μένα (και μαλιστα ποιο επιφανη μελη ) το 100ρικο είναι απαγορευτικό για αρκετά άτομα ρε Δημήτρη.Το είπα στην αρχή και θα το ξαναπώ,
δεν έχουν όλοι την ιδία οικονομική επιφάνεια .-

.........
Έχεις σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να με κάνεις να γελάσω. Κρίμα
είναι.
μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό ?

Φιλικά Κωστας

Re: Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Οκ σαν μεγάλο παιδί που είσαι,δεν αφήνεις όσους άλλους τους ενδιαφέρει το θέμα να κάνουν συζήτηση;
Αν σου φέρθηκα αγενώς σου ζητώ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ συγγνώμη. Απλά δεν μπορώ να δω που ακριβώς υπήρξα αγενής. μπορεί όντως κάπου να παραφέρθηκα, αλλά δεν το εννοούσα.

Βέβαια δεν θα δεχθώ την προτροπή σου να μην μιλάω στο παρόν θεμα διότι δεν νομίζω οτι είμαι εκτός θέματος. Μπορεί να είσαι ειρων αλλά πίστεψέ με δεν θες να γίνω ΕΓΩ είρων. Το χειρίζομαι καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γι'αυτό καλύτερα να μη γράφεις οτι καλό θα ήταν να σας αφήσω να μιλάτε εσείς χωρίς εμένα διότι είσαι και συντονιστής και μπορεί κάποιοι να νομίσουν οτι δεν θέλεις να μιλάω απλά επειδή διαφωνούμε (θέλω να πιστεύω με επιχειρήματα κιόλας)!

Γιάννη τρυφερό ήταν, σόρρυ. Ευχαριστώ για τις ευχές.
Απάντηση για τα λεφτά σου έδωσα. Θα μπορούσα να σου δώσω δεκάδες.

Ξέρεις εμείς εδώ οργανώνουμε κοπές πίτας, καλοκαιρινό κλάμπινγκ, κάποιες κρασοκατανύξεις και άλλες εκδηλώσεις. Εάν είχαμε την οικονομική ευχέρεια θα κάναμε όμορφα πράγματα για τα μέλη και πράγματα συναφή με το χόμπυ.
Μέχρι τώρα όλα τα παιδιά πληρώνουν από την τσέπη τους για τη συμμετοχή τους.
Εμένα αυτό μου φαίνεται λίγο αντιαισθητικό.
Θέλω όλες οι εκδηλώσεις γνωριμίας, διασκέδασης, χομπίστικες κ.τ.λ, να είναι πληρωμένες από το σωματείο.

Κώστα πρέπει να φύγω. Θα τα πούμε. Απλά τα πράγματα. Διασκέδασέ το περισσότερο απο ότι κανείς το τελευταίο καιρό.

Καληνύχτα.

Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Και συ, σαν συντονιστής που είσαι, μπορείς να σταματήσεις, επιτέλους, να κάνεις συνέχεια υποδείξεις για το ύφος και το ήθος των μελών?????????

Κατέθεσε τις προτάσεις και τα επιχειρήματά σου περί της ανάγκης στήριξης του σωματείου χωρίς κριτική επί παντός post που υποστηρίζει το αντίθετο.

Μπορείς να το κάνεις αυτό???????

Σε παρακαλώ ιδιαιτέρως.......

Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Προτείνω να καταργηθεί το 100άρικο εντελώς ως δικαίωμα εγγραφής . Ακολούθως να υπολογισθεί η αύξηση στον αριθμό των εγγραφομένων στο σωματείο . Μετά από ένα μήνα να ξαναμιλήσουμε για να εξαχθούν τα απαραίτητα συμπεράσματα .

H πιο δικαια προταση που διαβασα εδω μεσα.

Αν καποιοι μιλανε για χρυσες τομες σημερα ,αυτη ειναι η μονη χρυση τομη που μετουσιωνει τον ορο.

+1

Γιάννη τρυφερό ήταν, σόρρυ. Ευχαριστώ για τις ευχές.
Απάντηση για τα λεφτά σου έδωσα. Θα μπορούσα να σου δώσω δεκάδες.

Ξέρεις εμείς εδώ οργανώνουμε κοπές πίτας, καλοκαιρινό κλάμπινγκ, κάποιες κρασοκατανύξεις και άλλες εκδηλώσεις. Εάν είχαμε την οικονομική ευχέρεια θα κάναμε όμορφα πράγματα για τα μέλη και πράγματα συναφή με το χόμπυ.
Μέχρι τώρα όλα τα παιδιά πληρώνουν από την τσέπη τους για τη συμμετοχή τους.
Εμένα αυτό μου φαίνεται λίγο αντιαισθητικό.
Θέλω όλες οι εκδηλώσεις γνωριμίας, διασκέδασης, χομπίστικες κ.τ.λ, να είναι πληρωμένες από το σωματείο.

Κώστα πρέπει να φύγω. Θα τα πούμε. Απλά τα πράγματα. Διασκέδασέ το περισσότερο απο ότι κανείς το τελευταίο καιρό.

Καληνύχτα.
Με ευχαριστεί το γεγονός οτι κατάλαβες οτι δεν έχω αυτοσκοπό να "στην πω" απλά εξέφρασα τη διαφωνία μου και με τη στάση σου/σας με πήρατε απο τα μούτρα βλέποντας "τον εχθρό". Το οτι έχω αντίθετη άποψη δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να την εκφράζω.

Επι του θέματος... να σου τονίσω οτι το να πληρώσουν τα μέλη στο σωματείο απο 100 ευρώ, δε σημαίνει οτι την επόμενη κρασοκατάνυξη θα την έχει πληρώσει το σωματείο. Πάλι τα μέλη θα την έχουν πληρώσει. Και μάλιστα σε τέτοια περίπτωση, ενα μέλος της Ρόδου που θα έχει δώσει 100 ευρώ, και το όποιο event λάβει χώρα π.χ. στην Ηπειρωτική Ελλάδα, δε θα επωφεληθεί τέτοιου προνομίου. Επίσης τι θα γίνει με τα μ´λεη που θα θέλουν/με να έρθουν σε μια τέτοια εκδήλωση αλλά δεν θα έχουν πληρώσει τα 100 ευρώ? 4 περιπτώσεις: α) θα φάνε/πιούνε στην υγειά του "κορόϊδου, β) θα απαιτηθεί να πληρώσουν τα 100 ευρώ συνδρομή και μετά να λάβουν μέρος, γ) να πληρώσουν ό,τι φάνε κι ό,τι πιουνε και δ) απλά δε θα τους επιτραπεί να λάβουν μέρος.

Δεν προσπαθώ να το παίξω εξυπνος απλά προσπαθώ να καταδείξω/αναδείξω κάποια προβλήματα που βλέπω στο σκεπτικό αυτό, το οποίο κατ'εμέ προβάλλεται με λάθος τρόπο κιόλας προς όλους εμάς που καλούμεθα να πληρώσουμε.

Αν έχω καταλάβει καλά, μιας και δεν έχω γνωριστεί απο κοντά με κανένα σας, προφανώς υπάρχει πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένα μέλη τα οποία είναι "αχώνευτα" απο μεγάλη μερίδα. Υπάρχει όμως και μια άλλη μερίδα που είναι με το μέρος τους. Η γνωστή ιστορία με τις κλίκες που υπάρχει σε όλα τα φόρα όλων των αντικειμένων, όλων των γλωσσών και χωρών. Όμως με το να μπει ενα "χαράτσι" για να αποδειχθεί κάτι δεν αποδεικνύει κατ'εμέ τίποτα.

Η αγάπη για ενα χόμπυ δεν μετριέται σε ευρώ. Μετριέται σε διάθεση συμμετοχής. Κι αυτή η συμμετοχή δεν πρέπει να τιμολογείται/κοστολογείται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

[/B]
Ελα όμως που η ζωή τα έφερ έτσι ,που κάποιοι(και δεν ήταν λίγοι) αναγκάστηκαν να δώσουν πολλά περισσότερα απο 100 ευρώ, γιά να μην πάει στον φούντο αυτός ο δυκτιακός τόπος;...ευτυχώς όμως δεν είδα κανέναν απο αυτούς να το διατυμπάνησε ποτέ και πουθενά.
Αυτούς γιά κάτι τέτοιο δεν τους υποχρέωσε κανείς να το κάνουν, παρά μόνο η αγάπη τους γιά συνέχεια αυτού που με τόσο κόπο χτίστηκε και με άλον τόσο κόπο συνεχίζεται, απο όλους μας.

Τα όσα λες σχετικά με κάποιους που πλήρωσαν, δεν τα καταλαβαίνω... Τι θέλεις να πω; Να επικροτήσω; Αμα το έκαναν απο αγάπη, δεν τους χρειάζεται χειροκρότημα. Όπως δεν μου χρειάζεται κι εμένα, και όσων γράφουμε στη μουσική.... απο αγάπη το κάνουμε. Τα γραφόμενα του Δ.Παναγιωτίδη με βρηκαν κάθετα αντίθετο, εξ ου και το προηγούμενο post μου... Όχι για διατυμπανισμό, όπως έσπευσες να παρατήρησες...

Κρίμα που ακόμη ένα θέμα καταλήγει σε πεδίο αντιπαράθεσης.

Ο Δημήτρης Παναγιωτίδης έκανε μια πρόσκληση για να ενταχθούν όσοι το επιθυμούν στο σωματείο. Τίθεται εκ νέου ένα θέμα για τα 100 ευρώ της εγγραφής. Η απάντηση του Δημήτρη που εκπροσωπεί το σωματείο, είναι ότι στην πρώτη συνέλευση θα τεθεί επί τάπητος και εγώ συμπληρώνω ότι πολλοί είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την ανάγκη μείωσης του ποσού στο μισό ίσως και λιγότερο. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα απηχούν ή συνεχίζουν τις καταστάσεις που βιώνουν/νουμε στο φόρουμ. Κυρίως αμφισβητούμε ο καθένας τις προθέσεις του άλλου και αποδίδουμε πρόθεση σε όσα γίνονται, από αυτούς με τους οποίους δεν είμαστε φίλοι. Κάθε μέρα υπάρχουν 10δες σχετικά μηνύματα. Είναι ανάγκη να ξεφύγει κι αυτό το θέμα;

Re: Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Mηπως να επετρεπες και εσυ να πουν μερικοι την γνωμη τους ? Η θα πρεπει να συμφωνησουν ολοι ?

Εγω ετσι οπως το βλεπω πια το πραγμα , και εκει που οδηγηθηκε πλεον , και με δεδομενη τη δυσπιστια που υπαρχει παντα σε θεματα που αφορουν τα του οικονομικου νομιζω οτι θα πρεπει να απαντηθει κατα πασα πιθανοτητα πια και η απορια :

Ποσο στοιχιζει επακριβως αυτος ο dedicated server ?

Φυσικα στο μελλον θα χρησιμοποιηθουν αυτα τα λεφτα και για εκδηλωσεις κλπ κλπ.. αλλα μια πρωτη εξηγηση θα ηταν καλη...για να διαλυθουν και καποιες αρνητικες ισως εντυπωσεις που πιθανοτατα δημιουργηθηκαν.

Να σημειωθει οτι στη τοποθετηση που εκανα στην αρχη προσφερθηκα εμμεσα αλλα σαφεστατα να βοηθησω το φορουμ με αυτη την οικονομικη ενισχυση αν τιθεται σοβαρο προβλημα βιωσιμοτητας ακομα και χωρις να γινω μελος του σωματειου .Αρα δεν εχω ''σκοτεινα'' κινητρα..οπως πολλοι θα βιαστουν να κατηγορησουν.

Τα πράγματα είναι απλά.
Εφ όσον το σωματείο και η σελίδα(avclub/forum) είναι δύο διαφορετικά πράγματα με την δεύτερη να μην προαπαιτεί το πρώτο, μην περιμένουμε (τε) πολλά μέλη...

Το τσάμπα ουδείς εμίσησε...
Και τις διαδικάσίες και υπευθυνότητες άλλοι τόσοι εμίσησαν.
Και φυσικά αφού υπάρχουν 50 ή 100 νοματαίοι που ασχολούνται μανιωδώς, πειραματίζονται, γράφουν και αψιμαχούν... γιατί να μην τους διαβάζουμε τσάμπα και χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση... και από κανέναν.
Και δέκα ευρώ να γίνει η εγγραφή πάλι το ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα.
Ελπίζω όμως να βγώ ψέυτης.

Με λίγα λόγια πιστέυω πως το πράμα δεν θα τραβήξει.
Το κακό είναι πως δεν βλέπω άλλη σόφρωνα "ιδιοκτησιακή" λύση.
Και ως γνωστόν στην αναμπουμπούμπούλα ο λύκος χαίρεται...
Προτείνω έτσι ετήσια συνδρομή 5 ευρώ (ή κάτι άλλο μετά από οικονομοτεχνική μελέτη) σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην σελίδα και από κει και πέρα όσοι θέλουν να εισέλθουν στον σύλλογο ας το κάνουν χωρίς άλλα έξοδα.

Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα απηχούν ή συνεχίζουν τις καταστάσεις που βιώνουν/νουμε στο φόρουμ. Κυρίως αμφισβητούμε ο καθένας τις προθέσεις του άλλου και αποδίδουμε πρόθεση σε όσα γίνονται, από αυτούς με τους οποίους δεν είμαστε φίλοι. Κάθε μέρα υπάρχουν 10δες σχετικά μηνύματα. Είναι ανάγκη να ξεφύγει κι αυτό το θέμα;

Πιθανοτατα να συμβαινει και αυτο..αλλα καποια απροσεκτα λεγομενα καποιων για μια ακομη φορα , δεν βοηθουν την κατασταση.

Είναι ανάγκη να ξεφύγει κι αυτό το θέμα;

Δυστυχώς το θέμα ξεφεύγει από τα ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια διαχειριστών. Αλλά μάλλον τα ban είναι για όλους τους υπόλοιπους, σωστά?

Η πρότασή μου για ανώνυμα donate προσέκρουσε στο επιχείρημα ότι "θα μας την πέσει η εφορία".
Επειδή είμαι λιγάκι βλάχος, θα ήθελα διευκρινήσεις, γιατί υπάρχουν φόρουμ όπως το blue-whitegt με 53,900 (ναι δεν είναι φανταστικός αριθμός) που στηρίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο donate.

Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Προτείνω έτσι ετήσια συνδρομή 5 ευρώ (ή κάτι άλλο μετά από οικονομοτεχνική μελέτη) σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην σελίδα και από κει και πέρα όσοι θέλουν να εισέλθουν στον σύλλογο ας το κάνουν χωρίς άλλα έξοδα.

Δηλαδη να γινει το φορουμ συνδρομητικο με λιγα λογια...αυτο το εγχειρημα μαλλον θα κατεληγε σε μεγαλυτερη αποτυχια.

Επειδή είμαι λιγάκι βλάχος, θα ήθελα διευκρινήσεις, γιατί υπάρχουν φόρουμ όπως το blue-whitegt με 53,900 (ναι δεν είναι φανταστικός αριθμός) που στηρίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο donate.

Δημήτρη, νομίζω ότι το εν λόγω site που αναφέρεις δεν πρέπει να ανήκει σε κανένα σωματείο. Ασε δε που διακινεί και παράνομο υλικό, οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στα donates, από τη στιγμή που ανήκει σε φυσικό πρόσωπο. Τώρα εαμ το site είναι νόμιμο 'η όχι, αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα. :ernaehrung004:

Φταίω εγώ που δεν έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ.
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ donate ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΑ
Ας γίνει με όποιον τρόπο νάναι.
Απλά δεν γουστάρω (περασμένη ώρα είναι, μπορώ να χρησιμοποιώ τέτοια λέξη νομίζω) το να πληρώνει κάποιος για το χόμπυ του (ή την κα*λα του όπως σωστά είπε ο Μανωλάκος) και να έχει προνόμια.
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ( Χ, Ψ, κλπ): Κάνε την δωρεά και τέλος.

Εγώ πάλι γιατί έχω καταλάβει οτι η συμμετοχή στο φόρουμ δεν έχει σχέση με την συμμετοχή στο σωματείο ;

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο φόρουμ ,συμμετέχουν και ακολουθούν τους κανόνες όπως όλα τα μέλη-συντονιστές-διαχειριστές κτλ.

Όσοι πάλι θέλουν να παίξουν ενεργό ρόλο στον οργανισμό στον οποίο ανήκει πλέον το φόρουμ και μέσα απο αυτόν λαμβάνονται αποφάσεις σχετικά με την λειτουργία του και τους κανόνες που την διέπουν , θα πρέπει να συμμετέχουν στον οργανισμό αυτό.

Απλό δεν είναι ;